Nažalost, uskoro ću vam se vratiti... Moje ✨ više nema... Strašno je to kakav je to osjećaj i imam osjećaj da nikad neću preboliti!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Nakon onog pritiska i neugode u trbuhu nisko od jutros, još uvijek traje to mada me kroz dan bilo malo pustilo + evo sad i bol u lijevom jajniku. Može li to biti što osim T? Nije me nikada do sada bolilo nakon o. Do m ima minimalno tjedan dana. Malo i neki napad kao vrućine iznutra..čudno skroz...
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Dobila sam plusic 4 dana prije menge 😊
Na clearblue digitalnom, 1-2 tjedna
Samo da sve bude ok 🤞
Čestitam, sretno 🥳🍀🍀💕👶
Samoja jako mi je žao 😢 Ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš. Šaljem veliki zagrljaj ❤️
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Nažalost, uskoro ću vam se vratiti… Moje ✨ više nema… Strašno je to kakav je to osjećaj i imam osjećaj da nikad neću preboliti!
Samoja6, toliko mi je zao. 💔😭 Zagrlila bih te jer ne postoji rijec koja bi te sad mogla utjesiti. 😞
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Nažalost, uskoro ću vam se vratiti… Moje ✨ više nema… Strašno je to kakav je to osjećaj i imam osjećaj da nikad neću preboliti!
Draga moja žao mi je neopisivo i želim ti svu snagu svijeta u ovom užasno trenutku💖♥️ ne postoje riječi koje bi te utjesile, barem meni nisu u toj situaciji. Ono što tj mogu reći iz vlastitog iskustva je da vrijeme zaista olakša ali svoju bebicu ne zaboraviš. Nikada.ono što je meni dalo snage je to da sam znala da odmah čim ćemo moći idemo ispočetka probati i znam da ću kad tad doći do tog cilja. Jako mi je žao, budi hrabra i drzi se. Možeš proći puno više toga nego što misliš. Ako će ti biti lakše postoji tema Spontani pobačaj, meni je osobno ta tema u tom trenutku pomogla. I ovdje se izjadaj kad za to osjetis potrebu. ♥️♥️♥️
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Samo da sve bude ok 🤞
Cestitam i puno srece. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ajmeeee draga 😥😥😥😥
Neopisivoooo mi je zao! Dan kad sam dosla iz bolnice,toliko sam plakala da su me rebra bolila..kao da su se sve suze ovog svijeta skupile i dosle kod mene. Bol je neopisiva no zao mi je što znas na kakav osjecaj mislim..
Isplace se,kupi si comfort food,budi tuzna..u potpunosti imas pravo na to!
Neću te lagati i reci ti da ce vrijeme izlijeciti rane,jer nece. To ce biti rana koja ce uvijek biti prisutna..
Samo ces sa vremenom postat jača i borit ces se da i tebi opet zasja sunce ❤
Saljem ti ogroman zagrlja ❤❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Samo da sve bude ok 🤞
Čestitam!!!!!!!! A sad da čujemo sve sve sve 🎉🎉💫🥰💕
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
💜💜 zao mi je mila 😔 isplači se i odtuguj! Mislim na tebe 😔😭
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji