Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    17. Studeni 2020. 21:10

anabelaaaa

Da javnem I ja dijagnoze od urologa…Muzu je otkrivena varikokela, otuda I ti slabo pokretni spermiji.Dr je preporucio profertil dva mjeseca,za tim ponoviti spermiogram.Rekao je za sada operacija nije potrebna jer je u pitanju I stepen I nema nikakvih stetnih posljedica osim mali broj neprogresivnih spermija…a to ce profertil popraviti I da …za oval zadnji spermiogram je rekao da je prilicno solidan I uz kompletnu sliku da mozemo imati bebu prirodnim putem sto se muza tice.Ja nisam uspjela naci slobodan termin kod endokrinologa,pokusacu nesto ovih dana.
    Vec par danaa imam bolove u donjem djelu stomaka I kao da mi nesto vibrira 😂Grudi pomalo bolne,vise na dodir,temo je jos u porastu.Ne zhan da li da se nadam icemo.. Ne psikim testic dok ne zakasni…

maa ima da zakasniii anabeliceee❤❤ 🤞🤞🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lora27621
    17. Studeni 2020. 21:10

Hvala drage moje 🥰🥰🥰Aa sto se tice simptoma nista posebno, necu vam puno pomoci.. ja sam imala nekih tjedan dana prije m bolove kao menstrualne. I onda na jednoj strani kao da pecne, pa na drugoj, pa malo bockanje oispod pupka...al skroz kao da trebam dobiti. Nisam bila nesta previse umorna preko dana, ali kad legnem pola sata maksimum i ja gotova, kakav tv kakve serije, u 8 spavam ko top😅 a inace ne prevrcem i ne mogu zaspat brzo. kisem skroz i prije nekih tjedan dana baas bas sam imala osjecaj da sam trudna. E i stomacic mi se baaas zaokruzio, prije dva dana muz gleda i ne vjeruje, reko sigurno sam trudna...ne znam kako se to vec moze vidjeti. Cicke bolne samo na dodir....mislim da je to to. Curke koje ne rade na bebi nema sanse da bi primjetile ista, bas kao kad m dolazi...jedino su bolovi malo drugaciji, zaboli pa prestane i tako skroz, dok kad trebam dobiti ne prestaji dok ne dobijem

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Lora27621
    17. Studeni 2020. 21:12

E i bijeli onako gusci iscjedak vec par dana.

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

anabelaaaa
    17. Studeni 2020. 21:21

▪Marty

anabelaaaa

Da javnem I ja dijagnoze od urologa…Muzu je otkrivena varikokela, otuda I ti slabo pokretni spermiji.Dr je preporucio profertil dva mjeseca,za tim ponoviti spermiogram.Rekao je za sada operacija nije potrebna jer je u pitanju I stepen I nema nikakvih stetnih posljedica osim mali broj neprogresivnih spermija…a to ce profertil popraviti I da …za oval zadnji spermiogram je rekao da je prilicno solidan I uz kompletnu sliku da mozemo imati bebu prirodnim putem sto se muza tice.Ja nisam uspjela naci slobodan termin kod endokrinologa,pokusacu nesto ovih dana.
    Vec par danaa imam bolove u donjem djelu stomaka I kao da mi nesto vibrira 😂Grudi pomalo bolne,vise na dodir,temo je jos u porastu.Ne zhan da li da se nadam icemo.. Ne psikim testic dok ne zakasni…

maa ima da zakasniii anabeliceee❤❤ 🤞🤞🤞🤞

❤❤👼

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    17. Studeni 2020. 21:22

Lora27621

Hvala drage moje 🥰🥰🥰Aa sto se tice simptoma nista posebno, necu vam puno pomoci.. ja sam imala nekih tjedan dana prije m bolove kao menstrualne. I onda na jednoj strani kao da pecne, pa na drugoj, pa malo bockanje oispod pupka…al skroz kao da trebam dobiti. Nisam bila nesta previse umorna preko dana, ali kad legnem pola sata maksimum i ja gotova, kakav tv kakve serije, u 8 spavam ko top😅 a inace ne prevrcem i ne mogu zaspat brzo. kisem skroz i prije nekih tjedan dana baas bas sam imala osjecaj da sam trudna. E i stomacic mi se baaas zaokruzio, prije dva dana muz gleda i ne vjeruje, reko sigurno sam trudna…ne znam kako se to vec moze vidjeti. Cicke bolne samo na dodir….mislim da je to to. Curke koje ne rade na bebi nema sanse da bi primjetile ista, bas kao kad m dolazi…jedino su bolovi malo drugaciji, zaboli pa prestane i tako skroz, dok kad trebam dobiti ne prestaji dok ne dobijem

Hvala ! Ma sve je nama od pomoci,vjeruj 😊 A I svaki novi plusic nam daje snagu za naprijed..❤Uzivaj I sretnoo ❤

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    17. Studeni 2020. 21:48

Andela111

Anabelice moja , kad tebi treba ne doci? Imas li simptome?

23 treba doci.Ma Imam bolove u donjem djelu stomaka I ledjima...kao neko zarenje,ne znam objasniti.Evo skupila se na kaucu ,jos us to me I noge bole,bojim se da nece neki virus doci...Samo mi to treba.Grudi bolne samo na dodir.Hvala sto pitas ❤❤

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

freya_444
    17. Studeni 2020. 22:20

Lora27621

Sta vi mislite? 🤔
    https://ibb.co/Cn9t41H

Čestitam 🎊🎊🎊🙌🤗🤗❄❄

Lucija 16.12.2021.💗

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 22:38

Evo je i od veceras, ova prva od gore je od sada, Ispod nje od danas i donje dvije od jucer.. 😏
    https://ibb.co/XpyNF3S

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 22:38

Sta mislite? 

anabelaaaa
    17. Studeni 2020. 22:43

valentina_23

Sta mislite?

Kad dobijes pik O moze nastupiti u roku 48h. Nisam bas toliko pratila Ali mislim da se O dogadja kad vec trakica pocne blijedit ,tako da pokri ti veceras  I naredna dva dana iza O.Tad ces biti sigurna da nisi fulala.Ako pratis temp uocices porast temp.Sretno🤞🤞

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.