Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    09. Studeni 2020. 14:15

Sanjarka

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

sassy

Bella🍁

sassy

Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.

Za to su ti najbolje folikulometrije. Svakako preporučam ako možeš.

Kako funkcionisu te folikulometrije? Koliko cesto se rade u toku ciklusa?

Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.

Tako zapravo funkcionira i ovo sta mi doma radimo
    Lh pokazuje da ce doc do pucanja folikula
    A porast temp dokazuje da se iz folikula razvila Jajna stanica a ne cista ili nista.
    Meni recimo nakon tako ccc 7 dana od o, temp jos poraste zbog progesterona
    Naravno. Ginekološko mjerenje je preciznije no i ovo je super za pracenje svaki mjesec 🙂

Sanjarka je li porast temperature znak da je bila ovulacija ili da ce biti? To me uvijek zbuni

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Lora27621
    09. Studeni 2020. 14:23

Jel koristio tko shatavari ili femisan a kapi?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

amarenna
    09. Studeni 2020. 14:33

Nakon 4 dana kašnjenja plus je tu 🙏💖💖💖💖

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Sunny_🐣
    09. Studeni 2020. 14:36

amarenna čestitaaaaam  💖 💖 uživaj u svom plusiću 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Štrudlica
    09. Studeni 2020. 14:37

Ma amarenna draga moja, znala saaam, znalaaaa! Cestitam ti od srca i zelim ti urednu i skolsku trudnocu, bas mi je drago da si se javila, jako me zanimalo sta je s tobom❤❤❤❤

Sanjarka88
    09. Studeni 2020. 14:42

amarenna

Ma tooooo ❤️❤️❤️
    Daj slikicu 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Studeni 2020. 14:42

sassy

Sanjarka

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

sassy

Bella🍁

sassy

Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.

Za to su ti najbolje folikulometrije. Svakako preporučam ako možeš.

Kako funkcionisu te folikulometrije? Koliko cesto se rade u toku ciklusa?

Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.

Tako zapravo funkcionira i ovo sta mi doma radimo
    Lh pokazuje da ce doc do pucanja folikula
    A porast temp dokazuje da se iz folikula razvila Jajna stanica a ne cista ili nista.
    Meni recimo nakon tako ccc 7 dana od o, temp jos poraste zbog progesterona
    Naravno. Ginekološko mjerenje je preciznije no i ovo je super za pracenje svaki mjesec 🙂
    Sanjarka je li porast temperature znak da je bila ovulacija ili da ce biti? To me uvijek zbuni

Kada poraste o je vec bila, tj prosla 
    Zato treba radit i LH da vidis kad ce radi odnosa 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    09. Studeni 2020. 14:45

amarenna čestitaaam!!!! 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

tina25
    09. Studeni 2020. 14:49

Pozdrav cure...do sada sam bila samo na temi LH trakice, a vidim da se i van vode zanimljivi razgovori hehe...za početak Čestitam svima koje su dobile plusiće ovih dana 😊 Jel možda koja imala grceve kao da će dobiti ali da je na kraju ipak u pitanju bila T? Jučer su mi počeli povremeni lagani grčevi i nekad osjetim malo leđa...grudi osjetljive i bolne na dodir i za broj veće...jučer sam radila test ali bio je negativan, M trebam (ne)dobiti za 2 dana...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Divna 🎀
    09. Studeni 2020. 14:51

amarenna

Cestitam 🥳🥳🥳👏👏  zelim ti urednu trudnocu!
    Daj nam simptome i recept 😅 ✍🐣

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.