Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:45

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarka88 🦋

Tommyfame

Sanjarka88 🦋

Traveller

Jutro cure, ajme šta ste potonule sve!
    Isplacite se samo, izbacite to iz sebe, sutra će već biti lakše i idemo dalje skupa do ➕💪. Žao mi je radi svih negativnih testova i mengi. Imate pravo biti tužne, ali onda skupite snage i picimo dalje.

Sanjarko moja draga, kod tebe vidim temperatura i dalje postojana. 😁😛 Malo sam jutros skicnula Nextov web shop. Pripremam se. 😂😂😂

Kod mene ništa novo, čekam vikend ko što sam čekala ovo sunce, napokon danas izlazi. Ovulirat ću ranije od sreće. 😂

Da pisnem jedan testic? 🤣
    Si gledala baby odjel? 😁

9dpo si? Koliko volim naprezat oci i lovit sjene..nemoj haha 🙈 mozdaaa sutra

Ma pusti je
    Traveller je nas divni optimista 🤣🥰🥰

Ako ti ne padne temperatura na 25.dan ciklusa, pisat ćeš test. Jel može? 😁

Past ce ona do tad sto puta jer moram dobit na 26/27dc
    I necu piskit test, to bi bio vrhunac mog ludila da piskim i kad ne postoji sansa za t 🤣🤣🤣

Pa ako ti ne padne temperatura do tada. Sama kažeš da će sto puta, onda slobodno piskis ako ne padne. Da mi dokazes da si u pravu. 😂😂

Dobro, moze 👍😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:45

Tommyfame

Traveller

E ne mogu vjerovat. U Sesvetama sam!!! Onda se u Bestu nađemo?

Hahahahhahhahaha daaj me nemoj zezat!!! Onda mi mozda muža znaš ako cijeli svoj vijek iz Sesveta (ako si isla u Luku).

Best? Ja znam za San Antonio 😂😂 di si u kvartu? Ja sam kod suda i pbz banke..

Ma jok. Ona je moja s mora 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 09:51

Traveller

Tommyfame

Traveller

E ne mogu vjerovat. U Sesvetama sam!!! Onda se u Bestu nađemo?

Hahahahhahhahaha daaj me nemoj zezat!!! Onda mi mozda muža znaš ako cijeli svoj vijek iz Sesveta (ako si isla u Luku).

Best? Ja znam za San Antonio 😂😂 di si u kvartu? Ja sam kod suda i pbz banke..

Pa Best ti je onda 2 minute pjehe. On ti je kraj Offertissime. Odmah iznad nje. Nisam u centru, još sam prema Dugom Selu. Ne mogu ti znati muža jer sam se i ja udala u Sesvete. 🤣🤣🤣

Aj znam di je Offertissima 😂 nisam neka od kafica ja se doma sašijem,odem povracat pa spavat 😂 
    Oh znaci i ti se usrecila ko i ja..ja sam rodom iz Slavonije (my hips don't lie)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

watson009
    17. Studeni 2020. 09:52

Jutro trudilice moje ❤
    Vidim da ste mi potonule 😩 zao mi je zbog mengi i testica...doista suosjecam! Saljem vam zagrljaj i znam da je to trenutno najgori osjecaj na svijetu! 
    Evo Traveller i Tommy  nam unose pozitivu a strgala sam se jucer na izvjestaj o sexu u autu 😂😂😂👆
    Ancio vi se trudite 9 mj jel tako? Draga moja ako ovaj ciklus kada ste sve pogodili ne bude uspjesan(a ja se nadam da bude) krenite dalje, PAPA TEST I UZV ne znace nista,meni je to sve bilo super ! Kaze doktor ma ti ces za cas biti trudna, nakon mizevog spermiograma i mog zacepljenog jajovoda sanse za prirodno su sve manje i manje, i opet,bolje da to znam nego da s ejos mjesecima pitam zasto se nije dogodila trudnoca? 
    Ljubim te, ti si snazna zena ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    17. Studeni 2020. 09:53

