Ja s pregleda. Obavila papu. Radila mi i uzv, i kaže da je na L jajniku folikula koji izgleda kao da će svaki čas puknuti-tipa noćas_sutra što mi je ful rano. Iako je možda tako pošto je to L jajniku, a češće ide iz D jajnika i tad bude kasnije, bar mi se tako čini.
Ako je O sutra, jel bi mi danas lh trakica bila tamna il bi već počela blijediti?
Lijepa moja samo hopsajte!!! Nema spavanja!!!
Danas bi trakica trebala biti najtamnija, sutra na dan O vec treba biti slabija…no,znas tko je ovdje strucnjak 👆😊 Sanjarka sestro slatka pomagaj 😉
Hopsati ću do besvijesti🤣🤣
Makar ako će noćas O, onda se bi trakica već mogla biti i svijetlija. Joj sad mi je žao što nisam jučer počela s trakicama.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Travellerdrago mi je kad čujem da je neko ima grceve a ipak je bila u pitanju T…jer ja uvijek kad osjetim grčeve mislim gotovo stiže M…nadam se da sam ja u krivu a ti i Marijau pravu 😊
Grcevi su puno blaži nego pravi M grcevi ,onako osjetis ih ali u pozadini, i ja sam prva dva tjedna trudnoce imala osjećaj da ću svaki čas procuriti,kao kod M. Samo sto je sve bilo puno blaže.sretno🤞🤞😘
Inače dan pred M i prvi dan imam užasne grčeve, tako da ovo jučer i danas skoro pa i ne osjetim...dosta su slabijeg intenziteta. Hvala ti 🥰
Lora držim i tebi 🤞🤞 da za koji dan ugledaš plusić 😍
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Drage moje lud mi je dan danas 😱
Amarena cestitam! Neka sve prode u redu!❤
Ja sam ujutro vadila spolne hormone, popodne bila narucena kod doktorice u Beta+.
Sjednem ja kod nje na stolac i taj tren mi stigne nalaz hormona, jel mozete vjerovati?!?!?!??!?!
Sve mi je ok i kaze dr.znamo krivca-moj m…
Kaze idemo jos napraviti prohodnost pa cemo znati koji cemo postupak, u slucaju da je prohodnost dobra vec iduci tjedan mogu na inseminaciju(samo mi fali jos nalaz na hepatitis)!!! Toliko je bila divna i draga da sam se rasplakala! Nejde mi u glavu da bih vec iduci tjedan mogla biti u postupku! Eto u soku sam pozitivnom! Ljubim vas sve ❤
Andela sestro sada znam kako si ti bila zadovoljna s njima , doktorica Romana je meni bila i da nije Corone zagrlila bih ju sigirno, divnoca jedna 👆😂😂😂
Aa prekrasne vijesti!! Imas ti do kraja godine plusic kako god okrenes! 🤞🤞😍😍
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Amarenna čestitam!!! Zelim ti urednu trudnocu, uzivaj 🥰🥰
Ostalo nisam popamtila, procitala sam sve.. 🤦♀️
Ludnica na poslu danas, zrela sam za srusit se u krevet a treba hopsat veceras 🤣
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Ludnica na poslu danas, zrela sam za srusit se u krevet a treba hopsat veceras 🤣
🤣🤣🤣🤣
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Drage moje lud mi je dan danas 😱
Amarena cestitam! Neka sve prode u redu!❤
Ja sam ujutro vadila spolne hormone, popodne bila narucena kod doktorice u Beta+.
Sjednem ja kod nje na stolac i taj tren mi stigne nalaz hormona, jel mozete vjerovati?!?!?!??!?!
Sve mi je ok i kaze dr.znamo krivca-moj m…
Kaze idemo jos napraviti prohodnost pa cemo znati koji cemo postupak, u slucaju da je prohodnost dobra vec iduci tjedan mogu na inseminaciju(samo mi fali jos nalaz na hepatitis)!!! Toliko je bila divna i draga da sam se rasplakala! Nejde mi u glavu da bih vec iduci tjedan mogla biti u postupku! Eto u soku sam pozitivnom! Ljubim vas sve ❤
Andela sestro sada znam kako si ti bila zadovoljna s njima , doktorica Romana je meni bila i da nije Corone zagrlila bih ju sigirno, divnoca jedna 👆😂😂😂
Super Watson, to su bas lijepe vijesti :) drzim fige da sve prodje u najboljem redu
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Amarenna cestitke,divnoo.🤗🤗
Watsonoo,drago mi je zbog lijepih vjesti....puno srece u nastavku, sve nam javljaj. ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
E da, i pripisala mi je doktorica Geonistin vaginalete, to sam tek kasnije vidjela na papiru kad sam već izašla, ništa mi nije spominjala zašto to, nego sam je samo s vrata pitala kad da s tim počnem(pošto je već bila u s drugom pacijenticom na telefonu) i rekla je mogu odmah. A meni je O sad u tijeku. Jel zna koja mogu li takve vaginalete utjecati na plivače? Nemam nikakve bakterije ni gljivica, (nista posevno izolirano i s cim vodim borbu) kada mi se aktivira endometrioza kao sad sve mi se unutra upali pa je vjerojatno zato dala da pripomogne i smiri stvari unutra, i rekla je da odnos možemo danas i sutra imati pa sad...kuzite moju dilemu?🙈
👱 sve ok
Sanjarka88 bilo bi odlicno da je, hvalaaa🥰
Citala sam negdje da je simptom zivotopisni san, jel imala koja iskustva? Zadnje dvije noci mi imam snova kao cijelu prethodnu godinu zajedno, kao meksicke sapunice😅 bas si ocajno zvucim kad tako trazim, da ne kazem izmisljam simptome….🤷♀️
Ja sam prije mj dana sanjala kako radim test i da je ispao pozitivan, i eto prije par dana prije nego sta sam napravila prvi uranjeni testic taj san se ponovio, uranjeni test (+) i evo danas opet piskila oko 14h (2 dana prije ocekivane M) plus ko kuca u manje od minute 🥰🥰
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Sanjarka88 bilo bi odlicno da je, hvalaaa🥰
Citala sam negdje da je simptom zivotopisni san, jel imala koja iskustva? Zadnje dvije noci mi imam snova kao cijelu prethodnu godinu zajedno, kao meksicke sapunice😅 bas si ocajno zvucim kad tako trazim, da ne kazem izmisljam simptome….🤷♀️
Ja sam prije mj dana sanjala kako radim test i da je ispao pozitivan, i eto prije par dana prije nego sta sam napravila prvi uranjeni testic taj san se ponovio, uranjeni test (+) i evo danas opet piskila oko 14h (2 dana prije ocekivane M) plus ko kuca u manje od minute 🥰🥰
Ja sam prošli tjedan par dana za redom sanjala pozitivan test, nadam se da ce i kod mene biti sutra pozitivan test 🥰🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji