Pozdrav drage moje!
Nisam se javljala neko vrijeme no pratila sam vas
Čestitam na svakom plusiću i držim fige za nas ostale.
Kod mene ništa posebno novo. Hopsali smo i dan i noć i mislim da smo zaista pokrili sve. Danas mi je 1 dpo, a muž radi duplu smjenu tako da danas neće biti od hopsanja ništa. Još sutra i prekosutra da zabetoniramo kako Marty kaže i onda čekamo.
Buhtlice nemoj guglati samo previše! Vjerujem da nije ništa opasno, no čim izađeš iz izolacije pravac doktoru!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Lindsay tooo zeno, odlične vijesti😁😁🤭💛🤗 sad samo u akciju i uzivanciju i grlite se,ljubite se i volite se.. jako lijepe vijesti 💝💝
Buhtlice nazovi dr. I neka te uputi dalje pa kadizađes iz izolacije obaviš pregled. Samo polako. Mani se googla i vjeruj da je sve ok, a pregled obavi. 💝💝
Ancyy dobrodošla. 🤗 ako ti kasni 2. Dan već onda slobodno možeš napraviti test. Kad ti je bila ovulacija?
Lora 🤞🤞🤞
Ovulacija je bila 1.11
Mislim da bi sad već mogla bez problema uraditi test. Jer si 16 dpo i trebalo bi pokazati.sretnooo🤞🤞🤞😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Pozdrav drage moje!
Kod mene ništa posebno novo. Hopsali smo i dan i noć i mislim da smo zaista pokrili sve. Danas mi je 1 dpo, a muž radi duplu smjenu tako da danas neće biti od hopsanja ništa. Još sutra i prekosutra da zabetoniramo kako Marty kaže i onda čekamo.
Buhtlice nemoj guglati samo previše! Vjerujem da nije ništa opasno, no čim izađeš iz izolacije pravac doktoru!
Uhuuu bravo za trud i nek se isplati🤗😁😁😁🤞🤞
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Lindsay tooo zeno, odlične vijesti😁😁🤭💛🤗 sad samo u akciju i uzivanciju i grlite se,ljubite se i volite se.. jako lijepe vijesti 💝💝
Buhtlice nazovi dr. I neka te uputi dalje pa kadizađes iz izolacije obaviš pregled. Samo polako. Mani se googla i vjeruj da je sve ok, a pregled obavi. 💝💝
Ancyy dobrodošla. 🤗 ako ti kasni 2. Dan već onda slobodno možeš napraviti test. Kad ti je bila ovulacija?
Lora 🤞🤞🤞
Ovulacija je bila 1.11
Mislim da bi sad već mogla bez problema uraditi test. Jer si 16 dpo i trebalo bi pokazati.sretnooo🤞🤞🤞😘😘
Puno ti hvala 🥰 u jutro cu napraviti test pa javim novosti 😍😘
Pozdrav drage moje!
Uhuuu bravo za trud i nek se isplati🤗😁😁😁🤞🤞
Hvala ti draga Bella
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ancyy svakako javi i sretno još u jednom🤞🤞🤞🤞🤞
Odlučila sam slijedeći tjedan,kad će biti žešće odbrojavanje, cijeli tjedan pripremati kuću za 1.12. Kad ću sve okititi za božić osim drvca. Oribati ću kuću skroz na skroz, da se maksimalno zaokupim i da ne stignem o ničem razmišljati. Jer M bi taman trebala ne doći kraj 11.mj. 😁🙏
👱 sve ok
Ancyy svakako javi i sretno još u jednom🤞🤞🤞🤞🤞
Odlučila sam slijedeći tjedan,kad će biti žešće odbrojavanje, cijeli tjedan pripremati kuću za 1.12. Kad ću sve okititi za božić osim drvca. Oribati ću kuću skroz na skroz, da se maksimalno zaokupim i da ne stignem o ničem razmišljati. Jer M bi taman trebala ne doći kraj 11.mj. 😁🙏
Najbolja stvar.. i onda ta cca 2 tjedna cekanja stvarno prolete..
Ne stignes razmisljati zbog cega te bole ledja, zbog ceka kises....sto smrdi.. jel ti muka 😅😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure doso mi je nalaz krvi, piše za TSH 4,0
Jel to uredu?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Maro bas tako. I šta bude bude.
Marija Hmmm.. znam da je netko spominjao da do 2 mora biti ili 2,5 da bi bilo pogodno za T. Ali to ja pričam napamet i stvarno ne znam. Koliki je referentni okvir na nalazu? I najbolje je nazz dr pa ds ti i ona kaze sta misli.
👱 sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji