Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    23. Studeni 2020. 09:53

Kako smo krenule, bit će svaki dan jedan plus 😉

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

lovely
    23. Studeni 2020. 09:59

Lullaby

Kako smo krenule, bit će svaki dan jedan plus 😉

🙏🙏

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2020. 10:05

Andela ludice moja ❤️ Hvala ti 🥰
    Ja ti najiskrenije zelim da dodes u ljetne bebe 🎀🎀
    Koji test si piskila? Nisi postavila sliku ili sam je ja preskocila ? Znas sta mozda ti je bila kasna implantacija? Ja se iskreno nadam da je bas sam mislila da je to tvoj mjesec ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2020. 10:22

Ancio , hopsali smo 2 puta oko O 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    23. Studeni 2020. 10:22

Haha Marty bas tako♥️
    Može, svaki dan jedan plus😁😁🤞🤞🎀

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

watson009
    23. Studeni 2020. 11:46

Hope

Pozdrav svima ☺️
    Došla sam tu kako bih svima vama zaželjela sreću i da čim prije ugledate ono čemu se najviše veselite i priželjkujete..
    A druga stvar je da sam došla pozdraviti svoju watson009 i poslati joj (kao i svima vama ostalima naravno) puno pozitive i vjere i snage..
    Neka se tema čim prije zaključa i da se sve preselite na neke sretnije teme..
    Watson009 kako si mi? Ima’l sta novog? ❤️❤️

Ajme tko je to dosao ovdje ❤ pitala sam prije mjesec dva za tebe ali nisu cure nista znale, u kojoj si grupi? Kolika je vec bebica ? 
    Bas si me obradovala da si se javila 🙌
    Mi cekamo potpomognutu u 1.mj ( ako se do tada ne dogodi cudo) 
    Putem smo otkrili da m ima smanjen broj spermica a ja neprohodan lijevi jajnik 😩

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

sassy
    23. Studeni 2020. 11:55

Kako sam ja propustila Masin plus?  Cestitam Maso  Neka bude skolska!
    Ja kako pijem ove Bromokriptin tablete, cijelo tijelo reaguje, muka mi je stalno od njih, grudi ne mogu da pipnem kako bole, vise ne znam ni kad cu dobit', ne mogu ni na odbrojavanje :D al nadam se da cu od sljedeceg ciklusa znat vise.

Jedna lijepa gesta, covjek od kojeg narucujem LH trakice online mi je ovaj put poslao dva testa za trudnocu gratis, i napisao: "neka ti donese ono sto najvise zelis", sva sam se raznjezila! 

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Sanjarka88
    23. Studeni 2020. 11:56

sassy

Kako sam ja propustila Masin plus?Cestitam MasoNeka bude skolska!
    Ja kako pijem ove Bromokriptin tablete, cijelo tijelo reaguje, muka mi je stalno od njih, grudi ne mogu da pipnem kako bole, vise ne znam ni kad cu dobit', ne mogu ni na odbrojavanje :D al nadam se da cu od sljedeceg ciklusa znat vise.

Jedna lijepa gesta, covjek od kojeg narucujem LH trakice online mi je ovaj put poslao dva testa za trudnocu gratis, i napisao: "neka ti donese ono sto najvise zelis", sva sam se raznjezila!

A joj 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lovely
    23. Studeni 2020. 12:04

sassy

Kako sam ja propustila Masin plus?Cestitam MasoNeka bude skolska!

Ajmree kako divno 😍😍😍😍

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Ivek1
    23. Studeni 2020. 12:15

Pozdrav za sve drage ženice. Ne pišem često, ali vas redovno pratim. Čestitam na pozitivnim testićima...Masin me je rezultat baš motivisao.❤️
    Divim se vašoj pozitivi koju imate bez obzira na razne prepreke....a posebno Watson koja pored toliko saznanja o problemima nijednog trenutka nije poklekla, a da pored svega toliko podrške svima nama daje. 
    Blizi se 29.11 za testiranje...od simptoma, ako ih ne umišljam🤪😣 imam samo bolne grudi, bradavice su mi čudne, osjetljive i kao da me peku... i povremene grčeve. Svima vama pružamo ogromnu podršku! ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.