Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 10:31

valentina_23

Ovo za kafic ahahahah, cure vi ste kraljice 🤣🤣
    Cure koje su potonule, isplacite se, bit ce vam lakse, sve cemo ugledati plus jednog dana. Ja vjerujem da hocemo🤞Znam da ste tuzne, razocarane, povrijedjene, no onog trena kada ugledate plus biti ce te najsretnije zene na svijetu, i bit ce te divne majke. ❤️ Saljem vam svima zagrljaj i medu, jer kad si u bedu uzmi kredu i nacrtaj medu i sve ce biti u redu☺️🧸

Sanjarka nemoj praviti test tako rano, znas kako je proslo kada si zadnji puta radila test rano, sacekaj jos par dana 🤞🥰

Ma ne brini necu, cuvali smo se ovaj mjesec tako da.... 
    Luda Sanjarka vise ne piski rano 💪🤞 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 10:46

anci000 🌸💞

Tommyfame

anci000 🌸💞

watson009

Jutro trudilice moje ❤
    Vidim da ste mi potonule 😩 zao mi je zbog mengi i testica…doista suosjecam! Saljem vam zagrljaj i znam da je to trenutno najgori osjecaj na svijetu!
    Evo Traveller i Tommy nam unose pozitivu a strgala sam se jucer na izvjestaj o sexu u autu 😂😂😂👆
    Ancio vi se trudite 9 mj jel tako? Draga moja ako ovaj ciklus kada ste sve pogodili ne bude uspjesan(a ja se nadam da bude) krenite dalje, PAPA TEST I UZV ne znace nista,meni je to sve bilo super ! Kaze doktor ma ti ces za cas biti trudna, nakon mizevog spermiograma i mog zacepljenog jajovoda sanse za prirodno su sve manje i manje, i opet,bolje da to znam nego da s ejos mjesecima pitam zasto se nije dogodila trudnoca?
    Ljubim te, ti si snazna zena ❤

hej draga mi smo na kraj 4 mj odlucili hopsat al bez ono e sad moram oe sad ne, 9mj smo tek onako poceli redovno, ali znas i sama da smo imali akcija sa terenom, ovo je prvi mjesec da smo pokrili sve i da sam ulovila pik
    vidjet cemo, ne znam sto bih rekla, osjecam se kao govno pa mi nije do nicega
    ali se od srca zahvaljujem svima vama na podrsci, zaista ste divne

Moja mama je meni uvijek govorila..kad ti je tesko sjeti se ljudima kojima je teze nego tebi.

Prvi mjesec si dobila minus i odmah si potonula ko Titanic..sori ni daj se saberi. Neznam sta imas od toga da se osjecas jadno ili ko govno..nije sve u životu zacrtano da to mora biti tad i tad.

Znam da ti je tesko no bit ce..

(sori ako sam bila gruba,no ponekad nam svima treba verbalni samar svjesti)

ne, nisi gruba, svega sam ja svjesna, samo mi je takav dan i tako se osjecam
    Bit ce bolje samo trenutno je tako

Bude proslo,nedaj da te jedan minus pokoleba ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

mara5
    17. Studeni 2020. 10:52

🎄🎁🤶🎅🎄🥳🍾🎊🎄🧨✨🎆🎈🎄🎁👼
    Malo da vas poprasim sa duhom bozicnim 🤣

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 10:53

Sanjarka88 👑❤️

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 10:55

Evo mojih Lh testica 🤷🏻‍♀️ Mislim da pik jos nije bio, sta vi kazete? 
    https://ibb.co/LQKTFCy
    Glava me boli od jucer, i danas me malo jace jajnici probadaju 🧐

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 10:56

I prozirni iscjedak je tu, i jaaaako sam napaljena 🙈 a muz raaaaadi😈

Teaa95
    17. Studeni 2020. 10:58

Curke jutros sam pokupila jos nalaz stitnjace i trodnevnog urina sve je u najboljem redu i ja onako sva sretna idem doma. Kada sam dosla doma stigla mi vjestica (nikad joj se nisam toliko obradovala). Javim ginekologici nalaze i da sam dobila,ona mi na to nemoras dolaziti vise nego se bacajte na posao ovaj mjesec,s vama je sve u najboljem redu. 🤣🙂😁🥰

🤵‍♂️👰‍♂️ 2019g
    👦 36god 👩 28god
    Missed ab 2020
    Baby 👱‍♂️ 2021g 💙
    Baby 👱‍♀️ 2023g 🩷

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 11:04

Teaa to too👊🏼 Sad ovaj ciklus posteno vjezbajte!!😺

Maša🤰🏼
    17. Studeni 2020. 11:04

JUTROOOO ŽENICE DRAGE :D
    Ancio jako mi je žao da se tako osjećaš meni stvarno pomaže da si onda isplaniram kako ću drugi mjesec napravit bebu i šta ću promjenit s obzirom na prošli mjesec. 
    e a sad novosti kod mene su slijedeće : IMAM ROĐENDANNN DANAASSS  i danas mi je 6DPO pa bi se moja mrvica mogla ugnjezdit za moj rođendan i sebe mi poklonit to bi bilo baš divno :D

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 11:09

maša25

JUTROOOO ŽENICE DRAGE :D
    Ancio jako mi je žao da se tako osjećaš meni stvarno pomaže da si onda isplaniram kako ću drugi mjesec napravit bebu i šta ću promjenit s obzirom na prošli mjesec.
    e a sad novosti kod mene su slijedeće : IMAM ROĐENDANNN DANAASSS i danas mi je 6DPO pa bi se moja mrvica mogla ugnjezdit za moj rođendan i sebe mi poklonit to bi bilo baš divno :D

Pa sretan rođendan Mašo 😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.