Maro bas tako. I šta bude bude.
Marija Hmmm.. znam da je netko spominjao da do 2 mora biti ili 2,5 da bi bilo pogodno za T. Ali to ja pričam napamet i stvarno ne znam. Koliki je referentni okvir na nalazu? I najbolje je nazz dr pa ds ti i ona kaze sta misli.
Doktorica je rekla da je to super, e sad na papiru piše da je normala od 0,51-4,30
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ja cu staviti grah da se krcka pa za 2 dana
Jer cure mojeeee
Danas dolazi dragiiiiiiii
Nakon 2 mjesecaaaaaaaaaaaaaa
Korona im zeznula misije, obuke, probila u sustav i idu kuci… jupiiiiii im back !!!!!
🥰 joj milina, uzivaj!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sretan rodendan, Maso! 🥳🥳🥳 Zelim ti vise od svega jednu malu mrvicu. 😃🥰
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Joj raspisale ste se o hrani. Ja otkako imam djecu, mrzim kuhat. 😅😏 Al danas me hvata glad, pobrstila bi sve zivo...ubila bi za cokoladu, kekse, i junk food. Pere me PMS ajme... Stalno si govorim da trebam napraviti totalni preokret u zivotnim navikama, pogotovo kad je prehrana u pitanju. Al cokolade su moja ovisnost...uf..
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Maro bas tako. I šta bude bude.
Marija Hmmm.. znam da je netko spominjao da do 2 mora biti ili 2,5 da bi bilo pogodno za T. Ali to ja pričam napamet i stvarno ne znam. Koliki je referentni okvir na nalazu? I najbolje je nazz dr pa ds ti i ona kaze sta misli.
Doktorica je rekla da je to super, e sad na papiru piše da je normala od 0,51-4,30
Onda je to to. Ako ti je rekla da je ok, trebalo bi biti🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Pisnula ja danas drugu LH. Na slici je gore od jucer, dole od danas. Cini mi se da je ipak danas pik, sto bi znacilo da je O u narednuh 48h? Sutra prekosutra bi trebala ppceti blijediti, zar ne?
https://ibb.co/9pJVZZY
Marija meni su doktori rekli ispod 2,5 da treba biti za trudnoću, pa možda da to ipak malo propitaš.
Netko je pitao za hladnoću i štitnjaču, ja sam jako zimogrozna postala otkad imam problema sa štitnjačom i stalno mi je hladno. Spavala bi u najdebljim čarapama čim prođe ljeto. Muž polugol, ja samo što u skafanderu nisam 😂 Ove godine mi je vruće užasno dok spavam pa sam se napokon riješila čarapa 😄
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Cure doso mi je nalaz krvi, piše za TSH 4,0
Jel to uredu?
Cao Marija,
Ako ti je tvoj dr rekao da je to OK, potrazi misljenje drugog, jer za trudnocu (koliko ja znam) TSH mora biti ispod 2.5. Mozda cak i da te uputi endokrinologu po odgovarajucu terapiju, znam cure koje su ubrzo nakon regulisanja TSH da bude ispod 2.5 jako brzo zatrudnile.
Sretno
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Jel to uredu?
Cao Marija,
Ako ti je tvoj dr rekao da je to OK, potrazi misljenje drugog, jer za trudnocu (koliko ja znam) TSH mora biti ispod 2.5. Mozda cak i da te uputi endokrinologu po odgovarajucu terapiju, znam cure koje su ubrzo nakon regulisanja TSH da bude ispod 2.5 jako brzo zatrudnile.
Sretno
9.12 sam naručena kod ginekologice pa ću nju pitati
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Jel to uredu?
Cao Marija,
Sretno
9.12 sam naručena kod ginekologice pa ću nju pitati
Moj TSH je 2.47 i je ispod 2.5 al svejedno nije tako daleko pa sam se naručila kod ginekologice da vidim sto ce ona rec na to :)
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji