lovely bit ce to u svakom slučaju veoma zanimljivo testiranje 😄
O da🤣🤣🤣
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Hvala ti ❤ cuda su moguca! Sretno tebi u ovom ciklusu👆
Sanjarka evo cim dobijem M javim ti za iduci termin za listu pa nek idem na zadnje odbrojavanje 🙏😂
Ja u 5.nastavak teme nejdem 👆😂😂😂
Onda se seliš na ljetne bebe 🙃🤞💫🎉🎉
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Watson, jako puno parova kad su saznali da trebaju postupak, začeli su prirodno i to vrlo brzo. Tako mi je toplo oko srca kad to pročitam. Iz dubine duše želim da se to dogodi i vama. 🤗🥰
Valjda se onda totalno opuste i ne ocekuju nista i bum 💣👶🏻
Samo cekam dan kad cu vidjet i tvoju plušćinu 😁😁😁❤
Hvala ti ❤ cuda su moguca! Sretno tebi u ovom ciklusu👆
Sanjarka evo cim dobijem M javim ti za iduci termin za listu pa nek idem na zadnje odbrojavanje 🙏😂
Ja u 5.nastavak teme nejdem 👆😂😂😂
Ma ostajes s nama s busicom ili bez i idemo i u sedmu temu 🤣😂
Lindsay sestro 😂😂😂👆
Lovely samo pozitiva ❤
Gdje su nam T&T bit ce da je potres u Sesvetama 😂😂👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Evo moj muz dobio temperaturu. Mogla bi lagano pozdravit ovaj ciklus 😅😅😩
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure koje trebate dobiti 30tog, jel imate kakve simptome? Kod mene apsolutamente nada…
Umislim si tu i tamo neki ali realno nemam ništa.. možda mi se samo malo više spava i umornija sam nego inače no to nekako pripisujem ovoj promjeni vremen. Tu i tamo me probode jajnik, ali to mi se i prije m događa.
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Cure koje trebate dobiti 30tog, jel imate kakve simptome? Kod mene apsolutamente nada…
Umislim si tu i tamo neki ali realno nemam ništa.. možda mi se samo malo više spava i umornija sam nego inače no to nekako pripisujem ovoj promjeni vremen. Tu i tamo me probode jajnik, ali to mi se i prije m događa.
Ma i ja da hocu si ih mogu umislit, kad se sjetim onog svog prvog pokusaja nakon kojeg sam mislila da cu odmah ostat T, ma sve simptome sam imala sa svih mogucih stranica sta sam procitala 😂🙈
Inace, mjeris li si bazalnu?
Hahahahaha znam, znam. Sve mi je poznato.
Ne mjerim. Iskreno sam lijena eto...naručila sam ovulacijske trakice, ali došle su prekasno. Tako da smo ovaj mjesec samo nekako išli motom: što više to bolje 🤣🤣
Ti mjeriš?
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Gdje nam je buhtlicadanas?
Tu sam, pratim ja sve, uhvatilo me Bozicno ludilo pa kitim kucu cijeli dan 🤣
Danas me malo zabolilo onak kao oba jajnika ne znam ni sama piskila trakice kupila u ljekarni nema nis ni sjene tako da ja ni ne znam kad mi je bila O. Mislim da je nije ni bilo ne znam 🤔
Ovaj ciklus od mene nece bit nista nismo se bas puno jer smo imali toliko posla, on je bas bio umoran tako da ne znam. Vidit cemo ali bit ce -
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav svima ☺️
Došla sam tu kako bih svima vama zaželjela sreću i da čim prije ugledate ono čemu se najviše veselite i priželjkujete..
A druga stvar je da sam došla pozdraviti svoju watson009 i poslati joj (kao i svima vama ostalima naravno) puno pozitive i vjere i snage..
Neka se tema čim prije zaključa i da se sve preselite na neke sretnije teme..
Watson009 kako si mi? Ima’l sta novog? ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji