Cure da ne odgovaram svakoj posebno...stvarno ste divne i pune podrske! Hvala! Grlim i ljubim! <3 Tu sam ja, ne idem nigdje, samo ne stizem bas puno tipkat, niti imam puno za reći. Ne pratim temp i trakice kao vecina vas. Ovaj mjesec ce biti veselo, krecu mi plodni dani za koji dan, a muz sredio nogu jucer. Kako ce to keksanje izgledat, pojma nemam. Glumit cu dominu da malo zacinim stvar, haha.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Caaao damee🎀
Evo mene nazaaad, malo sam se hladila da ne prolupam 😇😅
Nakon 3 mj, menga je dosla 1.11, trajala je 6 dana, zadnja dva dana je bila pomjesana sa prozirnim iscjetkom🤷🏻♀️
Dobila sam od ginice tablete na biljnoj pazi, za reguliranje menstruacije, ali pomazu i kod pcos i cista, takodjer su dobre i za ostvarenje trudnoce.. uz to sam pocela piti folnu,zeljezo i vitamin c.. pijem ih vec tri tjedna i mogu reci da sam zadnju ovulaciju itkekako osjetila, sto po radu jajnika sto po iscjedku..
Kako ste mi vi? Svim novim/starim trudnicama cestitam od srca 🎀
Caaao damee🎀
Evo mene nazaaad, malo sam se hladila da ne prolupam 😇😅
Nakon 3 mj, menga je dosla 1.11, trajala je 6 dana, zadnja dva dana je bila pomjesana sa prozirnim iscjetkom🤷🏻♀️
Dobila sam od ginice tablete na biljnoj pazi, za reguliranje menstruacije, ali pomazu i kod pcos i cista, takodjer su dobre i za ostvarenje trudnoce.. uz to sam pocela piti folnu,zeljezo i vitamin c.. pijem ih vec tri tjedna i mogu reci da sam zadnju ovulaciju itkekako osjetila, sto po radu jajnika sto po iscjedku..
Kako ste mi vi? Svim novim/starim trudnicama cestitam od srca 🎀
Pa cesto sam pomislila di si nam 🥰
Neka te natrag ❤️ i nek vec ovaj ciklus bude dobitan
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala vam cure 🧸 cesto sam ulazila i citala vas, ali nisam pisala.. jednostavno nisam htjela dok se ne osjetim spremnom, sada sam smirenija i rekla sam sama sebi, nema zivciranja, plakanja i tugovanja, kako bude i kad bude biti ce.. necu se pretjerano opterecivati ☺️
Kako ste vi cure? Jeste dobro?
Sanjarka88 vidim u opisu da cekas nalaze, jeli sve u redu? Gdje je Andelaa?
Hvala vam cure 🧸 cesto sam ulazila i citala vas, ali nisam pisala.. jednostavno nisam htjela dok se ne osjetim spremnom, sada sam smirenija i rekla sam sama sebi, nema zivciranja, plakanja i tugovanja, kako bude i kad bude biti ce.. necu se pretjerano opterecivati ☺️
Kako ste vi cure? Jeste dobro?
Sanjarka88 vidim u opisu da cekas nalaze, jeli sve u redu?Gdje je Andelaa?
Cekam da
Nazalost malo mi se sve oduzilo jer sam cekala dr, ali dobro
Nalaze ocekujem pocetkom sljedeceg tjedna 🙂
Sanjarka88 drzim fige da nalazi budu uredni🤞🤞
Hvala ti ❤️
Danas mirno ovdje
Di ste sve? Niste valjda na fejsu 😅