Lindsay bas kako Anci kaže, tko ih j... fore i komentari su im odvratneli, bas toksicna okolina sa bezobraznim, nesretnim ljudima. Kao sto si rekla sasjeci to u korijenu i postavi se odmah na početku i ne daj na sebe. Nema gore od ženskog negativnog zmijskog klana ako tako moram reći, s takvim odvratnim komentarima i zabadanjima nosa tamo gdje nije mjesto.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala cureee!! ❤️ Kupujem digitalni da to potvrdim. Ne mogu vjerovati da je plus 😊 Ja sam se ful pripremila na minus. Još mi nije došlo do mozga da je pozitivan 😄
Ovaj ciklus smo pokrili dan i dva dana prije o, na dan o i dan poslije o. Ništa posebno nismo radili osim što sam počela folat piti.
Piši o onim simptomima, šta si mislila da umišljaš?😂 Koji ti je ono danas dpo?
Hahaha 🙂 Imala sam jedan dan baš neki čudan pritisak u trbuhu nisko. Trajalo je cijeli dan od jutra, a na pola dana me jajnik počeo boliti. Sljedeći dan me jajnik baš jako bolio, a smanjio se taj čudni osjećaj/pritisak iako ga je još mrvicu bilo i par dana sljedećih sam se nekako čudno osjećala, nije me bolilo, ali onako nije baš normalno bilo sve. Tako i sad, ne boli me ništa, ali nekako neki čudnjikav osjećaj u donjem dijelu trbuha.
Danas 9dpo, ovaj pritisak je počeo mislim u ponedjeljak.
Lindsay fuj koji komentari. Užasno me živciraju te puste babetine koje si daju za pravo komentirati nečije intimne detalje. Ja sam ti iz Dalmacije, to je ono ko kad muškarcu koji ima curice kažu da ne zna praviti mušku djecu 🙄 To mi je taj rang. Sasijeci ih odma u korijenu da te poslije što manje pilaju.
Hvala cure na zeljama za brz oporavak🥰❤ Ma nekako je to sve proslo s ekstra blagim simptomima, jos samo da mi se vrati osjet mirisa i da nema nekih poslkedica i sve ce bit okej.
Lullaby čestitam, linepo se vidi crta 🤭😁❤ super je vidjet ovu kišu pluseva!!! Samo nek pljušti 😁😁❤
Lindsay draga, nemoj se opterecivat, uopce je ruzno da jedna zena to drugoj moze reci, a ne shvaca koja je tezina njezinih rijeci (šale), koliko to moze tesko pasti jednoj zeni koja bi sve napravila da ima malog andela. Grozno, evo grozno! Ti glavu gore i briga te sta selo priča 😉❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Lullaby, cestitam na plusicu, zelim ti urednu i skolsku trudnocu 🥰🥰🤞🤞🥳🥳
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Salim se, divno je cuti lijepe vijesti u ovom svijetu ludila.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lindsay uf bas imas nezahvalnu situaciju, evo,ne znam sto bih ti rekla...ja ne bih dala na sebe,taman se sa svima posvadala. Bas te briga ionako ces uskoro na cuvanje trudnoce! Ljudi stvarno moraju znati gdje im je mjesto 👆😱 drzi se i samo guraj naprijed! Ima tezih dana ali i oni produ,ljubim te ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson, nemoj da si tuzna, ima nas ovdje veteranki, sto se duze trudimo, a sve su prilike da ce jos potrajati, zajedno cemo mi po svoje plusice, sve do jedne 🤞🤞🤗🤗
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Zadnja 2 dana googlam Positive pregnancy test 7DPO, No breast tenderness no symptoms 😂😂😂
Watson, Ancio doći će i vaši plusići, vjerujem u to. Normalno da vas dirne kada netko drugi dočeka, pitaš se zašto ne ti, ali dočekat ćete i vi svoje mrvice ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji