Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Studeni 2020. 08:18

Divna_Sa

Jutro zene ☕🥐
    Ja sam 4DPO 😂 nista ne osjecam, cak mi cice nisu tvrde kao sto inace budu nakon O.. mozda je to znak? 🤔😂

Bella, izgleda da je i moj toplomjer poludio, 36.5 jutros, prosto mi nemoguce… samo sam se iznervirala bezveze
    Nisam mjerila ovaj ciklus redovno, ali za period poslije O bi trebalo da je veca….

Sanjarka, je li moguce imati pik na trakicama, a da temp ne poraste? Nema smisla, jel da?

Moguce je imati pik a da ne dođe do o, temp mora porast ako je bila o
    Otkad pratis bazalnu i kakve vrijednosti si imala? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Studeni 2020. 08:20

lindsay

Sanjarko, 1.dan M sam pocela mjeriti bazalnu. Koji joj je znak da je bila O? Nagli porast pa pad ili?

Nakon o temp poraste, za cca 0.2, 0.3 posli par dana i vise kako progesteron raste i ostane u tom gornjem dijelu do m 
    Na dan O može dodatno pasti temp a i ne mora 
    Stavim jedan svoj graf cilog ciklusa da vidis 

Sanjarka88
    23. Studeni 2020. 08:23

lindsay

Sanjarko, 1.dan M sam pocela mjeriti bazalnu. Koji joj je znak da je bila O? Nagli porast pa pad ili?

https://ibb.co/XsKL8LT

Vidi se dobra razlika prije O i posli O
    S tim da mi ovdje na dan O nije pala temp a recimo zadnja 2 puta mi padne i nakon toga ide veci skok 

Sanjarka88
    23. Studeni 2020. 08:24

Sanjarka88 🦋

lindsay

https://ibb.co/XsKL8LT

Vidi se dobra razlika prije O i posli O
    S tim da mi ovdje na dan O nije pala temp a recimo zadnja 2 puta mi padne i nakon toga ide veci skok

Ovdje je cak mozda o bila i dan ranije. Kad ff ovako potegne isprekidanu liniju nije ni on bas siguran 

Divna 🎀
    23. Studeni 2020. 08:26

Sanjarka88 🦋

Divna_Sa

Jutro zene ☕🥐
    Ja sam 4DPO 😂 nista ne osjecam, cak mi cice nisu tvrde kao sto inace budu nakon O.. mozda je to znak? 🤔😂

Bella, izgleda da je i moj toplomjer poludio, 36.5 jutros, prosto mi nemoguce… samo sam se iznervirala bezveze
    Nisam mjerila ovaj ciklus redovno, ali za period poslije O bi trebalo da je veca….

Sanjarka, je li moguce imati pik na trakicama, a da temp ne poraste? Nema smisla, jel da?

Moguce je imati pik a da ne dođe do o, temp mora porast ako je bila o
    Otkad pratis bazalnu i kakve vrijednosti si imala?

Ovaj mjesec sam neredovno mjerila, ali prije sam znala imati 36.4-36.5 do O, a poslije O 36.8 i padne opet na 36.4 kad dobijem.
    Sumnjam u toplomjer, posto mi je sinoc oko 20h ispod pazuha pokazao 36.8 i za 5 minuta 36.4...
    Kupim drugi danas pa cu vidjeti sta ce biti sutra ujutro.. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

mara5
    23. Studeni 2020. 08:30

Jutro trudilice
    lindsay pa ovo definitivno i je najbolja tema 
    jedva čekam da se svi preselite 
    ali ja ću vas svaki dan obilaziti da popratim 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    23. Studeni 2020. 08:34

Stormy

Bella🍁

Lisa sretno na pregledu. Ako ima nešto, neće ti se na pregledu vidjeti jer je još prerano tako da ne brini ako ništa ne vidi 🤗
    Stormy tempica je pala ali je zadnja dva dana neispravana jer mi toplomjer ne valja,moram baterije promijeniti zato zapravo uopće ne znam kolika je, sutra ujutro ću znati pravo stanje😁 pošto mi je O pomaknuta,trebala bi ne dobiti 1.12. I mislim da ću tad raditi test, da necu prije. Radije bi vidjela M nego prazan test, jel mi vjeruješ. Prije ponedjeljka ga neću ni kupovati tako da za vikend ne dode M u napast😁 kad ćeš ti raditi?

Sredi onda taj toplomjer, jer ako ti pocne zvonit nakon par sek. sto si ga stavila ispod jezika onda nevalja…treba mrvu vise, barem je tako kod moga.
    Onda drzimo prstice 🤞 za 1.12. 😊❤
    Sto je najbolje, ja imam testova u ladici od kineza do digitalnog, ali nisu mi jos bili potrebni jer se uvijek pojavila vještica…
    Ja cu radit tek ako zakasni cca 2 dana, cak 3…znaci nakon 30.11. Osim ako do tada ne dobijem neke ekstra simptome 😂

Da pišti mi nakon par sekundi ili se samo ugasi. Kupujem novu bateriju danas.
    Sretnoo ti i veselim se ovim danima jer mora pasti još koji plus😁🤞🤞🎀💖
    Divna, poludjeli nam toplomjeri😁 sretno i možda i je to dobar znak što nemaš taj simptom🤞🤞🤞💖
    Sanjarko bilo bi skroz fora da bude dan pisanja za sve😁budemo vidjeli kako će tjedan odmicati🤭i ti uskoro u napaaaad 💪💪💪

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

lovely
    23. Studeni 2020. 08:34

Dobro jutro svima!!!

Sanjarka šaljem ubrzanje za prolazak m 🏃‍♀️🏃‍♀️

Kako ste mi inace?? 
    Ja samo jedva čekam da ovaj tjedan prode i da mogu raditi test 😄 (nadam se da ću sti manje simptoma umisliti)

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lullaby
    23. Studeni 2020. 08:35

Jutro cure. Evo mene baš čudno boli trbuh. Nije kao da moram na wc, nije kao menga, malo drugačija bol, možda više neugoda i pritisak nego bol. 

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Sanjarka88
    23. Studeni 2020. 08:37

Lullaby

Jutro cure. Evo mene baš čudno boli trbuh. Nije kao da moram na wc, nije kao menga, malo drugačija bol, možda više neugoda i pritisak nego bol.

🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.