Zamislite taj kafic u koji bi mi dosle na kavu 😂😂😂 pa konobar bi pobjegao glavom bez obzira 👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

buhtlica23
    17. Studeni 2020. 09:56

watson009

Zamislite taj kafic u koji bi mi dosle na kavu 😂😂😂 pa konobar bi pobjegao glavom bez obzira 👆

Kontam da bi mislio da nismo normalne,kad bi pocele o lh testicima,temperaturi iscjedcima, i sl ...
    Aaa zamislila sam im facu i zamrla od smijeha 🤣🤣 
    Oni malo hrabriji konobari bi se mozda i pridruzili, da podrze musku stranu 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 10:05

watson009

Hahahhaha kad izvalimo plan i program 😂😂 zapišamo im cijeli wc,razbacamo testove i trakice ahhahaha
    I onda na kraju konobari vele,ajde cure budemo vas mi oplodili i desi se Sesvetski gang-bang hahahahahhaha
    Traveller ja sam ti u zgradi sa svekrvom iznad mene..mozda i tu ima nesto zasto se nisam kliknula sa ovim mjestom 🤷‍♀️

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Bella🌟
    17. Studeni 2020. 10:10

Drage žene žao mi je radi svih minusa😫😫😔😔😔 držite se i idemo po božićno čudo 🎄🎁🎁💝💝

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 10:13

anci000 🌸💞

watson009

Jutro trudilice moje ❤
    Vidim da ste mi potonule 😩 zao mi je zbog mengi i testica…doista suosjecam! Saljem vam zagrljaj i znam da je to trenutno najgori osjecaj na svijetu!
    Evo Traveller i Tommy nam unose pozitivu a strgala sam se jucer na izvjestaj o sexu u autu 😂😂😂👆
    Ancio vi se trudite 9 mj jel tako? Draga moja ako ovaj ciklus kada ste sve pogodili ne bude uspjesan(a ja se nadam da bude) krenite dalje, PAPA TEST I UZV ne znace nista,meni je to sve bilo super ! Kaze doktor ma ti ces za cas biti trudna, nakon mizevog spermiograma i mog zacepljenog jajovoda sanse za prirodno su sve manje i manje, i opet,bolje da to znam nego da s ejos mjesecima pitam zasto se nije dogodila trudnoca?
    Ljubim te, ti si snazna zena ❤

hej draga mi smo na kraj 4 mj odlucili hopsat al bez ono e sad moram oe sad ne, 9mj smo tek onako poceli redovno, ali znas i sama da smo imali akcija sa terenom, ovo je prvi mjesec da smo pokrili sve i da sam ulovila pik
    vidjet cemo, ne znam sto bih rekla, osjecam se kao govno pa mi nije do nicega
    ali se od srca zahvaljujem svima vama na podrsci, zaista ste divne

Moja mama je meni uvijek govorila..kad ti je tesko sjeti se ljudima kojima je teze nego tebi.

Prvi mjesec si dobila minus i odmah si potonula ko Titanic..sori ni daj se saberi. Neznam sta imas od toga da se osjecas jadno ili ko govno..nije sve u životu zacrtano da to mora biti tad i tad.

Znam da ti je tesko no bit ce..

(sori ako sam bila gruba,no ponekad nam svima treba verbalni samar svjesti)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Snoopyiica95
    17. Studeni 2020. 10:29

Ovo za kafic ahahahah, cure vi ste kraljice 🤣🤣
    Cure koje su potonule, isplacite se, bit ce vam lakse, sve cemo ugledati plus jednog dana. Ja vjerujem da hocemo🤞Znam da ste tuzne, razocarane, povrijedjene, no onog trena kada ugledate plus biti ce te najsretnije zene na svijetu, i bit ce te divne majke. ❤️  Saljem vam svima zagrljaj i medu, jer kad si u bedu uzmi kredu i nacrtaj medu i sve ce biti u redu☺️🧸

Sanjarka nemoj praviti test tako rano, znas kako je proslo kada si zadnji puta radila test rano, sacekaj jos par dana 🤞🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.