Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.
Za to su ti najbolje folikulometrije. Svakako preporučam ako možeš.
Kako funkcionisu te folikulometrije? Koliko cesto se rade u toku ciklusa?
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Ja sam uzela iz dm-a neke obične trakice al su skupe bile,5 kom 100 kn.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.
Super 💪💪💪💪
Inace ako ne uspijes u tom terminu u gin, sa porastom lh i povisenjem bazalne 100% utvrdujes da je bila o
Ali obvezno i bazalnu mjerit, sam porast Lh nazalost ne znaci da je doslo do o
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Cure moje ja sam dobika M ali nisam cak ni razocarana toliko, idemo za 6 dana u nove pobjede…💪🏻😇
Žao mi je 😔 al samo hrabro dalje,u nove pobjede💪❤
👱 sve ok
Tonkice bit ce vec iduci ciklus! saljem zagrljaj
Hvala ti dragaa🥰
Sanjarka88 nisam u Hr, ali pogledati cu na Amazonu, htjela sam naruciti CB lh testice, no ne znam jel su tocni🤷🏻♀️
Ina85 ahaa, nisam bila aktivna pa ne znam 🤷🏻♀️
Tonkica za 6 dana neka bude brodolom👌 🤞
E bas tako valentina 😁🤞
Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.
Tako zapravo funkcionira i ovo sta mi doma radimo
Lh pokazuje da ce doc do pucanja folikula
A porast temp dokazuje da se iz folikula razvila Jajna stanica a ne cista ili nista.
Meni recimo nakon tako ccc 7 dana od o, temp jos poraste zbog progesterona
Naravno. Ginekološko mjerenje je preciznije no i ovo je super za pracenje svaki mjesec 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure moje ja sam dobika M ali nisam cak ni razocarana toliko, idemo za 6 dana u nove pobjede…💪🏻😇
Tako treba! Samo hrabro dalje ❤️
Nema odustajanja😊
Hvala cure :)
Pokusat cu sve sto je u mojoj moci, napravila sam sebi cvarkucu i med, navodno je dobro za sve zenske bolesti. Ovaj mjesec cu se trudit da unosim sve sto je preporuceno i malo vise analiziram a od sljedeceg ozbiljno u akciju :D muz jos nije radio spermiogram, ni on se ne osjeca najbolje pa nadam se da ce do sljedeceg puta to rijesiti :) za svaki slucaj i on uzima maca prah, nek se nadje.
Javljam vam kako prodje
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji