Evo napravila ja svoju trakicu lh i bijela ko snijeg 🙈🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Masoooo 😍 sretan rockasss, zelim da ti se sve zelje ostvare, ali da prva bude ona najvaznija 👶🏻💋💋💋
Evo napravila ja svoju trakicu lh i bijela ko snijeg 🙈🙈🙈🙈
A nema sta ni biti, nije jos ni implantacija bila 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja uvijek brzinski kuham jer dok dođem doma je najčešće 5 i muž i ja se pokoljemo od gladi ako nije brzo gotovo 😂 Umake obično spremam večer prije, meso u nekom umaku isto, gulaš započnem. Jučer sam u pola sata brudet, ali vidjela sam da mi niste od ribe baš 😄 Meni je to prefino, a nekad stavim i krumpir iako ne ide u brudet inače. Ne mogu vrhnje za kuhanje tako da znam brzinski piletinu popržiti i dodati mlijeko pa ima malo umaka i bude jako sočna. To mi je super. Od ostalih uglavnom rižoto s puretinom, piletinom, gljivama, gamberima, šparogama i slično. To sve bude brzo gotovo.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Maso sretan rodjendan zelim ti da ti se sto prije zelje ostvare ❤❤❤
Zenske nisam citala zadnjih par dana, jel se javila amarena, jel vadila betu?
Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.
Ne odmah crno! Najvjerojatnije je nesto bezazleno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ajde privatno na ultrazvuk odmah
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.
ajde privatno na ultrazvuk odmah
Isla bi, ali ne smijem iz kuce u izolaciji sam.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji