Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    17. Studeni 2020. 12:50

Evo napravila ja svoju trakicu lh i bijela ko snijeg 🙈🙈🙈🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 12:52

Lindsay aaaaaaaaa odi kupi nesto seksi za veceras 🤩

Maja1102
    17. Studeni 2020. 12:55

Masoooo 😍 sretan rockasss, zelim da ti se sve zelje ostvare, ali da prva bude ona najvaznija 👶🏻💋💋💋

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 12:56

maša25

Evo napravila ja svoju trakicu lh i bijela ko snijeg 🙈🙈🙈🙈

A nema sta ni biti, nije jos ni implantacija bila 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lullaby
    17. Studeni 2020. 13:00

Ja uvijek brzinski kuham jer dok dođem doma je najčešće 5 i muž i ja se pokoljemo od gladi ako nije brzo gotovo 😂 Umake obično spremam večer prije, meso u nekom umaku isto, gulaš započnem. Jučer sam u pola sata brudet, ali vidjela sam da mi niste od ribe baš 😄 Meni je to prefino, a nekad stavim i krumpir iako ne ide u brudet inače. Ne mogu vrhnje za kuhanje tako da znam brzinski piletinu popržiti i dodati mlijeko pa ima malo umaka i bude jako sočna. To mi je super. Od ostalih uglavnom rižoto s puretinom, piletinom, gljivama, gamberima, šparogama i slično. To sve bude brzo gotovo.

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

buhtlica23
    17. Studeni 2020. 13:00

Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Štrudlica
    17. Studeni 2020. 13:02

Maso sretan rodjendan zelim ti da ti se sto prije zelje ostvare ❤❤❤
    Zenske nisam citala zadnjih par dana, jel se javila amarena, jel vadila betu?

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 13:08

buhtlica23

Ajme cure , uhvatila me frka samo takva, sad sam bila na wc i gledam si bradavicu nekako je ispupcena i gledam to i napipam si ogromnu kvrgu 😰 pozelenila sam u sekundi. Na drugoj to ne osjecam 🥺 kod doktorice ne mogu do iduceg tjedna luda sam od brige sad. Nadam se da je zljezda neka,ali mislim da nije.

Ne odmah crno! Najvjerojatnije je nesto bezazleno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Toncica24
    17. Studeni 2020. 13:18

buhtlica23

buhtlica23

ajde privatno na ultrazvuk odmah

1.8.2021 Curetak stigao 💗

buhtlica23
    17. Studeni 2020. 13:21

toncica24

buhtlica23

buhtlica23

ajde privatno na ultrazvuk odmah

Isla bi, ali ne smijem iz kuce u izolaciji sam. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.