Naisla sam na inst na jednu curu iz Amerike, i svaki dan radi testove jer ima problema kao i sve mi vamo i test joj je bio pozitivan već 5 dan…
https://ibb.co/7pfv9WZ
Ako se ne varam ovo je test 5 ili 6dana nakon transfera. Sto bi odg 11dpo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mokosh koji si DPO? oces radit test?
Istina Sanjarka 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutroooo cure!
Prijavljujem simptom žeđi, jucer sam popila vode kako je muz rekao-sto ne popijem inace ni tjedan dana. I svako malo skakljanje na lijevoj strani. Danas je 7. dpo.
Stormy jao bas to. isto prosli mjesec imala sve zive simptome i bila uvjerena da sam trudna. Cak i krv iz nosa i preosjetljivost na mirise, povracala.. eto nista. Tak da ove simptome ne smijem uzimati zdravo za gotovo. kad ti planiras piskiti?
Sanjarka ti lijepo polako razraduj strategiju hopsanja, za bozicno cudo 👣❤
Lullabyznaci ti otvaras za vikend pisanje testova! 😁😁💪💪🤞🤞 go girl! btw svidaju mi se tvoji znakovi 😉
Jos jedan moj simptom, na dan implantacije 😁🤞🤞🤞🤞🤞
Jutro! Evo ja prijavljujem lagane grceve jutros dok sam jos lezala u krevetu. I sad imam taj cudan okus u ustima, jako slicno kao u prve dvije trudnoce. Vidjet cemo. Ne zelim se previse nadat. Bojim se da ne umisljam od silne zelje…vise si ne vjerujem. 😅
aaa ideeesss! drzim figeee 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sanjarko, znaci kad temp skoci jedno jutro bila je O tu noc ? Hvala na odg.
Jutroooo cure!
Prijavljujem simptom žeđi, jucer sam popila vode kako je muz rekao-sto ne popijem inace ni tjedan dana. I svako malo skakljanje na lijevoj strani. Danas je 7. dpo.
Stormy jao bas to. isto prosli mjesec imala sve zive simptome i bila uvjerena da sam trudna. Cak i krv iz nosa i preosjetljivost na mirise, povracala.. eto nista. Tak da ove simptome ne smijem uzimati zdravo za gotovo. kad ti planiras piskiti?
Sanjarka ti lijepo polako razraduj strategiju hopsanja, za bozicno cudo 👣❤
Lullabyznaci ti otvaras za vikend pisanje testova! 😁😁💪💪🤞🤞 go girl! btw svidaju mi se tvoji znakovi 😉
Jos jedan moj simptom, na dan implantacije 😁🤞🤞🤞🤞🤞
ufff.. joj jos tjedan dana pa cemo znati dal je to to. 🙈🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lovely draga i mene umor drma ali ja sam i inace umorna pa to bas onda ne dozivljavam kao simptom🤔 e sad procijeniti dal sam umorna nesto vise nego uobicajeno e ne znam. kako god, nek nam samo testici budu pozitivni ❤❤❤😘😘😘
Bella znas kaj ako bumo 2. pisale bude se crta bolje vidla 😂😂😉😉
Jana25 jaaaaviii seeee!! Jesi hopsala jucer? nadam se da jesi cekam izvjestaj 😁
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro! Evo ja prijavljujem lagane grceve jutros dok sam jos lezala u krevetu. I sad imam taj cudan okus u ustima, jako slicno kao u prve dvije trudnoce. Vidjet cemo. Ne zelim se previse nadat. Bojim se da ne umisljam od silne zelje…vise si ne vjerujem. 😅
😍😍😍😍😍 Moj glavni simptom u trudnocama 😁
Meni isto... 😃 Vidjet cemo, ako se nastavi i sutra, mozda pisnem vec u srijedu...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Maso, po aplikaciji bi danas trebao biti 8dpo.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjarko, znaci kad temp skoci jedno jutro bila je O tu noc ? Hvala na odg.
Tako je
Tu noc ili dan prije
Sortiraj odgovore
Najstariji