Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    09. Studeni 2020. 14:00

Bella🍁

sassy

Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.

Za to su ti najbolje folikulometrije. Svakako preporučam ako možeš.

Kako funkcionisu te folikulometrije? Koliko cesto se rade u toku ciklusa?

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Bella🌟
    09. Studeni 2020. 14:01

Ja sam uzela iz dm-a neke obične trakice al su skupe bile,5 kom 100 kn.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    09. Studeni 2020. 14:01

sassy

Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.

Super 💪💪💪💪
    Inace ako ne uspijes u tom terminu u gin, sa porastom lh i povisenjem bazalne 100% utvrdujes da je bila o
    Ali obvezno i bazalnu mjerit, sam porast Lh nazalost ne znaci da je doslo do o

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    09. Studeni 2020. 14:03

sassy

Bella🍁

sassy

Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna. 

👱 sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️

Bella🌟
    09. Studeni 2020. 14:04

tonkica_palonkica

Cure moje ja sam dobika M ali nisam cak ni razocarana toliko, idemo za 6 dana u nove pobjede…💪🏻😇

Žao mi je 😔 al samo hrabro dalje,u nove pobjede💪❤

👱 sve ok

tonkica_palonkica
    09. Studeni 2020. 14:07

anci000

Tonkice bit ce vec iduci ciklus! saljem zagrljaj

Hvala ti dragaa🥰

tonkica_palonkica
    09. Studeni 2020. 14:08

valentina_23

Sanjarka88 nisam u Hr, ali pogledati cu na Amazonu, htjela sam naruciti CB lh testice, no ne znam jel su tocni🤷🏻‍♀️
    Ina85 ahaa, nisam bila aktivna pa ne znam 🤷🏻‍♀️
    Tonkica za 6 dana neka bude brodolom👌 🤞

E bas tako valentina 😁🤞

Sanjarka88
    09. Studeni 2020. 14:09

Bella🍁

sassy

Bella🍁

sassy

Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.

Tako zapravo funkcionira i ovo sta mi doma radimo 
    Lh pokazuje da ce doc do pucanja folikula 
    A porast temp dokazuje da se iz folikula razvila Jajna stanica a ne cista ili nista. 
    Meni recimo nakon tako ccc 7 dana od o, temp jos poraste zbog progesterona 
    Naravno. Ginekološko mjerenje je preciznije no i ovo je super za pracenje svaki mjesec 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tonkica_palonkica
    09. Studeni 2020. 14:09

Sanjarka88 🦋

tonkica_palonkica

Cure moje ja sam dobika M ali nisam cak ni razocarana toliko, idemo za 6 dana u nove pobjede…💪🏻😇

Tako treba! Samo hrabro dalje ❤️

Nema odustajanja😊

sassy
    09. Studeni 2020. 14:14

Hvala cure :)
    Pokusat cu sve sto je u mojoj moci, napravila sam sebi cvarkucu i med, navodno je dobro za sve zenske bolesti. Ovaj mjesec cu se trudit da unosim sve sto je preporuceno i malo vise analiziram a od sljedeceg ozbiljno u akciju :D muz jos nije radio spermiogram, ni on se ne osjeca najbolje pa nadam se da ce do sljedeceg puta to rijesiti :) za svaki slucaj i on uzima maca prah, nek se nadje.
    Javljam vam kako prodje 

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.