Jutro 😁
https://ibb.co/8zgbhst
Doktorice nase sto mislite?
Koja si faza ciklusa?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
evo ja sam naučila da ti je TSH dobar ispod 2.5 je a ostalo prepušrtam stručnijem osoblju
🙅♀️30, 🙋♂️29
evo ja sam naučila da ti je TSH dobar ispod 2.5 jea ostalo prepušrtam stručnijem osoblju
Ha ha ha hvala hvala :)
Hej cure! Treba mi neka utjeha, potpora, savjet, nesto..
imala sam roskasti iscjedak 3,4, i 5.11.. malo u tragovima na dnevnom i nekad malo kad sam se obrisala papirom.. uz to imam bolove na desnoj strani jaj nika, blage, ko grceve.. ubila me ledja, piskim cesto, i sise ko da su mi napuhane,svrbe me,teske za nosit(a male da manje ne mogu bit inace🤣) radila sam test u subotu ujutro, bijel ko snijeg, radila danas ujutro, opet nista.. sutra trebam dobit, al ja se ne osjecam uopcr ko inace kad trebam dobit..da napomenem, ne znam kad mi je bila ovulacija( nisam pratila uopce).. ne znam dal se mozda prerano testiram ili sam ipak umislila sve simptome😏
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Iskreno ja sam svega tu naučila, čak i u svojim ciklusima sam počela neke stvari zapažati, a o lh trakicama i bazalnoj temperaturi da i ne govorim
netko je napisao imam osjećaj da ni ne znam kak se prave djeca, tak sam se i ja osjećala kad sam upala na forum
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro 😁
https://ibb.co/8zgbhst
Doktorice nase sto mislite?
Ovo je sve ok,osim malo povisenog amh-sto ne mora biti lose jer je tek malo iza granice.Moze biti uzrok policisticnih jajnika...tako da meni ovo sve izgleda u najbljem redu.Odi kod dr da ti da terapiju.Ako budu ciste,uzmi inofolic mozes ga bez receipts uzeti.Ja sam rjesila sve ciste s njim.Sretno
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
evo ja sam naučila da ti je TSH dobar ispod 2.5 jea ostalo prepušrtam stručnijem osoblju
Ha ha ha hvala hvala :)
Ako mene strucnu pitas 🤣 nalaz je uredan
AMH ti je malo povisen ali stvarno nezamjetno, u slucaju kad je on znatno povisen upucuje na polic. Jajnike
Isto vrijedi i za nesto nizi estradiol
Odnos FSH i LH ti je dobar 👍 stitnjaca isto 👍
Hej cure! Treba mi neka utjeha, potpora, savjet, nesto..
imala sam roskasti iscjedak 3,4, i 5.11.. malo u tragovima na dnevnom i nekad malo kad sam se obrisala papirom.. uz to imam bolove na desnoj strani jaj nika, blage, ko grceve.. ubila me ledja, piskim cesto, i sise ko da su mi napuhane,svrbe me,teske za nosit(a male da manje ne mogu bit inace🤣) radila sam test u subotu ujutro, bijel ko snijeg, radila danas ujutro, opet nista.. sutra trebam dobit, al ja se ne osjecam uopcr ko inace kad trebam dobit..da napomenem, ne znam kad mi je bila ovulacija( nisam pratila uopce).. ne znam dal se mozda prerano testiram ili sam ipak umislila sve simptome😏
Tesko za reci jel rano za testiranje kada ne znas kad je bila o 🙁
Ako sutra ne dobijes ponovi test u srijedu 🤞🤞🤞
Hvala curke
Estradiol pripisujem tome da se vadi najjjjranije 3dc a bolje od 5 dc a ja sam bas 3 :)
Zadovoljna sam da ja necu jos negdje zapeti kad je decko vec zapeo s nalazima 😋
Hvala na odgovorima ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji