Kod nas je danas sataras sa piletinom i zelena salata, salata je kod nas svaki dan skoro za rucak 🤣
Mara5 prodinstaj meso na luku, zatim sipaj vrhnje za kuhanje kad se meso malo prodinsta, naravno zacinis, stavi koji lovorov list, i uz to napravi rizu ili krumpir pire 🎀
Ja to napravim kada mi se neda previse razmisljati sta cu kuhati 🤣 jednostavno, brzo i fino🤩
Meni su brzi ruckovi vecinom sa nekim tjestom pa probajte nesto tipa noklice sa jajima i zelenom salatom, mljeveno meso i spagete, tjesto sa krompirom ili kupusom, tjesto sa sirom ili vrhnjem. Od brzih stvari moze i neko varivo od povrca 🤪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ili varivo od grasaka sa gljivama uf kako se tog nisam prije sjetila , to cemo sutra ili neki gulas vidit cu 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja cu staviti grah da se krcka pa za 2 dana
Jer cure mojeeee
Danas dolazi dragiiiiiiii
Nakon 2 mjesecaaaaaaaaaaaaaa
Korona im zeznula misije, obuke, probila u sustav i idu kuci... jupiiiiii im back !!!!!
Jer cure mojeeee
Korona im zeznula misije, obuke, probila u sustav i idu kuci… jupiiiiii im back !!!!!
Supeeer 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Za pola sata rižoto bilo kakav. Uz malo bijelog vina, za prste polizat. Pa tko s čim voli. Kad ga radim, obavezno prvo dinstam luk ilitiga kapulu i peršin, onda zalijem bijelim vinom dok se ne reducira I onda stavim malo rižu na dinstanje i tek onda voda unutra. To su takva kremasta rizota da ih se ne može stati jesti.
iskreno, najveći mi je problem što moram otići u trgovinu
i ja tak radim rižoto, tj podljevam stalno vodom i na kraju dvije tri kocke maslaca i malo parmezana.
I kod mene salata obavezna.
Joj, nema mi spasa, kad dodjem kući u pol 4 i onda trebam kuhat i još iskoristit ostatak dana
ali bravo za sataraš! to imam kao zimnicu, samo teglu istresem na izdinstani luk 10 do 15 min i gotovo
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jer cure mojeeee
Korona im zeznula misije, obuke, probila u sustav i idu kuci… jupiiiiii im back !!!!!
evo Božićna čuda već počela...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jer cure mojeeee
Aaaaaaa 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jer cure mojeeee
Pa to je odlicno 🤩 Zato sto si bila pozitivna, lijepe stvari se desavaju. 🤩👌
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