Sanjarka,tek citam za curicu,bas mi je zao…😫 Ali proci ce ,bice to ok..Mladi se lako izbore s tim. Drzim figee za sto prije ozdrqvljenje ♥️
Hvala draga 🤗
Ma bit ce ona dobro…neka odradi pa ce biti mirna
Ionako joj tesko padalo sta je ogranicavam u raznim druzenjima a njoj je to jako bitno u njenim godinama
Ma da,sad su te osjetljive godine....sve ce to proci...kako ce biti kad se kinderce novo rodi..😍Imas veliku djevojcicu koja ce moci ponekad da uskoci u pomoc..😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Marty žao mi je. Nadam se da ćeš sljedeći tjedan ugledati plus i da će te to okupirati i utješiti ❤️
Sanjarka nisam shvatila za malu ima li kakvih simptoma. Koliko vidim sad nakon 10 dana odmah možeš vanka. Brzo će to proći. Drži je u apartmanu s Neflixom, a ti hopsaj 😂
Lindsay mila puno me pitas , dr mi je na uzv pokazivala gdje ih aspiriraju van ali ja nisam pitala kojim putem dodu do njih. Iskreno necu puno citati o tome, sto sam manje informirana manji mi je kaos u glavi...krenula sam s raznim clancima i informacijama i odustala.
Cekam edukaciju u 12.mj pa ti javim ako budem sto pametnija.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jesi li saznala koliko novaca ce te izaci postupak od pocetka do kraja ?
Mia mah nisam te zaboravila,znam da nas ima u istom sosu, uplasila sam se da necu imati s kime nazdraviti za godinu kada cemo sve biti majke 🙌❤#2021
Marty zao mi je jako, tu smo ako trebas bilo sto...virtualni zagrljaj ti saljem, znam da nema rijeci utjehe ali znaj da netko suosjeca s tobom❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarko jel kćer pozitivna ili? Nisam dobro skontala 😑
Marty zao mi je, bas tuga 🥺
Marija sretno s kućom! Još samo nedostaje šećer na kraju! 🤱🏼
Mokosh jebemu misa, ja ću se nadam dok ti m ne dode! 💓
Bella možda i je O bila ranije, čekamo ili da se dizna otvori il Nek stana na jedno 9mj 😅
Stormy šaljem 😘😘
Anabela kako si ti?
Gdje je sestra anđela?
Watson budemo mi sve uspjele 💪🏻💪🏻 Lindsay 💪🏻💪🏻
Sad vise ne znam kog sam upisala kog zaboravila 🙄 ispričavam se
Nemojte zamjerit al bas nas je puno
Tandem Sesvete čekamo svetog Nidzu! 😍. SVE SMO MI 🔜🔜🤰🏻🤰🏼🤰🏻🤰🏼
Dobro sam, hvala sto pitas. Menga prosla,pripremamo se za hopsanje 😁Naoruzala sam se trakicama,vec jucer sam pisnula jednu I pojavila se I druga crta ali svjetla .Ovaj cu mjesec biti malo azurnija sa pracenjem a narucena sam u utorak kod ginekologa.pa cemo vidjeti sta ce nam ovaj mjesec donijeti. Tvoja menga je prosla?I ti si u fazi oplodnje 👼😁😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Mokosh i Sanjarka divne ste ❤
Zao mi je zbog bjelog testica ali nije jos sve gotovo, ovdje testici kasne ,djeca nastaju pod Covidom...sve je moguce...pricekaj jos malo 🙌❤
Ancioo novi ciklus za bozicno cudo je pred tobom, s novom strategijom u napad ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Marija neka vam sve ide po planu i da cim prije napunite kucicu djecjim smijehom!
Lindsay ne znam draga, sve ti ovisi koliko dobiju stanica koliko ih vrate + dali ce biti koja pohrana oplodenih stanica.
Citala sam na njihovoj stranici da je max 15 000kn
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Marty žao mi je. Nadam se da ćeš sljedeći tjedan ugledati plus i da će te to okupirati i utješiti ❤️
Sanjarka nisam shvatila za malu ima li kakvih simptoma. Koliko vidim sad nakon 10 dana odmah možeš vanka. Brzo će to proći. Drži je u apartmanu s Neflixom, a ti hopsaj 😂
Ima ima. Od utorka
Mala temp, glavobolja, lagano grlo i nos
Anci pozitivna je, jucer smo je privatno testirali
Sluzbeno joj testiranje tek u pon
Ja krecem piskit u nedilju na 7dc 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji