Naisla sam na inst na jednu curu iz Amerike, i svaki dan radi testove jer ima problema kao i sve mi vamo i test joj je bio pozitivan već 5 dan...
https://ibb.co/7pfv9WZ
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro cure ❤️
Evo samo sam vam htjela pokazat trakice od danas, ovi hcg testovi imaju bas bas malu osjetljivost tako da mi je jasno da mi nisu nista pokazali na 9DPO ako je na 12DPO ovako blijeda crtica 🙈
11.12. u 12:00 idem na prvi pregledddd 🎉🎉
https://ibb.co/74CFnfF
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure ❤️
Evo samo sam vam htjela pokazat trakice od danas, ovi hcg testovi imaju bas bas malu osjetljivost tako da mi je jasno da mi nisu nista pokazali na 9DPO ako je na 12DPO ovako blijeda crtica 🙈
11.12. u 12:00 idem na prvi pregledddd 🎉🎉
https://ibb.co/74CFnfF
Jedva čekam da nam se javiš nakon pregleda 🥰🥰 sigurno će biti posebno..jel smije muz s tobom ili zbog mjera sama.
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
A da i ovo je isto jedno 5. Urin hahah jer nisam nista spavala ovu noc i bila sam budna od 4 i gledala tv pa sam bila barem 4 puta piskit prije toga
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Joj nisam to pitala 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Joj nisam to pitala 🙈
Vjerojatno ne smije ali nema ni potrebe još Mašo. Biti ću mala mala bebica tad tek. Ništa posebno se neće još vidjeti. Bas sam uzbuđena radi tebe i bit će to super😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Jutro! Evo ja prijavljujem lagane grceve jutros dok sam jos lezala u krevetu. I sad imam taj cudan okus u ustima, jako slicno kao u prve dvije trudnoce. Vidjet cemo. Ne zelim se previse nadat. Bojim se da ne umisljam od silne zelje...vise si ne vjerujem. 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro! Evo ja prijavljujem lagane grceve jutros dok sam jos lezala u krevetu. I sad imam taj cudan okus u ustima, jako slicno kao u prve dvije trudnoce. Vidjet cemo. Ne zelim se previse nadat. Bojim se da ne umisljam od silne zelje…vise si ne vjerujem. 😅
😍😍😍😍😍 Moj glavni simptom u trudnocama 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne treba vam muz na pregledima dok je vaginalni uzv 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroooo cure!
Prijavljujem simptom žeđi, jucer sam popila vode kako je muz rekao-sto ne popijem inace ni tjedan dana. I svako malo skakljanje na lijevoj strani. Danas je 7. dpo.
Stormy jao bas to. isto prosli mjesec imala sve zive simptome i bila uvjerena da sam trudna. Cak i krv iz nosa i preosjetljivost na mirise, povracala.. eto nista. Tak da ove simptome ne smijem uzimati zdravo za gotovo. kad ti planiras piskiti?
Sanjarka ti lijepo polako razraduj strategiju hopsanja, za bozicno cudo 👣❤
Lullaby znaci ti otvaras za vikend pisanje testova! 😁😁💪💪🤞🤞 go girl! btw svidaju mi se tvoji znakovi 😉
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji