Cureeee, danas sam imala tako stresan dan na poslu, dala sam i otkaz i bilo je i suza i svega, jako sam se uzrujala i sad se bojim da mi se nece uhvatit, ili ako se uhvatilo da ce se nesto poremetit zbog toga. A bas smo pokrili ovulaciju ovaj mjesec kako treba..
Utjesite me ako znate kako 😭
Ako si dala otkaz, onda nisi ni bila zadovoljna... misli na to što želiš za sebe i za vas... naći ćeš bolji posao...
sad ćeš se posvetit proučavanju simptoma, sve će biti ok
🙅♀️30, 🙋♂️29
Masoo, sretan rođendan!!!! Neka ti se sve zeljice ispune. Buhtlica, odi odmah privatno, ali nemoj se bojati. I ja sam par puta napipala kvrzicu, otisla na utz, samo bezopasne cistice.
Lora, tvoji simptomi mi bas djeluju obecavajuce, taj osjecaj kao da ces dobit sam i ja imala od cca 10 dana prije ocekivane M, pa i 10 dana nakon kasnjenja M, kada sam zatrudnila. Sjetila sam se i da su mi negdje vani mjerili temp na ulazu pa je bila 37.1, a meni je oko 36.5, 6 normalna.
Sada recimo imam bas mucnine i neke cudne simptome, jako mi je hladno po danu, nikako se zagrijati i onda jako vruce i znojim se dok spavam. Ne znam je li to normalno. Je li koja od vas koja je vec bila trudna prije imala takve simptome? Curke koje imate problema sa stitnjacom, muci li vas hladnoca?
Ajme bas si me usrecila sadd, tako sam i ja negdje 7 dana prije nego treba doci pocela osjecati te bolove, juer je trebala i nema jee. I temp mi tak ok 36.8 do 37.1 dnevna jel…. jesi inala iscjedak kakav? Ja kisem ko blesava ne znam jel to ima kakve veze s ovim🤣🤣
Lora, jedva čekam da pišneš taj test
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sanjarka, hvala ti!!! Moguce da je to onda normalno, od hormona. Tea, zeljezo mi je top, pa nije zato. Zato sam pomislila na stitnjacu, iako nisam nikad prije imala problema s njom, tj nisam nikad ni testirala. Lora, ma i to kihanje je simptom! Iscjedak nisam imala, samo jedan tracak implantacijske krvi na wc papiru nakon piskenja. I kasnije u t, 2 dana mali trag krvi, ali je proslo. Ni inace nemam iscejdak, samo kao mi je ovulacija mi se pojavi ono rastezljivo prozirno cudo. Drzim ti fige za plusic! Antonela, pokusaj naci pozitivnu stranu, sada ces biti puno mirnija i bez stresa ns poslu. Ne moze to malo stresa poremetiti nista, sve ce biti u redu.
Ancio, da vidis, znala sam ponekad u pms-u par dana prije m imati ta nocna znojenja...valjda meni organizam tako reagira na te razne oscilacije hormona...moguce. No i u trudnoci mi je isto, nocno znojenje, ali plus sad jos i grozna hladnoca preko dana. Drzim ti fige, znat ces za nekoliko dana, moguce je!
