Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivek1
    26. Studeni 2020. 11:16

Tommyfame

Ivek1

https://ibb.co/qJtkrJL
    Curee, ja nisam mogla izdržati da sačekam nedjelju. Da li išta koja od vas vidi ovdje? Na slici nije toliko vidljivo, ali ja kao da vidim tu skroz blijedu crticu, ali kad se baš zagledam. Danas mi je 11dpo.

Ja se ne moram ni zagledat da bi vidjela 😊😊😊
    Drzim fige da potamni 🤞🤞🤞

Hvala puno na podršci...❤️❤️❤️😘

Tommyfame
    26. Studeni 2020. 11:40

Ivek1

Mokosh

Ivek, umas kakve simptome? Ja sam isto 11dpo 😁

Imam jako bolne grudi( bradavice su kao neke ljubičaste boje i peku), izražene vene po grudima…bolove u jajnicima i leđima. Glavobolju unazad tri dana, piškim jako često. Imam i neku čudnu boju urina, kao zelenkastu. I onako kao da sam na trenutke malaksala. Temperaturu nisam mjerila nikako, to me uvijek nekako razočaralo. Samo me sad brine što sam se malo prehladila .. grlo me boli i kašljem. 😣😏

Ne moras se brinut za prehladu..obicno kod implementacije padne imunitet jer tijelo prozivljava veliku promjenu. Tak sam ja kad sam ostala trudna,e jedva stajala na nogama,vrtoglavice ma kaos. Tak da,to ti je dobar znak :) 
    Isto kao i ostali simptomi.
    Sad si me sjetila,taj ciklus sam se isla jednom tusirat i skinem se i pogledam u ogledali eeee a bradavice crne,crne 😂😂 bas sam se scimala jer nisam ocekivala bas takvu jaku promjenu hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

buhtlica23
    26. Studeni 2020. 11:43

Tommyfame

Bella🍁

anabelaaaa

Bela,temp se fino vratila natrag. Nisam upratila jesi imala neki iscjedak na onaj pad jucer?

Imala sam navečer gusti iscjedak ko sa malom crvenom žilicom unutra i malo roskasto na papiru. Ali tako mi je bilo i prije 2 ciklusa i ništa nije značilo pa ne bih tome previše pažnje pridodavala. Općenito znam zbog dijagnoze imati spotting u raznim dijelovima ciklusa a a kad sam imala implantacijsko krvarenje bilo je svijetlo smeđe boje ne roskasto ni crveno ko sad.

Neeeznaaaaam,to sam ja imala u dobitnom ciklusu 🤞🤞 smrdis mi Bello na neko duplanje 😂😂

buhtlica23 ma daaaaj? Okeeee to otpisujem hahaha danas imam more obaveza pa cu se valjda izmoriti pa cu zaspat ranije..mozda si skuham vino prije pa me i to malo 

Ako ces uzimat uzmi na biljnoj bazi nesto 😁
    Ili caj imas svakakvih za kupit cak i u obicnim trgovinama ima tipa Plodina, Konzuma i sl.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    26. Studeni 2020. 11:45

Jao Maso sto ti zavidim 🥰🥰
    Nekaa bude skolska 😃

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Ivek1
    26. Studeni 2020. 11:47

Tommyfame

Ivek1

Mokosh

Ivek, umas kakve simptome? Ja sam isto 11dpo 😁

Imam jako bolne grudi( bradavice su kao neke ljubičaste boje i peku), izražene vene po grudima…bolove u jajnicima i leđima. Glavobolju unazad tri dana, piškim jako često. Imam i neku čudnu boju urina, kao zelenkastu. I onako kao da sam na trenutke malaksala. Temperaturu nisam mjerila nikako, to me uvijek nekako razočaralo. Samo me sad brine što sam se malo prehladila .. grlo me boli i kašljem. 😣😏

Ne moras se brinut za prehladu..obicno kod implementacije padne imunitet jer tijelo prozivljava veliku promjenu. Tak sam ja kad sam ostala trudna,e jedva stajala na nogama,vrtoglavice ma kaos. Tak da,to ti je dobar znak :)
    Isto kao i ostali simptomi.
    Sad si me sjetila,taj ciklus sam se isla jednom tusirat i skinem se i pogledam u ogledali eeee a bradavice crne,crne 😂😂 bas sam se scimala jer nisam ocekivala bas takvu jaku promjenu hahha

Hvala draga puno...baš si me umirila.☺️☺️☺️ 
    Nadam se da će to biti to. 🙏❤️

Bella🌟
    26. Studeni 2020. 12:04

Ivek vidim😁😁🎉🎉 neka samo tamni. Cestitam😘😘
    Mašo♥️♥️
    Tommyfame 🤭🤭🤭
    Hvala curke💖💖💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 12:07

Ivek vidi se dobro 😍😍😍 aj kupi neki pravi test da ti mogu cestitat ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 12:08

Mala ide s muzem na testiranje za 1h, danas bi trebali imat rezultate. Držite fige 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    26. Studeni 2020. 12:18

Sanjarka88 🦋

Mala ide s muzem na testiranje za 1h, danas bi trebali imat rezultate. Držite fige

🤞🤞🤞🤞🤞 kako god bilo, nadam se da ce brzo ozdraviti i da ce vam se sve vratiti u normalu pa da se posvetite bozicnom cudu❤❤

Divna 🎀
    26. Studeni 2020. 12:34

Masoo, kako lijep plus 🥰🥰🥳🥳
    Ivek, vidi se, vidi se, ponovi sa digitalnim, neka tamni 🤞🤞🤗
    Sanjarka, drzim fige da nije korona 🤞🤞  a iskreno, meni bliska osoba je danas dobila pozitivan test i nema nikakvih simptoma, jedan dan blaga temperatura, poslije samo glavobolja. Svi ostali ukucani nista... tako da ako kojim slucajem bude, drzim fige da ne bude jacih simptoma.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.