Da moj je prošle godine bio 7,18 sad je super kak je bilo, ali vidjet ću sve sa ginekologicom još
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Da moj je prošle godine bio 7,18 sad je super kak je bilo, ali vidjet ću sve sa ginekologicom još
Sretno i svakako ju sve ispitaj oko toga😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Moj je TSH 3.41 i svih zivih sam pitala dali je to previsoko i svi su mi rekli isto: to je u intervalima i tako je uredu. 🤬🤬🤬🤬
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maso sretan ti rodendan draga, do iduceg da imas svoj smotuljak srece 👆❤
Lindsay pa kakva je to vijest dana zenooo??? Predobro!!! Sretna sam zbog tebe i gle koliko ste sve blize ostvarenju svoga cilja! Neka sve prode u redu i dragi je doma za Bozic...bas si me razveselila, dan na grupi je poceo u zalosnom tonu 😩
Ancioo nema vecega razocarenja kada znas da si sve pokrio i pratio a doceka te minus, ali tvoj ciklus jos nije gotov! Itekako imas vremena za plusic do vikenda.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jel ima kakve veze sa T povisena dnevna tjelesna temp? Par dana vec imam od 36,9 do 37,4... osjecam se dobro... Inace mi je temp plafon 36,5
Lavanya i tekako moze biti T! Drzim fige!!!!!❤️
Hvalaaa 💕💕💕💕 Nadam se 🙏🙏
Jaooo cure jeste se raspisale, od jucer 50 stranica na forumu, pa kajeee to 😂 ne stignem vas popratiti, ludnica na poslu, ludnica doma. Ukratko od mene-ja danas slazem oslic i krumpir s blitvom, danas mi je 1. dpo, mislimo jos danas zabetonirati i onda pauzaaa bar 5 dana🙈
Masaaa sretan ti rockas ludice mala, zelim ti od srca plusic na testu i sve ostalo sto sama pozelis🎉🎀
Lindsay-uzivaaaaj maxx!! 😁😁
Buhtlica nazovi dr, nek ti da uputnicu i naruci se cim prije na uzv. Ne strasim te, ali to treba pregledati i da se eliminira. Vjerojatno ti se koja zlijezda upalila prema opisu. Pred 5 god i ja napipala 2 kuglice, ove god se pojavile jos dvije. Tzv fibroadenomi. Sad jedna od starijih mi razvija atipicne stanice, prije nego smo poceli raditi na bebi sam 4 mj radila detaljne pretrage i preglede i trazila drugo misljenje. Samo hrabro💪❤😘
Antonela primiri se, udahni i izdahni. Misli na sebe. Poslije kise uvijek dolazi sunce❤
Uf, ti kazes kuglice, ovo moje bas nije kuglica vise je velicine kao malo veca sljiva. Doduse ja imam velike (.)(.) pa je mozda kod mene to normalno da bude tako ne znam stvarno.nije mi svejedno, a sad kako sam to cackala ljepo me boli. Trazit cu uputnicu, ali svakako mislim otic privatno ako ne dobijem brzo termin.
Ja imam malee, b kosarica i jos mi zna biti komotno 🙄 tak da ima veze i s velicinom. samo ne guglati (ja sam guglala i odmah sam zakljucila karcinom bla bla) a na kraju benigna bezopasna tvorevina. Jedino su napomenuli da prije trudnoce treba detaljne nalaze napravit jer se pojedini oblici pod utjecajem hormona u trudnoci znaju pretvorit u maligne. Na srecu nakon pretraga rekli su mi nek mirno radim na bebi 😊 nemoj se plasiti, a sto se tice uputnice za takve slucajeve si odmah na redu, mlada si i bit ce prvi pregled. Ne znam odakle dolazis i gdje ces se naruciti za pregled, ali ako si iz zg ja ti preporucam kliniku za tumore u ilici. i nemoj dirat to. a ostale cure vec kad smo kod toga, pregledajte si svoje cicike danas, ima na netu detaljno opisan postupak samopregleda. nikad se ne zna🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jel koristila koja cyclotest testove za trudnocu? Koliko su pouzdani? Ja nikad cula, a kod nas samo ti bili....mislila sam sada jedan pisnuti, ovaj rani sto se moze 4 dana prije, meni kasni jedan dan....jel bi vrijedilo sada?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jel koristila koja cyclotest testove za trudnocu? Koliko su pouzdani? Ja nikad cula, a kod nas samo ti bili….mislila sam sada jedan pisnuti, ovaj rani sto se moze 4 dana prije, meni kasni jedan dan….jel bi vrijedilo sada?
Naravno da bi vrijedilo, pisaj odma 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel ima kakve veze sa T povisena dnevna tjelesna temp? Par dana vec imam od 36,9 do 37,4… osjecam se dobro… Inace mi je temp plafon 36,5
Hoces piskit sutra? Sta si odlucila? 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji