Lora cestitaaam! Ma bas sam nekako po tvojim simptomima i pomislila da ce biti plus!
Imam i ja lijepe vijesti danas! Bila na pregledu. Srceko kuca ko veliko! Vidi se plodic, sve je u redu. Jako sam sretna! Onaj strah da ne bude opet blighted ovum je nestao i sada idem hrabro dalje.
Jedino sto mi nisu bas vrijednosti u nalazu krvi kako treba, nekih stvari mi je viska, nekih manjka, moram jos na neke preglede. Recimo, secer mi je 5.7, imam gestacijski dijabetes, pa moram kod endokrinologa. Zeljeza imam previse, pa cu prestati piti prenatal jer se zdravo hranim, samo folnu cu piti.
Ups, ispricavam se, opet mi je neksko poletio preveliki smajlic. Ne znam kako se to desi. Mozda forum osjeca kako se ja osjecam :)))
Da javnem I ja dijagnoze od urologa…Muzu je otkrivena varikokela, otuda I ti slabo pokretni spermiji.Dr je preporucio profertil dva mjeseca,za tim ponoviti spermiogram.Rekao je za sada operacija nije potrebna jer je u pitanju I stepen I nema nikakvih stetnih posljedica osim mali broj neprogresivnih spermija…a to ce profertil popraviti I da …za oval zadnji spermiogram je rekao da je prilicno solidan I uz kompletnu sliku da mozemo imati bebu prirodnim putem sto se muza tice.Ja nisam uspjela naci slobodan termin kod endokrinologa,pokusacu nesto ovih dana.
Vec par danaa imam bolove u donjem djelu stomaka I kao da mi nesto vibrira 😂Grudi pomalo bolne,vise na dodir,temo je jos u porastu.Ne zhan da li da se nadam icemo.. Ne psikim testic dok ne zakasni…
Kada ocekujes vjesticu? Da zajedno popiskimo ➕ 🥰
Ja je ocekujem tek za 6 dana,do tad ces ti imati plus kao kucu..🤗🤞🤞a ja se ne usudjujem ranije pisnuti..🙄 Ranije cikluse sam piskila I preko menge,bila ubjedjena da je lazna 😂 zbog silnih simptoma,sto umisljenih,sto stvarnih.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Lora cestitaaam! Ma bas sam nekako po tvojim simptomima i pomislila da ce biti plus!
Imam i ja lijepe vijesti danas! Bila na pregledu. Srceko kuca ko veliko! Vidi se plodic, sve je u redu.Jako sam sretna! Onaj strah da ne bude opet blighted ovum je nestao i sada idem hrabro dalje.
Jedino sto mi nisu bas vrijednosti u nalazu krvi kako treba, nekih stvari mi je viska, nekih manjka, moram jos na neke preglede. Recimo, secer mi je 5.7, imam gestacijski dijabetes, pa moram kod endokrinologa. Zeljeza imam previse, pa cu prestati piti prenatal jer se zdravo hranim, samo folnu cu piti.
Ti si me ohrabrila da danas pisnem na test, slicni su nam simptomi😁 jako sam sretna zbog tebe, daj Boze da vam sve ostane u najboljem redu 🥰🥰🥰
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Da javnem I ja dijagnoze od urologa…Muzu je otkrivena varikokela, otuda I ti slabo pokretni spermiji.Dr je preporucio profertil dva mjeseca,za tim ponoviti spermiogram.Rekao je za sada operacija nije potrebna jer je u pitanju I stepen I nema nikakvih stetnih posljedica osim mali broj neprogresivnih spermija…a to ce profertil popraviti I da …za oval zadnji spermiogram je rekao da je prilicno solidan I uz kompletnu sliku da mozemo imati bebu prirodnim putem sto se muza tice.Ja nisam uspjela naci slobodan termin kod endokrinologa,pokusacu nesto ovih dana.
