Cure, evo i ja sam žedna non stop, ali samo sam dobro rucala.🤣 Inače užasno puno vode pijem tako da meni to ne može biti simptom.
Javit ću vam se za 10 dana ako mi koža na cicama bude kao saten, to je jedino čemu bi vjerovala prije testa. 🤣
Inače, neki dan pročitala da konzumacija Aloe Vere ima abortivna sredstva. A ja par puta lice mazala u trudnoći. Mislim ne vjerujem da je takva količina naškodila ali me izluduju te informacije koje slučajno saznaš šta smiješ a šta ne. Nije da nisam guglala u trudnoći. 🤷♀️
Cure, evo i ja sam žedna non stop, ali samo sam dobro rucala.🤣 Inače užasno puno vode pijem tako da meni to ne može biti simptom.
Javit ću vam se za 10 dana ako mi koža na cicama bude kao saten, to je jedino čemu bi vjerovala prije testa. 🤣
Inače, neki dan pročitala da konzumacija Aloe Vere ima abortivna sredstva. A ja par puta lice mazala u trudnoći. Mislim ne vjerujem da je takva količina naškodila ali me izluduju te informacije koje slučajno saznaš šta smiješ a šta ne. Nije da nisam guglala u trudnoći. 🤷♀️
e ja sam neko vrijeme tražila kremu za lice koja će dobro hidratizirati lice i da je većinom bazirana na prirodnim sastojcima. čisto da ju imam spremno kad se desi trudnoća :) ono što se nikako ne preporuča trudnicama u sastavu krema za lice su benzoil peroksid, salicilna kiselina i retinol odnosno vit. A. moj odabir je pao na Nuxe creme fraiche, ima 95% prirodnih sastojaka, a ovi ostali su ok, neki čak i zdravi. imam normalnu-mješovitu kožu. jedino mi se ne sviđa što sadrži parfem al jbg ne ide sve. dugo mi je trebalo da se odlučim koju ću. za alou sam isto negdje već čula da nije baš poželjna.
cure koje vi kreme za lice koristite? da li pazite na sastojke?
također sam izbacila deziće koji sadrže aluminij, alkohol i parabene nakon godina i godina korištenja. trenutno koristim bionsen i vichy free od svega toga. imala sam mjesec i pol užasne mjehure i upale pod pazuhom prilikom prelaska na ove blage ali uspjela sam. ;)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
https://www.index.hr/clanak.aspx?id=739597
Procitajte ovo. Stara je fora ali i dalje jednako dobra....
Uvijek mi popravi dan...
https://www.index.hr/clanak.aspx?id=739597
Procitajte ovo. Stara je fora ali i dalje jednako dobra….
Uvijek mi popravi dan…
dobra da! nas dvije se pratimo ovaj mjesec
Pa to ce biti baby boom :)
Prvi puta u zivotu mi je kasnila, to zbog uzbudjenja sto sam dragog cekala :)
Traveller ma kakvi, uopće se ne opterećuje time što si pročitala za aloa veru. Prvo to bi trebale valjda biti ekstra enormne količine a drugo ne može samo tako nešto izazvati spontani. Tako da ne brigaj🤗🤗💖
Marty ja ti koristim prirodne kreme ili ulja za lice, tonik od smilja i cajevac gel za umivanje od Male od lavande. Za tuširanje i za kosu neki prirodni tipa alverde. Šminku bas minimalno inače nanosim, dezic ne koristim i to ti je to. Sve mi je više manje od prirodnih sastojaka.
Mokosh zaboravi test. Nikakav test još. Ništa ti neće pokazati i bit ćeš samo u bedu. 6 dana ranije je jako mala šansa da pokaže. Po meni prije petka,eventualno cetvrtka,ni ne pomišljaj na test. Izdrži kako god znaš i umiješ🤭😘😘💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Evo našla sam sliku spermica za božićno čudo
https://images.app.goo.gl/S2gEGqCaUoED5yNCA
🤣🤣🤣🤣🎉🎉🎉🎉🎀🎀🎀
hahahhaahhahahahahaha oplakah
Odmah rezerviraj avio kartu. Dok nije rasprodan let🤣.
