Jutro cure, imam pitanje za vas. Menstruacije mi kasni najmanje dva dana. Odlucila sam sutra radit test ako ne dode. Doma sam imala lh trakicu i naravno da sam jutros s prvim jutarnjim urinom napravila test. Citala sam da i one pokazuju trudnocu. Nemam nikakvih simptoma osim sto me od srijede predvecer bas bole jajnici i osjecaj je kao da cu procurit. Slikala sam lh test pa vam saljem sliku
https://ibb.co/QfDKxB0
E tako ti je naša Maša jučer isto na lh trakice piskila pa joj je pokazalo da tamne i onda napravila testni pozitivan😁 tako da🤞🤞🤞🤞 sretno i napravi test sutra♥️💖a možeš i danas već ako kasni.😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Kiflica - ➕❤️
Susika - ➕❤️
Samoja6 - ➕❤️
Amarenna - ➕ ❤️
Inana1-➕ ❤️
Lora27621 - ➕❤️
Toncica24 - ➕❤️
Mara5 -➕ ❤️
Maša25 - ➕❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Alma199 - 21.11. - 2 dana kasni ❤️
Andela111 - 24.11. - 1 dan❤️
Lisa27 - 29.11. - 6 dana❤️
Mokosh - 29.11. - 6 dana❤️
Ivek1 - 29.11. - 6 dana❤️
Buhtlica23 - 30.11. - 7 dana❤️
Bella- 30.11- 7 dana♥️
Marty07 - 30.11. - 7 dana❤️
Lullaby - 30.11. -7 dana❤️
Stormy - 30.11. - 7 dana❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
Lovely - 01.12. - 8 dana❤️
Hazel 02.12. - 9 dana❤️
Leah - 04.12. - 11 dana❤️
Marija3998 - 04.12. - 11 dana❤️
Traveller - 05.12. - 12 dana❤️
Belinda09 - 06.12. - 13 dana❤️
Tommyfame 06.12. - 13 dana❤️
Jana25 - 06.12. - 13 dana ❤️
Tina25 - 08.12. - 15 dana❤️
Amy_94 - 10.12. - 17 dana❤️
Olimpija - 10. 12. - 17 dana❤️
Freya_444 - 11.12. - 18 dana❤️
Sunny_ - 12.12. - 19 dana❤️
Zuzuzujalica - 12.12. - 19 dana❤️
Anabelaaaa - 15.12. - 22 dana❤️
Lindsay - 16.12. - 23 dana❤️
Pinki123 - 20.12. - 27 dana❤️
Ancioo- 21. 12- 28 dana ❤️
Sanjarka88 - 21.12. - 28 dana❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure, imam pitanje za vas. Menstruacije mi kasni najmanje dva dana. Odlucila sam sutra radit test ako ne dode. Doma sam imala lh trakicu i naravno da sam jutros s prvim jutarnjim urinom napravila test. Citala sam da i one pokazuju trudnocu. Nemam nikakvih simptoma osim sto me od srijede predvecer bas bole jajnici i osjecaj je kao da cu procurit. Slikala sam lh test pa vam saljem sliku
Samo pravi i javljaj nam sve. ❤️
Jutro dame moje ☕☕☕☕ smrzoh se 😁
Moja vjestica stigla, jedva cekam da prođe da se Koonacno bacim na posao 😁🤞🤞🤞
Koliko vas je za vikend, ajde dogovorite neki skupni dan pisanja, bas bi bilo fora
Predvidam jos bar 2 plusa 😁
I jos sam se narucila kod gin. Na hormonalne nalaze dole 😒 nadam se da nemam policisticne jajnike. Tetka crvena me je izdala.
Baš mi je žao sa nije upalilo ovaj mjesec. 🙁😖 svakako napravi pregled, reci da radite na bebici pa da znaš jel ima nešto na što bi trebala obratiti pažnju.
Ma nisam ja sad ono pratila kad su mi plodni dani vec ja od kad sam se udala ne cuvam se, pa sad. Ovaj ciklus cemo se potrudit, pratit na trakice i recu gin. isto da zelim.
Lh u toj fazi ciklusa raste iz 3 razloga
Zbog nadolazeće menge, zbog ciste ili zbog t
Drzim fige da je kod tebe u pitanju ovo zadnje 😍
Jutro cure, evo da malo skoknem i pozdravim vas!
Pije se i kod mene kavica i citam vas
Andela sestro po klomifenu kako je? ima'l simptoma? Kod mene nista, bas velika 0
Kad ces raditi testic?
Lh u toj fazi ciklusa raste iz 3 razloga
Zbog nadolazeće menge, zbog ciste ili zbog t
Drzim fige da je kod tebe u pitanju ovo zadnje 😍
Uhuuu znala sam da raste zbog ciste. Ali da raste i zbog menge to neee. Jooj mislim da cu danas popodne napravit test. Ne mogu vise izdrzaaat
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Jutro zene ☕🥐
Ja sam 4DPO 😂 nista ne osjecam, cak mi cice nisu tvrde kao sto inace budu nakon O.. mozda je to znak? 🤔😂
Bella, izgleda da je i moj toplomjer poludio, 36.5 jutros, prosto mi nemoguce... samo sam se iznervirala bezveze
Nisam mjerila ovaj ciklus redovno, ali za period poslije O bi trebalo da je veca....
Sanjarka, je li moguce imati pik na trakicama, a da temp ne poraste? Nema smisla, jel da?
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Najstariji