Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    17. Studeni 2020. 13:21

Hvala vam svima
    Maro hahahah Bozicno cudo 🤣🤣🤣
    Neka bude.....
    Sanjarka stavi me za 16.12. Posto sutra trebam dobiti M a racunat cemo naravno iduci ciklus.

17. Studeni 2020. 13:22

Mašo sretan rockas 😊

Znaci bila sam uvjerena da sam procurila...jedva hodala po gradu i busu i konacno wc. Kad ono bijelog vodenkastog iscjedka.... to je novo 🤔

buhtlica23
    17. Studeni 2020. 13:22

Sanjarka88 🦋

buhtlica23

Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.

Ne odmah crno! Najvjerojatnije je nesto bezazleno

Nadam se, ali pravo me sada stah, nikad mi brdavicca nije izgledala tako i sad kako sam cakala po toj kvrgi me i boli. Drugu sam prepipala cijelu nema ni trga tako necem. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 13:28

Ono sta ja znam je da ako boli dobro je 
    Pokusaj se smiriti i ne googlat
    Moze biti hrpa bezazlenih stvari 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 13:32

Kiflica - ➕❤️
    Susika - ➕❤️
    Samoja6 - ➕❤️
    Amarenna - ➕ ❤️
    Inana1-➕ ❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Toncica24 - 17.11. - danas❤️
    Mara5 - 21.11. - 4 dana❤️
    Alma199 - 21.11. - 4 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 5 dana ♥️
    Anabelaaaa - 23. 11. - 6 dana❤️
    Stormy - 23.11. - 6 dana❤️
    Sanjarka88 - 23. 11. - 6 dana❤️
    Andela111 - 24.11. - 7 dana❤️
    Maša25 - 25.11. - 8 dana❤️
    Lisa27 - 29.11. - 12 dana❤️
    Mokosh - 29.11. - 12 dana❤️
    Ivek1 - 29.11. - 12 dana❤️
    Buhtlica23 - 30.11. - 13 dana❤️
    Bella- 30.11- 13 dana♥️
    Marty07 - 30.11. - 13 dana❤️
    Lullaby - 30.11. - 13 dana❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
    Lovely - 01.12. - 14 dana❤️
    Hazel 02.12. - 15 dana❤️
    Leah - 04.12. - 17 dana❤️
    Marija3998 - 04.12. - 17 dana❤️
    Traveller - 05.12. - 18 dana❤️
    Belinda09 - 06.12. - 19 dana❤️
    Tina25 - 08.12. - 21 dan❤️
    Tommyfame 09.12. - 22 dana❤️
    Amy_94 - 10.12. - 23 dana❤️
    Olimpija - 10. 12. - 23 dana❤️
    Freya_444 - 11.12.  - 24 dana❤️
    Sunny_ - 12.12. - 25 dana❤️
    Zuzuzujalica - 12.12. - 25 dana❤️
    Lindsay - 16.12. - 29 dana❤️

Teaa95
    17. Studeni 2020. 13:32

mara5

Jao buhtlice😋😋😋, ja nemam rucak a ne znam ni sto cu napraviti 🙄
    Treba mi ideja za neki rucak od 30 min 😅 

Meni kad treba neki brzinski rucak uvijek mi je tjestenina prva opcija..tjestenina na sto nacina 😀😀

🤵‍♂️👰‍♂️ 2019g
    👦 36god 👩 28god
    Missed ab 2020
    Baby 👱‍♂️ 2021g 💙
    Baby 👱‍♀️ 2023g 🩷

Kiflica
    17. Studeni 2020. 13:33

Masoo, sretan rođendan!!!! Neka ti se sve zeljice ispune.  Buhtlica, odi odmah privatno, ali nemoj se bojati. I ja sam par puta napipala kvrzicu, otisla na utz, samo bezopasne cistice. 
    Lora, tvoji simptomi mi bas djeluju obecavajuce, taj osjecaj kao da ces dobit sam i ja imala od cca 10 dana prije ocekivane M, pa i 10 dana nakon kasnjenja M, kada sam zatrudnila. Sjetila sam se i da su mi negdje vani mjerili temp na ulazu pa je bila 37.1, a meni je oko 36.5, 6 normalna. 

Sada recimo imam bas mucnine i neke cudne simptome, jako mi je hladno po danu, nikako se zagrijati i onda jako vruce i znojim se dok spavam. Ne znam je li to normalno. Je li koja od vas koja je vec bila trudna prije imala takve simptome? Curke koje imate problema sa stitnjacom, muci li vas hladnoca? 

Lora27621
    17. Studeni 2020. 13:36

Kiflica

Masoo, sretan rođendan!!!! Neka ti se sve zeljice ispune. Buhtlica, odi odmah privatno, ali nemoj se bojati. I ja sam par puta napipala kvrzicu, otisla na utz, samo bezopasne cistice.
    Lora, tvoji simptomi mi bas djeluju obecavajuce, taj osjecaj kao da ces dobit sam i ja imala od cca 10 dana prije ocekivane M, pa i 10 dana nakon kasnjenja M, kada sam zatrudnila. Sjetila sam se i da su mi negdje vani mjerili temp na ulazu pa je bila 37.1, a meni je oko 36.5, 6 normalna.

Sada recimo imam bas mucnine i neke cudne simptome, jako mi je hladno po danu, nikako se zagrijati i onda jako vruce i znojim se dok spavam. Ne znam je li to normalno. Je li koja od vas koja je vec bila trudna prije imala takve simptome? Curke koje imate problema sa stitnjacom, muci li vas hladnoca?

Ajme bas si me usrecila sadd, tako sam i ja negdje 7 dana prije nego treba doci pocela osjecati te bolove, juer je trebala i nema jee. I temp mi tak ok 36.8 do 37.1 dnevna jel.... jesi inala iscjedak kakav? Ja kisem ko blesava ne znam jel to ima kakve veze s ovim🤣🤣

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Teaa95
    17. Studeni 2020. 13:37

Kiflica

Masoo, sretan rođendan!!!! Neka ti se sve zeljice ispune. Buhtlica, odi odmah privatno, ali nemoj se bojati. I ja sam par puta napipala kvrzicu, otisla na utz, samo bezopasne cistice.

Neznam stvarno za stitnjacu jer mi je uvijek ona uredu..meni je hladnoca dolazila radi niskog zeljeza dok mi nisu ustanovili anemiju i dali tablete...s tim da mi tablete nisu pasale za zeludac pa sam izbacila i zadnjih mjeseci pijem domacu aroniju svako jutro i sad da kucam od drvo krvna slika idealna..

🤵‍♂️👰‍♂️ 2019g
    👦 36god 👩 28god
    Missed ab 2020
    Baby 👱‍♂️ 2021g 💙
    Baby 👱‍♀️ 2023g 🩷

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 13:38

Kiflica

Mene su prvih par tjedana u prosloj t hvatale takva oscilacije 
    U pola sata bi mi se sto puta prominio osjet, cas bi mi bilo hladno cas vruce.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.