Lavanya, ja nisam. Samo za štitnjaču privatno.
hej jesam jos sinoc, uzela prvi red s desna do prozora te sutradan s lijeve strane :D
taman dan prije O i na O da pogodimo oba dva jajnika, ne znam koji ce mi ovulirati pa za svaki slucaj 🤣🤣🤣🤣
Možda oba ovuliraju. 😀☺️ Zamišljam djedicu kako vice ko muž od Tommy : sve ću da vas oplodim!!! 🤣🤣🤣😍
meni je moj sad jucer rekao, ajde ne brigaj ja cu te oplodit tako da ces bit u sedmom nebu 🤣🤣 rekoh: jedva cekam
Treba slušat muža, tako mudre žene kažu. 😍🤣❤️
Bit će Ancio, ne brini se. Hrpa žena je tu ostala trudna tako da nemaš brige. Rijetke su one kojima nije uspjelo, ali za to se obično odmah od početka zna da su veliki problemi. Tako da samo pozitiva. Često bacim oko na grafove na FF aplikaciji pa gledam koliko im je TTC. Pa većina ih je radila mjesecima na bebi tako da je to skroz normalno. To smo smo mi nestrpljive je druga priča. 😍🤣
Bas to, ja vjerujem da ce biti pa tek smo pocele :) sestricna kad je objavila da je trudna pitala sam ju jel odmah iz prve kaze ma neee tek 3-4 ciklus im upalilo
ova druga jos duze tako da, vjerujem da Bog ima plan kad je pravo vrijeme ❤️❤️
a do tada smo zahvalne na forumu jer ovdje smijemo biti nestrpljive
Haha ovdje smijemo da🤭🤭♥️♥️
Ma normalno je i nekoliko mjeseci pokušavati. Ja znam par njih kojima je uz prve ali i dosta njih kojima je trebalo nekoliko mjeseci. Nama je za prvu trebalo tri mjeseca. Tak da ne treba odmah biti u žalosti, no opet ako bas ne ide već neko vrijeme onda je ok napraviti pretrage.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Tommyfame gdje si? Ocemo imati Implantacija party za vikend? 🤣🤣🤣🎉🎉🎉🎉
Isss to je onda vec 7dpo!! Naravnooo!!
Mozda party kuhanog vina da fino bude ludica party 🎊😂😂😂
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cure, meni je danas prvi radni dan nakon izolacije, koja je tu ludnica na poslu. Ne stignem nista, totalno sam izgubila rutinu. Glava me ubija 🤪
Isla bi kuciii 😭
Jesi se naručila na pregled, ima li još kvrge?
Mokosh, ako te neće totalno zbedirati test onda piski da si makneš taj teret iz glave. Al ako će te dotuci ako bude negativan, ne bih ti preporučila. Jer prerano je stvarno i ako će ti to raditi stres možda bolje ne jer možda stvarno jesi trudna.
Nisam jos ali ocu. Kvrga kao da se smanjila , ne znam ni sama mozda je upala bila 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tommyfame gdje si? Ocemo imati Implantacija party za vikend? 🤣🤣🤣🎉🎉🎉🎉
Isss to je onda vec 7dpo!! Naravnooo!!
Mozda party kuhanog vina da fino bude ludica party 🎊😂😂😂
I sjetila si me još nečega. Kad smo saznali da sam trudna, imali smo već uplaćenu vinsku turu po Međimurju. I tako mi obilazimo vinarije i destilerije, pivovare, ono alkohol na najjače. Cijeli božji vikend sam provela gutajući mužu svoju čašu vina a žestice i pivo sam potajice prolijevala preko ograde na livadu. Svako malo sam se kao presetavala okolo i bacala cugu. 🙊🙈🙉 Jos u hotelu sauna i jacuzzi a ništa nisam smjela. 🤣 I došli doma u nedjelju, a u ponedjeljak krenulo smeđarenje. 🙈
Hahahhaha ja sam zatrudnila nakon sto smo muz i ja popili 6 butelja međimurskog vina 🙈😂
Joj tak i ja,kuma moja imala djevojacku i sad da vidim hocu pit ili ne i na kraju jedina trijezna ostala 😖 no eto zato sam na svadbi nadoknadila haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ancioo ako ste poceli ciljano tek prije 2 mj onda ri je dobro m rekao da jos malo pricekate, pa spermiogram pa ti ako ces morati na prohodnost prvo napraviti briseve cerviksa.
Sassy ajme koja predivna gesta!!! Valjda covjek ima iskustva 👆❤
Ivek1 hvala ti od srca na lijepim rijecima 🙌
Neka ti plusic donese radost pred blagdane ❤
Mokosh mila izdrzi jos koji dan , probaj obuzdati misli koliko god mozes da te ne izlude🙏
Ma biti ce jos plusica cure moje di je jos kraj mjeseca 🎁
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
T&T falile ste za vikend ako oke,vidim da je bilo radno 👆😂😂😂
Mašo pa sada sam se i ja sjetila kako je Andela napisala, pa tebi je ginekolog svasta nesto negativno rekao jel tako? I vidi jeee, trudnaaa. Evo doista sve te dijagnoze treba uzeti s rezervom ...👆 ljubim te ❤
Bella saljem hugic, navijam za ovaj ciklus, vidis da najludi ciklusi daju najbolje rezultate 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji