JUTROOOO ŽENICE DRAGE :D
Ancio jako mi je žao da se tako osjećaš meni stvarno pomaže da si onda isplaniram kako ću drugi mjesec napravit bebu i šta ću promjenit s obzirom na prošli mjesec.
e a sad novosti kod mene su slijedeće : IMAM ROĐENDANNN DANAASSS i danas mi je 6DPO pa bi se moja mrvica mogla ugnjezdit za moj rođendan i sebe mi poklonit to bi bilo baš divno :D
Ooooo pa sretaaaan ti rođendan 🎊❤❤🎊🍷🍷🎉
Ja ti isto to zelim ❤❤💪💪🤞🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
aaaa pišnut ću si ja poslje jednu lh trakicu hihihi

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Curke jutros sam pokupila jos nalaz stitnjace i trodnevnog urina sve je u najboljem redu i ja onako sva sretna idem doma. Kada sam dosla doma stigla mi vjestica (nikad joj se nisam toliko obradovala). Javim ginekologici nalaze i da sam dobila,ona mi na to nemoras dolaziti vise nego se bacajte na posao ovaj mjesec,s vama je sve u najboljem redu. 🤣🙂😁🥰
💪💪💪💪💪💪💪 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🎄🎁🤶🎅🎄🥳🍾🎊🎄🧨✨🎆🎈🎄🎁👼
Malo da vas poprasim sa duhom bozicnim 🤣
🎉🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍😍

Mašo sretan rođendan, neka ti se ostvari tvoja najveća želja i neka se mrvica još dana ugnjezdi!

🙅♀️30, 🙋♂️29
Mašooo, sretan rodendan i sve najbolje, prije svega zelim ti puno zdravlja i srece i da ti se sve zelje ostvare. Ali prvo ona najveca 👶😘😊

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Maso sve najboljeee🥳🥳🥳
Cure ja cu do ujutro garant dobit....sad me bas bas boli kao pred m i imam osjecaj da stize....samo me malo vise nego inace boli u ledima i imam nekakv bijeli iscjedak danas malo pojacan, pa skroz trcim u wc provjerit da nije potamnio🤦♀️🤦♀️

👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Maso sve najboljeee🥳🥳🥳
Cure ja cu do ujutro garant dobit….sad me bas bas boli kao pred m i imam osjecaj da stize….samo me malo vise nego inace boli u ledima i imam nekakv bijeli iscjedak danas malo pojacan, pa skroz trcim u wc provjerit da nije potamnio🤦♀️🤦♀️
Nista to ne znaci 🤞🤞🤞🤞

JUTROOOO ŽENICE DRAGE :D
Ancio jako mi je žao da se tako osjećaš meni stvarno pomaže da si onda isplaniram kako ću drugi mjesec napravit bebu i šta ću promjenit s obzirom na prošli mjesec.
e a sad novosti kod mene su slijedeće : IMAM ROĐENDANNN DANAASSS i danas mi je 6DPO pa bi se moja mrvica mogla ugnjezdit za moj rođendan i sebe mi poklonit to bi bilo baš divno :D
Sretan rodjendan 🎂🍰🍻🥂🥳🥳🥳 Ziva i zdrava bila. Sljedeci rodjendan u narucju bebicu aBd drzala 🤗🤗

👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sortiraj odgovore
Najstariji