Vec par danaa imam bolove u donjem djelu stomaka I kao da mi nesto vibrira 😂Grudi pomalo bolne,vise na dodir,temo je jos u porastu.Ne zhan da li da se nadam icemo.. Ne psikim testic dok ne zakasni…
Ja je ocekujem tek za 6 dana,do tad ces ti imati plus kao kucu..🤗🤞🤞a ja se ne usudjujem ranije pisnuti..🙄 Ranije cikluse sam piskila I preko menge,bila ubjedjena da je lazna 😂 zbog silnih simptoma,sto umisljenih,sto stvarnih.
Joooj da su nam one pare na koje smo bacale testove 😭😂
Joooj da su nam one pare na koje smo bacale testove 😭😂
Sreca ,pamet I strpljenje dolaze s godinama 😂
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Lora cestitke,kakav divan plusicek.Nek je uredna I skolska..A sta je sa simptomima?Znas da to sve jedva cekamo da cujemo pa da umislim jos hiljadu I jedan novi 😂
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sta vi mislite? 🤔
https://ibb.co/Cn9t41H
wooooow cestitkeeeee!!!❤🎉❤🎉
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lora pa rekla sam da jedva čekam da piškiš.
Čestitaaaam!
Svi se mi nadamo, i svi ti simptomi mogu biti i ne moraju mene zanima jesi ti osjetila ono nešto da bi moglo biti
Kiflice odlične vijesti, sada uživancija... definitivno ti smajlovi odgovaraju raspoloženju
6 plusića za ovaj mjesec, a tek polovina prošla PREDIIIVNO!
🙅♀️30, 🙋♂️29
Što više priželjkujete, curicu ili dečkića?🧒👧👶
Naravno da je najvažnije da je bebica dobro i da je zdrava i da sve bude ok, i s te strane mi je tako svejedno koji spol će biti, samo da bude sve ok i da bude❤
Nekako bih da je deckic, mislim da ih je lakse odgajati🤭
bas sam.jucer s muzem pricala o tome kako se ne.mogu zamisliti da rodim deckica. oduvijek sam sanjala o curici🎀👗 a i on bi curicu.. eto tako nekako ☺ a tebi zelim jednog preeedivnog i prekrasnog i zdravog deckicaa💙 kak si ti? mi skupa odbrojavamo😁
A ja tebi prekrasnu malu zdravu curku💝💝😁
Skupa odbrojavamo da😁 nekako ne obraćam pažnju na simptome jer su me prošla dva ciklusa sa simptomima toliko umorila da više ničem ne vjerujem. I nekako se ne nadam jako jer nismo pokrili taman kad je trebalo, no opet se malo nadam da se možda ipak uhvatilo 🤭 ali pokušavam uopće ne misliti previše. I neću sigurno test raditi prije jer me toliko strah praznog bijelog testa da bi radije vidjela M da dođe nego prazan test. Al ima još dosta do tad pa ko zna kak ću misliti za tjedan dana😅😂
Kod tebe ? Neki simptomcici? Raspoloženje?prognoze?😁😁
hvala ti❤ ni ja ne obracam paznju na simptome, zapravo nista jos nisam ni potencijalno osjetila jer rano je jos, jucer mi bila ovulacija.. prosli mj sam.totalno.umislila simptome i razocarala se.. isto ne mislim raditi test prije izostanka (ako izostane) cak ni 30. nego 1. il 2.12. mislim..
mi smo pokrili sve, svaki dan cijeli prosli vikend i tjedan (bili nadobudni i poceli jos pod mengom🙈) i jucer naravno i danas planiramo onda cemo par dana odmoriti jer vec zadnjih 2 dana nam je iskreno malo vec preko volje, onako kao " e sad bas moramo" al zgurali smo😂 sad sam.to opisala kao neku muku tesku ovo ono al nadam se da kuzis 😁😉 raspolozenje je ok, cist pozitiva. prognoza-nadammmm se jakoooo plusicu al nemam nikakav filing dal bi bio ili ne. drzim.ti fige da su malci prezivjeli i oplodili gospodu 🤞🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji