Lucky hvala ti, nekako mi i djeluje da je malo tamnija od kontrolne 🤷🏻♀️ Evo slika samo ove od sada
https://ibb.co/L1twSyb
Pozdrav cure, nova sam ovdje i voljela bih s vama podijeliti svoju pricu. Naime, vec dugo vrijeme pokusavamo ostvariti trudnocu. Ciklusi mi traju 28-30 dana. Sudeci po ziganju jajnika i iscjetku, ovulacija je bila 16,17dc. 23dc sam dobila krvarenje koje je trajalo 3 dana, bilo je jako oskudno, svijetla krv sa sluzi. Minimalno na rublju, vise kada se obrisem. Bojim se puno nadati da je to bilo implatacijsko krvarenje, a ovulacijsko nikada nisam imala. Danas mi je 31dc. Kao da me grudi pocinju boljeti na dodir, ali mozda i umisljam 😂 prije 2 dana nisam nista mogla jesti, samo 2 snite kruha za cijeli dan, a jucer sam se najela za oba dana 😂. Tako mi je bilo mucno da nisam mogla zaspati, cijeli dan. Ne vjerujem da sam umislila da ne mogu jesti? 😏 tek mi dan-dva kasni, test mislim raditi za koji dan. Takodjer, jos od ovulacije imam bijeli pomalo elasticni iscjedak, uvijek imam trag na rublju. Nekad imam bolove u jajniku, ali slabije nego kada trebam dobiti mengu. Nemojte mi zamjerit, moram sa nekim podijeliti ovo iscekivanje 🙂 takodjer, moram napomenuti da sam smrsavila 3kg, zadnji put sam se vagala prije mjesec dana.
Pozdrav cure, nova sam ovdje i voljela bih s vama podijeliti svoju pricu. Naime, vec dugo vrijeme pokusavamo ostvariti trudnocu. Ciklusi mi traju 28-30 dana. Sudeci po ziganju jajnika i iscjetku, ovulacija je bila 16,17dc. 23dc sam dobila krvarenje koje je trajalo 3 dana, bilo je jako oskudno, svijetla krv sa sluzi. Minimalno na rublju, vise kada se obrisem. Bojim se puno nadati da je to bilo implatacijsko krvarenje, a ovulacijsko nikada nisam imala. Danas mi je 31dc. Kao da me grudi pocinju boljeti na dodir, ali mozda i umisljam 😂 prije 2 dana nisam nista mogla jesti, samo 2 snite kruha za cijeli dan, a jucer sam se najela za oba dana 😂. Tako mi je bilo mucno da nisam mogla zaspati, cijeli dan. Ne vjerujem da sam umislila da ne mogu jesti? 😏 tek mi dan-dva kasni, test mislim raditi za koji dan. Takodjer, jos od ovulacije imam bijeli pomalo elasticni iscjedak, uvijek imam trag na rublju. Nekad imam bolove u jajniku, ali slabije nego kada trebam dobiti mengu. Nemojte mi zamjerit, moram sa nekim podijeliti ovo iscekivanje 🙂 takodjer, moram napomenuti da sam smrsavila 3kg, zadnji put sam se vagala prije mjesec dana.
Žeeno kupi test i baci jedan pišpiš 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dobrodošla i ovi tvoji simptomi zvuče lijepo i nadaam se da ćeš ugledati plus 🤗🤗🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Da javnem I ja dijagnoze od urologa...Muzu je otkrivena varikokela, otuda I ti slabo pokretni spermiji.Dr je preporucio profertil dva mjeseca,za tim ponoviti spermiogram.Rekao je za sada operacija nije potrebna jer je u pitanju I stepen I nema nikakvih stetnih posljedica osim mali broj neprogresivnih spermija...a to ce profertil popraviti I da ...za oval zadnji spermiogram je rekao da je prilicno solidan I uz kompletnu sliku da mozemo imati bebu prirodnim putem sto se muza tice.Ja nisam uspjela naci slobodan termin kod endokrinologa,pokusacu nesto ovih dana.
Vec par danaa imam bolove u donjem djelu stomaka I kao da mi nesto vibrira 😂Grudi pomalo bolne,vise na dodir,temo je jos u porastu.Ne zhan da li da se nadam icemo.. Ne psikim testic dok ne zakasni...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Žeeno kupi test i baci jedan pišpiš 😁
Napravit cu test u petak 😀 jer kada bi test uvijek bio negativan, ja bi uvijek sebi rekla kako je rano i radila bi opet i opet... neka mi bude sada sigurno 🤞 takodjer saljem svima pozitivne vibracije
Lucky budem piskila jos jednom do 22h, k sutra naravno.. ali hopsanje ide danas jer sam bas napaljena 😈
Da javnem I ja dijagnoze od urologa…Muzu je otkrivena varikokela, otuda I ti slabo pokretni spermiji.Dr je preporucio profertil dva mjeseca,za tim ponoviti spermiogram.Rekao je za sada operacija nije potrebna jer je u pitanju I stepen I nema nikakvih stetnih posljedica osim mali broj neprogresivnih spermija…a to ce profertil popraviti I da …za oval zadnji spermiogram je rekao da je prilicno solidan I uz kompletnu sliku da mozemo imati bebu prirodnim putem sto se muza tice.Ja nisam uspjela naci slobodan termin kod endokrinologa,pokusacu nesto ovih dana.
Vec par danaa imam bolove u donjem djelu stomaka I kao da mi nesto vibrira 😂Grudi pomalo bolne,vise na dodir,temo je jos u porastu.Ne zhan da li da se nadam icemo.. Ne psikim testic dok ne zakasni…
Kada ocekujes vjesticu? Da zajedno popiskimo ➕ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji