Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lora27621
    17. Studeni 2020. 19:19

Hvala cure moje🥰 kasni mi jedan dan..ovulacija je po mom osjecaju bila 31.ili 1., ne pratim je trakicama i slicno, ali osjetim..iznenadila me tako jaka crta 😁

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Lullaby
    17. Studeni 2020. 19:20

Čestitaaaam!!! ❤️

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Bella🌟
    17. Studeni 2020. 19:21

Lora27621

Hvala cure moje🥰 kasni mi jedan dan..ovulacija je po mom osjecaju bila 31.ili 1., ne pratim je trakicama i slicno, ali osjetim..iznenadila me tako jaka crta 😁

Čestitam Lora, od srca sve najbolje i uživaj u ovom prekrasnom trenutku😊😁💛💝

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 19:22

Lora27621

Sta vi mislite? 🤔
    https://ibb.co/Cn9t41H

Crta ko kuća 😍😍😍😍 Cestitam od ❤️ i nek bude skolska 🥰🥰🥰🙏🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

buhtlica23
    17. Studeni 2020. 19:22

▪Marty

buhtlica23

▪Marty

Jaooo cure jeste se raspisale, od jucer 50 stranica na forumu, pa kajeee to 😂 ne stignem vas popratiti, ludnica na poslu, ludnica doma. Ukratko od mene-ja danas slazem oslic i krumpir s blitvom, danas mi je 1. dpo, mislimo jos danas zabetonirati i onda pauzaaa bar 5 dana🙈
    Masaaa sretan ti rockas ludice mala, zelim ti od srca plusic na testu i sve ostalo sto sama pozelis🎉🎀
    Lindsay-uzivaaaaj maxx!! 😁😁
    Buhtlica nazovi dr, nek ti da uputnicu i naruci se cim prije na uzv. Ne strasim te, ali to treba pregledati i da se eliminira. Vjerojatno ti se koja zlijezda upalila prema opisu. Pred 5 god i ja napipala 2 kuglice, ove god se pojavile jos dvije. Tzv fibroadenomi. Sad jedna od starijih mi razvija atipicne stanice, prije nego smo poceli raditi na bebi sam 4 mj radila detaljne pretrage i preglede i trazila drugo misljenje. Samo hrabro💪❤😘
    Antonela primiri se, udahni i izdahni. Misli na sebe. Poslije kise uvijek dolazi sunce❤

Uf, ti kazes kuglice, ovo moje bas nije kuglica vise je velicine kao malo veca sljiva. Doduse ja imam velike (.)(.) pa je mozda kod mene to normalno da bude tako ne znam stvarno.nije mi svejedno, a sad kako sam to cackala ljepo me boli. Trazit cu uputnicu, ali svakako mislim otic privatno ako ne dobijem brzo termin.

Ja imam malee, b kosarica i jos mi zna biti komotno 🙄 tak da ima veze i s velicinom. samo ne guglati (ja sam guglala i odmah sam zakljucila karcinom bla bla) a na kraju benigna bezopasna tvorevina. Jedino su napomenuli da prije trudnoce treba detaljne nalaze napravit jer se pojedini oblici pod utjecajem hormona u trudnoci znaju pretvorit u maligne. Na srecu nakon pretraga rekli su mi nek mirno radim na bebi 😊 nemoj se plasiti, a sto se tice uputnice za takve slucajeve si odmah na redu, mlada si i bit ce prvi pregled. Ne znam odakle dolazis i gdje ces se naruciti za pregled, ali ako si iz zg ja ti preporucam kliniku za tumore u ilici. i nemoj dirat to. a ostale cure vec kad smo kod toga, pregledajte si svoje cicike danas, ima na netu detaljno opisan postupak samopregleda. nikad se ne zna🍀

Ja ih bas imam,  E nekad cak i F tj F mi je bolje jer u E kad mi nateknu sve ispada.Voljela bi da su manje jako mi smetaju ne mogu lec na stomak kako treba, doslovnu svaku sisu moram stavit pod pazuh da mogu lec. I leda me dosta bole. uplasila sam se nadam se da je samo neka upala. I muza sam odma napala cim je doso da me slabo pipa, reko ja tvoje dragulje uvijek prepipam.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    17. Studeni 2020. 19:23

Lora cestitam :)

buhtlica23
    17. Studeni 2020. 19:23

Lora27621

Cestitaam, 🥰🥰

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

17. Studeni 2020. 19:24

Lora27621

Sta vi mislite? 🤔
    https://ibb.co/Cn9t41H

Čestitam 🥰🤗🤗

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 19:44

Lora cestitaaam! Uzivaj u ovome trenurku🤩🤩

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 19:45

Cure jel ovo pik? 
    https://ibb.co/jJC1kBN Ostala sam bez cb testica, a ne znam gdje se mogu kupiti samo tesfici cb, bez onog uredjaja.. pa sad moram ove trakice koristit 🤷🏻‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.