Cureee, molim pomoc… kako vam se ovo cini
Estradiol 203
Lh 3.1
Fsh 7.0
Prolaktin 19.8
Estradiol (pg/ml) 55.3
3. Dan ciklusa rađeno
Imas li referentne vrijednosti na nalazu?
Imam… ali evo, ako se netko razumije malo vise u to…. zato pitam 😉
Ja stvarno ne znam napamet
Slikni nalaz ako ti nije problem
Ako ti je sve u granicama onda je vazan odnos lh i Fsh
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cureee, molim pomoc… kako vam se ovo cini
Estradiol 203
Lh 3.1
Fsh 7.0
Prolaktin 19.8
Estradiol (pg/ml) 55.3
3. Dan ciklusa rađeno
Ako se ne varam idealno je da je odnos 2:1 u korist fsh
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja cice nikad ne osjećam, ko da ih nemam 😂 Nikad ne osjetim da me bole. Osim ako me baš mm zgrabi jače 😂 Ko će znati sve te simptome. Ja imam osjećaj da pada kiša da bi rekla to je znak da sam trudna koliko sve to osluškujem i pratim hahaha. Svemu pridajem pažnju, a što rekla Traveller možda bi i prije bilo, al bi zanemarila jer nismo radili na bebi. Danas nemam nikakav simptom, al se jako nadam suboti. Razočarat ću se ako ne bude, ali jbga, bolje da pozitivno mislim i ne navlačim si negativu, posebno što sam više pesimist po prirodi.
Lindsay žao mi je, ali gledaj na to da si saznala, da ćeš što prije u to krenuti i time što prije držati svoju bebicu ❤️
Mile moja bas sam tesko u toku kojoj se sto tocno dogada, piskilice od srca vam zelim plus , vidim da vas ima dosta 🙌❤
Lindsay mila sjecas se kada nismo vjerovali u nalaz? Ajme ja sam bila uvjerena da su nesto zeznuli.
Znaci popravio se u usporedbi sa zadnjim putem, sto je super! Totalno znam kako ti je...ne zelis to prolaziti, vjeruj ne zelim ni ja! No kada me moj M zagrli pun podrske pomislim idemo po plod nase ljubavi zajedno, u svemu tome nisam sama! Znam da nisi ni ti! Sve mi javi sto ce ti reci na konzultacijama za IVF...
Ja si vec briseve cerviksa napravila?
Koliko jos dugo M mora piti te lijekove ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Curke koje ste me ptale za posao mijenjam ga uskoro...pala je odluka! Bez obzira na bebicu,ne bojim se ici dalje. Nema smisla ostati tamo gdje ti nije dobro
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav curke. Danas sam 10 dpo i radila sam onaj jeftin test sa Ali expressa i dok se još nije posušio vidjela sam sjenu i malu tanku crticu. Odmah poslije ovulacije su me počele grudi bolit al po malo, najviše su me jučer bolile, lagani grčevi dole, pogotovo ujutro, jučer su me leđa bolila, a grudi su mi dosta narasle. Mengu moram dobit između 28.-30.11. Kakva su vaša iskustva sa tim testićima i dal je moguće da tako rano mi se pokaže pozitivan test. Sliku testa mi neželi učitat 😐 Hvala
Sada kad se test osušio vidi se tanka crta ali nisam sigurna dal je prava ili evap. Napominjem da sam vidjela dok.se jos nije test posušio sjenu i tanku crtu.
Znači danas se 10000% sexamo, opet je trakica tamna, jučer sam preskočila zbog bolova ali danas neću
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Sanjarko, zašto trakica može u mjesecu dva puta biti jako tamna i pokazati pik kao kod marije,jel znaš mozda? Marija neka,samo vi betonirajte😁🤞🤞
Watson vama čast na odvažnosti i sretno na novom poslu,možeš ti to🤗🤗🤗💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji