Nažalost, uskoro ću vam se vratiti… Moje ✨ više nema… Strašno je to kakav je to osjećaj i imam osjećaj da nikad neću preboliti!
Zao mi je jako jako 😪😪😪😪
Isplaci se i uzmi vremena koliko trebas a onda dalje, ti to mozes ❤️🤗🤗🤗🤗 tu smo za tebe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobila sam plusic 4 dana prije menge 😊
Na clearblue digitalnom, 1-2 tjedna
Samo da sve bude ok 🤞
Cestitam! ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nažalost, uskoro ću vam se vratiti… Moje ✨ više nema… Strašno je to kakav je to osjećaj i imam osjećaj da nikad neću preboliti!
Draga neopisivo mi je žao 😢 drži se! Uzmi si vremena koliko ti treba, znam da je šok ali probaj misliti pozitivno ❤❤❤❤ šaljem puno pusa i zagrljaja
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Antonela čestitke 🥰 čekamo recept 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jako mi je žao draga, toliko me je dirnula tvoja vijest jer iz iskustva znam koliko je to bolno. To je nešto što se nikada ne može zaboraviti, ali može biti motiv za daljom i još većom borbom koja će rezultirati nagradom za sve kroz šta si prošla.🙏❤️ Samo hrabro, ne gubi nadu i volju ma koliko god bilo teško. Želim ti bez oporavak...💗
Antonela cestitam od srca ❤
Evo ipak su zvijezde naklonjene na ostvarenje tvojih ciljeva,neka ti sve bude onako kako zelis! Cuvaj se 🙌
Ovaj mjesec toliko plusica da vise ne mogu poloviti tko je sve trudan,strasne ste 🙈❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Samoja sto se tocno dogodilo ? Zao mi je jako jako 😭😭😭 nazalost se precesto dogada i bas me to pogada kad cujem. Tu smo i pisi sve sto ti je na dusi ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Drage moje, evo da vam se kratko javim. Čitam vas redovito da sam u tijeku ali nisam ništa pisala.
Iskreno jedva čekam da se prebacite na ljetne bebe i unesete pozitivu jer od silnog straha koje tamo vlada i mene je sad poceo hvatati strah i svasta si umišljam. Sanjarka, Ancioo, traveller, watson, Bella, tommyfame, Marty, anabelaaaa… Čekamo Vas. Sad nam je došla naša princeza Maša i već je nekako bolje.
Ja se ponekad prestrašim jer svašta čitam ali eto protiv volje Bozje se ne može. Šaljem vam more virtualnih poljubaca i zagrljaja🥰🥰🥰😘😘😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Drage moje, evo da vam se kratko javim. Čitam vas redovito da sam u tijeku ali nisam ništa pisala.
Iskreno jedva čekam da se prebacite na ljetne bebe i unesete pozitivu jer od silnog straha koje tamo vlada i mene je sad poceo hvatati strah i svasta si umišljam. Sanjarka, Ancioo, traveller, watson, Bella, tommyfame, Marty, anabelaaaa… Čekamo Vas. Sad nam je došla naša princeza Maša i već je nekako bolje.
Ja se ponekad prestrašim jer svašta čitam ali eto protiv volje Bozje se ne može. Šaljem vam more virtualnih poljubaca i zagrljaja🥰🥰🥰😘😘😘
Ooo Clio evo cekamo Djed Mraza pa nas bude sa saonicama prebacio u ljetne 💪
Doduse nas par ce sv.Nikola dovest al budemo dosle sigurno :)
Odmah sa vrata gasimo negativu tamo i krece opce narodno veselje ❤
No do tada,kad ti pozitiva padne slobodno nam dodi u goste i lijepo cemo te ugostiti 😘😘
Aj ti za pocetak kreni si umisljat realnost a to je da ces uskoro imat bebu!! Jesi nasla sto sve trebas kupit? Koje knjige ces si uzet za citat? Jeste imena izabrali?
Vidis..imas hrpu pametnijih stvari za razmisljat ☺
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Clio draga, milo je srcu kada se vratis i posipas nam prasinu ❤ evo biti ce puna grupa ljetnih beba 🙌
Ako se previse opterecujes radije ugasi forum na neko vrijeme, i ja sam tako...mjesec dana cca i pomoglo mi jako. Koncentriraj se na imena,djecju robicu...sobu, dobro ti Tommy kaze.
Saljem zagrljaj, sve cemo u svoje vrijeme doci 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji