Sanjarka
Dobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.
Za to su ti najbolje folikulometrije. Svakako preporučam ako možeš.
Kako funkcionisu te folikulometrije? Koliko cesto se rade u toku ciklusa?
Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.
Tako zapravo funkcionira i ovo sta mi doma radimo
Lh pokazuje da ce doc do pucanja folikula
A porast temp dokazuje da se iz folikula razvila Jajna stanica a ne cista ili nista.
Meni recimo nakon tako ccc 7 dana od o, temp jos poraste zbog progesterona
Naravno. Ginekološko mjerenje je preciznije no i ovo je super za pracenje svaki mjesec 🙂
Sanjarka je li porast temperature znak da je bila ovulacija ili da ce biti? To me uvijek zbuni
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Jel koristio tko shatavari ili femisan a kapi?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Nakon 4 dana kašnjenja plus je tu 🙏💖💖💖💖
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
amarenna čestitaaaaam 💖 💖 uživaj u svom plusiću
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ma amarenna draga moja, znala saaam, znalaaaa! Cestitam ti od srca i zelim ti urednu i skolsku trudnocu, bas mi je drago da si se javila, jako me zanimalo sta je s tobom❤❤❤❤
Ma tooooo ❤️❤️❤️
Daj slikicu 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
SanjarkaDobre vijesti od mene: ipak necu morati piti antibiotike radi grla, doktor je rekao da nema potrebe sto znaci da sam nazad u igri :D jos sutra bi trebalo da traje M, pa onda cu da pratim temp i piskim trakice da ulovim O. Takodjer, pokusat cu da se narucim kod ginekologa u tom periodu da me pregleda jer sumnjam da do O i ne dolazi ili je kratka/slaba najvise radi nalaza i povisenog prolaktina.
Za to su ti najbolje folikulometrije. Svakako preporučam ako možeš.
Kako funkcionisu te folikulometrije? Koliko cesto se rade u toku ciklusa?
Znači to je nekoliko ultrazvučnih pregleda zaredom, kreće se najčešće oko 10.-12. Dana ciklusa i svaki drugi dan otprilike kroz nekih 3,4 puta se dolazi na pregled i onda ginekolog prsti razvoj folikula i kad zabilježi pucanje folikulq(ovulaciju) nakon tjedan dana se vadi progesteronu da se vidi je li O bila kvalitetna.
Tako zapravo funkcionira i ovo sta mi doma radimo
Lh pokazuje da ce doc do pucanja folikula
A porast temp dokazuje da se iz folikula razvila Jajna stanica a ne cista ili nista.
Meni recimo nakon tako ccc 7 dana od o, temp jos poraste zbog progesterona
Naravno. Ginekološko mjerenje je preciznije no i ovo je super za pracenje svaki mjesec 🙂Sanjarka je li porast temperature znak da je bila ovulacija ili da ce biti? To me uvijek zbuni
Kada poraste o je vec bila, tj prosla
Zato treba radit i LH da vidis kad ce radi odnosa 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure...do sada sam bila samo na temi LH trakice, a vidim da se i van vode zanimljivi razgovori hehe...za početak Čestitam svima koje su dobile plusiće ovih dana 😊 Jel možda koja imala grceve kao da će dobiti ali da je na kraju ipak u pitanju bila T? Jučer su mi počeli povremeni lagani grčevi i nekad osjetim malo leđa...grudi osjetljive i bolne na dodir i za broj veće...jučer sam radila test ali bio je negativan, M trebam (ne)dobiti za 2 dana...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Cestitam 🥳🥳🥳👏👏 zelim ti urednu trudnocu!
Daj nam simptome i recept 😅 ✍🐣
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