Nadam se da je nesto bezazleno, mama mi kaze jel imas sta za prijavit, reko nemam kaze ja sam imala kvrge kad sam bila trudna. Odma sam isla piskit test 😂😂 naravno da je negativan kad mi O tek treba doci. No ono sta cu nije me bilo tesko za nagovorit 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozz nova sam ovdje. . Imam pitanje.. Sumnjam na trudnocu imam ucestalo mokrenje bolne prsi te bol u trbuhu i donjrm dijelu ledja, ali neznam kad da napravim test jer mi mjesecnica nekad kasni a nekad urani pa nebi tila da se razocaram ako vidim minus jer radimo na bebi.. Danas mi kasni drugi dan.. Unaprid puno hvala 🥰🥰
Jaooo cure jeste se raspisale, od jucer 50 stranica na forumu, pa kajeee to 😂 ne stignem vas popratiti, ludnica na poslu, ludnica doma. Ukratko od mene-ja danas slazem oslic i krumpir s blitvom, danas mi je 1. dpo, mislimo jos danas zabetonirati i onda pauzaaa bar 5 dana🙈
Masaaa sretan ti rockas ludice mala, zelim ti od srca plusic na testu i sve ostalo sto sama pozelis🎉🎀
Lindsay-uzivaaaaj maxx!! 😁😁
Buhtlica nazovi dr, nek ti da uputnicu i naruci se cim prije na uzv. Ne strasim te, ali to treba pregledati i da se eliminira. Vjerojatno ti se koja zlijezda upalila prema opisu. Pred 5 god i ja napipala 2 kuglice, ove god se pojavile jos dvije. Tzv fibroadenomi. Sad jedna od starijih mi razvija atipicne stanice, prije nego smo poceli raditi na bebi sam 4 mj radila detaljne pretrage i preglede i trazila drugo misljenje. Samo hrabro💪❤😘
Antonela primiri se, udahni i izdahni. Misli na sebe. Poslije kise uvijek dolazi sunce❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jaooo cure jeste se raspisale, od jucer 50 stranica na forumu, pa kajeee to 😂 ne stignem vas popratiti, ludnica na poslu, ludnica doma. Ukratko od mene-ja danas slazem oslic i krumpir s blitvom, danas mi je 1. dpo, mislimo jos danas zabetonirati i onda pauzaaa bar 5 dana🙈
Masaaa sretan ti rockas ludice mala, zelim ti od srca plusic na testu i sve ostalo sto sama pozelis🎉🎀
Lindsay-uzivaaaaj maxx!! 😁😁
Buhtlica nazovi dr, nek ti da uputnicu i naruci se cim prije na uzv. Ne strasim te, ali to treba pregledati i da se eliminira. Vjerojatno ti se koja zlijezda upalila prema opisu. Pred 5 god i ja napipala 2 kuglice, ove god se pojavile jos dvije. Tzv fibroadenomi. Sad jedna od starijih mi razvija atipicne stanice, prije nego smo poceli raditi na bebi sam 4 mj radila detaljne pretrage i preglede i trazila drugo misljenje. Samo hrabro💪❤😘
Antonela primiri se, udahni i izdahni. Misli na sebe. Poslije kise uvijek dolazi sunce❤
Uf, ti kazes kuglice, ovo moje bas nije kuglica vise je velicine kao malo veca sljiva. Doduse ja imam velike (.)(.) pa je mozda kod mene to normalno da bude tako ne znam stvarno.nije mi svejedno, a sad kako sam to cackala ljepo me boli. Trazit cu uputnicu, ali svakako mislim otic privatno ako ne dobijem brzo termin.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lindsay tooo zeno, odlične vijesti😁😁🤭💛🤗 sad samo u akciju i uzivanciju i grlite se,ljubite se i volite se.. jako lijepe vijesti 💝💝
Buhtlice nazovi dr. I neka te uputi dalje pa kadizađes iz izolacije obaviš pregled. Samo polako. Mani se googla i vjeruj da je sve ok, a pregled obavi. 💝💝
Ancyy dobrodošla. 🤗 ako ti kasni 2. Dan već onda slobodno možeš napraviti test. Kad ti je bila ovulacija?
Lora 🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Lindsay tooo zeno, odlične vijesti😁😁🤭💛🤗 sad samo u akciju i uzivanciju i grlite se,ljubite se i volite se.. jako lijepe vijesti 💝💝
Buhtlice nazovi dr. I neka te uputi dalje pa kadizađes iz izolacije obaviš pregled. Samo polako. Mani se googla i vjeruj da je sve ok, a pregled obavi. 💝💝
Ancyy dobrodošla. 🤗 ako ti kasni 2. Dan već onda slobodno možeš napraviti test. Kad ti je bila ovulacija?
Lora 🤞🤞🤞
Ovulacija je bila 1.11
Sortiraj odgovore
Najstariji