Jooj mene sad pere kako ću sakriti ako je. Smanjila sam pušenje dosta, ali nisam skroz ukinula + kavopija. Odmah će me skužiti na poslu. Nekako sam se nadala da će me doma poslati raditi, pa da sam mirna i da me ne stresiraju pitanja pusta.
❤️ Jedva čekam subotu da ja to potvrdim kako treba. Onda si mogu reći trudna sam. I da se za vikend posložim u glavi što i kako.
I ja isto vidim 😃 joooj ja bi sutra trebala piskit... 😱
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja se opremila,ali mislim da nista od ovog mj. Skroz cudni simptomi, vec 2 dana ko neki lagani grcici ali ne znam jel bila O ovaj mj.
https://ibb.co/kGQsyQk
Bit ce pis pis pa 😪
Sretno! Imam iste takve u ormaru, cekaju. 😃
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjarka, drzim fige da se curka brzo oporavi i da ostali u obitelji ostanu zdravi. Moja mama je pokupila, bas joj je gadno bilo. Nisam je vidjela mjesec dana... 😔
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Isla sam pisnit jedan testic od prethodnog mj sto je ostao bijel je ko krec 😅 ali dobro ima vremena jos do 30.11 ali nis od tog 😆
Samo ne znam zasto me tako bole jajnici 🤔 cak sam i lh pisnila i to je bijelo 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo ga. Vidite li što?
https://ibb.co/f8RgfsR
Ovo se mrak vidi, ti si ženo trudna 🥰🥰🥰
Nije ovo kinez da sumnjamo
Pisem ti plus u tablicu 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jana uh! Bas je uzela maha ova korona
Nek ti prođe cim lakse 🤞🤞🤞🤗🤗🤗🤗
I ja isto vidim 😃 joooj ja bi sutra trebala piskit… 😱
😍🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Išla sam danas odmah u apoteku, ali nije bilo CB, pa sam uzela opet neki drugi test, nije traka, kartica je. Pričekaću subotu za testiranje, već sam dva testa uradila i previše sam uzbuđena. 😊😊 Nego, jako se slabo osjećam i imam temperaturu...grlo me užasno boli...moguće da ću biti pozitivna i na covid test.😣 Šta smijem popiti od tableta, a da to neće uticati na mrvicu ako je stvarno tu....ima li koja od vas iskustva s tim?
Mašo, čestitke još jednom na zvaničnom plusiću❤️
Sanjarka, želim brz oporavak kćerkici.🤞🤞
Lisa, najbolje otiđi privatno i znaš na čemu si.
Lullaby, Čestitam od ❤️, jasno se vidi.☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji