Jutroooo cure!
Prijavljujem simptom žeđi, jucer sam popila vode kako je muz rekao-sto ne popijem inace ni tjedan dana. I svako malo skakljanje na lijevoj strani. Danas je 7. dpo.
Stormy jao bas to. isto prosli mjesec imala sve zive simptome i bila uvjerena da sam trudna. Cak i krv iz nosa i preosjetljivost na mirise, povracala.. eto nista. Tak da ove simptome ne smijem uzimati zdravo za gotovo. kad ti planiras piskiti?
Sanjarka ti lijepo polako razraduj strategiju hopsanja, za bozicno cudo 👣❤
Lullabyznaci ti otvaras za vikend pisanje testova! 😁😁💪💪🤞🤞 go girl! btw svidaju mi se tvoji znakovi 😉Marty tako i ja, ne vjerujem si haha 🙃 al znas sta, moram priznati iako nebih htjela, jucer isto žedna cijeli dan, ono kao neki puta nakon pizze, a nista takvo nisam jela…rucala sam pecen batat sa ajvarom i matovilac salatu… 🤔
Ja cu sigurno, ako ne dode sama vještica piškiti tamo negdje nakon 30.11.
Recimo jutros mi isto bazalna otisla na 36,6 sto je za mene vrh jer sam inace na 36 do 36,2
Sanjarka jako mi je drago zbog tvojih nalaza i veselim se tvojem odbrojavanju 😉🤞
Stormy
ma ajdee! isto znači :D ok ja sam pošteno ručala ali svejedno nikad toliko nisam žedna poslije bilo kojeg jela, popijem malo možda pola čaše, a jučer 8 čaša. mene uvijek treba nagovarati da se hidratiziram.
bit će ovo jako dug tjedan već vidim..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pozdrav svima ☺️
Došla sam tu kako bih svima vama zaželjela sreću i da čim prije ugledate ono čemu se najviše veselite i priželjkujete..
A druga stvar je da sam došla pozdraviti svoju watson009 i poslati joj (kao i svima vama ostalima naravno) puno pozitive i vjere i snage..
Neka se tema čim prije zaključa i da se sve preselite na neke sretnije teme..
Watson009 kako si mi? Ima’l sta novog? ❤️❤️
Ajme tko je to dosao ovdje ❤ pitala sam prije mjesec dva za tebe ali nisu cure nista znale, u kojoj si grupi? Kolika je vec bebica ?
Bas si me obradovala da si se javila 🙌
Mi cekamo potpomognutu u 1.mj ( ako se do tada ne dogodi cudo)
Putem smo otkrili da m ima smanjen broj spermica a ja neprohodan lijevi jajnik 😩
Watson ja se raspitujem za prohodnost da napravimmoram priznati da me strah
Zvala sam svoju doktoricu da vadim hormone, ma joj e komplikacije moram prvo na razgovor pa ovo ono a meni se to ne da tako
najradije bi privatno otisla
Ja sam radila prohodnost u poliklinici ivf. Moram priznat da sam se tresla od straha. Na kraju jedva da sam ista osjetila. Dr je rekao da boli u slucaju neprohodnoj jajovoda i ako se naglo pusta tekućina. Rekao je da nece nista radit na silu nego malo po malo. Stvarno sve rijeci pohvale i za doktora i sestru.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Zene, ja ne znam kako cu izdrzat do kraja tjedna. 🙈 Dva testica stoje u ormaru, cekaju. Sinoc sam imala uzasan poriv da piskim. Neki glasic u glavi. I onda danas taj famozni okus u ustima...pojaca se i nakon jela i nakon pranja zubi. Dok papam, milina. Znaci identicno mi je bilo u obje trudnoce, samo mislim da mi se to pojavilo tek kad je kasnila, nakon testa...ja se stvarno iskreno nadam da se moj um ne poigrava samnom. 😱
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure, meni je danas prvi radni dan nakon izolacije, koja je tu ludnica na poslu. Ne stignem nista, totalno sam izgubila rutinu. Glava me ubija 🤪
Isla bi kuciii 😭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Zene, ja ne znam kako cu izdrzat do kraja tjedna. 🙈 Dva testica stoje u ormaru, cekaju. Sinoc sam imala uzasan poriv da piskim. Neki glasic u glavi. I onda danas taj famozni okus u ustima…pojaca se i nakon jela i nakon pranja zubi. Dok papam, milina. Znaci identicno mi je bilo u obje trudnoce, samo mislim da mi se to pojavilo tek kad je kasnila, nakon testa…ja se stvarno iskreno nadam da se moj um ne poigrava samnom. 😱
hej draga koliko imas do m
ako ne mozes izdrzati pisni ga i tko ga j… ja vjerujem da je plusic
identicni su ti simptomi
Evo 6 dana. A nemam ni neki osjetljivi test. Uzela u dm-u. Jos mi i muz neda, haha. Rekla sam mu prije par dana da mi nikako ne dopustiti da piskim ranije, sta god rekla. Eto mi sad... 😅
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Zene, ja ne znam kako cu izdrzat do kraja tjedna. 🙈 Dva testica stoje u ormaru, cekaju. Sinoc sam imala uzasan poriv da piskim. Neki glasic u glavi. I onda danas taj famozni okus u ustima…pojaca se i nakon jela i nakon pranja zubi. Dok papam, milina. Znaci identicno mi je bilo u obje trudnoce, samo mislim da mi se to pojavilo tek kad je kasnila, nakon testa…ja se stvarno iskreno nadam da se moj um ne poigrava samnom. 😱
hej draga koliko imas do m
ako ne mozes izdrzati pisni ga i tko ga j… ja vjerujem da je plusic
identicni su ti simptomi
Evo 6 dana. A nemam ni neki osjetljivi test. Uzela u dm-u. Jos mi i muz neda, haha. Rekla sam mu prije par dana da mi nikako ne dopustiti da piskim ranije, sta god rekla. Eto mi sad… 😅
probaj nesto raditi samo da ne mislis na test, znam kako ti je
Morat cu, nema mi druge. Morala sam podijelit s vama svoje muke... 😁
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure, meni je danas prvi radni dan nakon izolacije, koja je tu ludnica na poslu. Ne stignem nista, totalno sam izgubila rutinu. Glava me ubija 🤪
Isla bi kuciii 😭
Jesi se naručila na pregled, ima li još kvrge?
Mokosh, ako te neće totalno zbedirati test onda piski da si makneš taj teret iz glave. Al ako će te dotuci ako bude negativan, ne bih ti preporučila. Jer prerano je stvarno i ako će ti to raditi stres možda bolje ne jer možda stvarno jesi trudna.
Da, dotuklo bi me. Zato najbolje da ipak cekam jos. Radije cu malo zivjeti u oblacima i nadi pa makar i bila lazna... hvala vam cure na podrsci. 🙃
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mokosh meni je taj okus krenuo dan nakon implantacije
Ranooo je, sutra bi vec mogla da imas onaj od 10 osjetljivosti a ovako se strpi bar do srijede 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curee jel koja od vas vadila hormone u Petrovoj? Do kolko sati se to radi?
Evo našla sam sliku spermica za božićno čudo
https://images.app.goo.gl/S2gEGqCaUoED5yNCA
🤣🤣🤣🤣🎉🎉🎉🎉🎀🎀🎀
Kraljice, hahahhahah 🤣🤣🤣
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji