Dobro jutro cure 🌞 kuham kavicu ☕ Anci tebi čaj da nam cim prije budes bolje 🍵🤗🤗
Bella sretno danas! 🥰 Javi nam 🤞
Amarenna piskis danas?? 🙂
Chloe, Olimpija, Dada, Sunny_ kakav je plan za piskenje? 😁🤞🤞🤞🤞
Jutro svima
Sanjarka moj test jutros negativan, bijel kao snijegbas sam nešto tužna, sve smo pokrili bili, ostajale poslje ležati, jeli ananas, pila te dodatke
Ponekad se pitam kako se djeca uopće prave, sta nije uredu, kako nekome iz prve a nekome nikako
Eto, depra me neka spucala
Zao mi je Olimpija 😪😪
Koliko vam je trebalo za prvo dijete?
Sanjarka za prvo nam je trebalo 1,5 godina
Međutim, u proljeće 2018 sam ostala u drugom stanju skroz neplanirano, bila sam šokirana da sam ja uspjela a nisam htjela 😅
Nažalost se trudnoća zavrsila u 7 tjednu 😥
Onda smo nastavili sa drugim planovima, i od januara aktivno radimo na bebi
Najgore mi pada, kada me sin pita kada će on konacno dobiti batu ili seku 😢
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Sta je sad s mojim temperaturama🙄 Napravio se presjek,ali temp skroz malo porasla,inace bude u ovim danima 36,7 Pocecu sumnjat I ovaj graf,da li se uopce ovulacija desila.Mozda me laze 😁
Ajde mozda poraste naknadno 😁 trakice radis?
Tek sam ih nabavila,radila u subotu I nedjelju,nista...Zao mi sto nisam dan prije,bila bi sigurnija da je doslo do O.Nisam je ocekivala ovako rano.Prosli mjesec sam dobila dva dana ranije,moze li to biti razlog I ranije O?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sanjarka88 bilo bi odlicno da je, hvalaaa🥰
Citala sam negdje da je simptom zivotopisni san, jel imala koja iskustva? Zadnje dvije noci mi imam snova kao cijelu prethodnu godinu zajedno, kao meksicke sapunice😅 bas si ocajno zvucim kad tako trazim, da ne kazem izmisljam simptome....🤷♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Citala sam negdje da je simptom zivotopisni san, jel imala koja iskustva? Zadnje dvije noci mi imam snova kao cijelu prethodnu godinu zajedno, kao meksicke sapunice😅 bas si ocajno zvucim kad tako trazim, da ne kazem izmisljam simptome….🤷♀️
I ja sanjam gluposti dva dana vec 😂 sta i to je simptom? 😂
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Dobro jutro cure,
Nadam se da ste sve dobro i da ste fino odmorile za vikend.
Mali update od mene: izgleda nista od odlaska doktorici ovaj mjesec i od bebe, opet mi se grlo zagnojilo (i prije tri mjeseca je isto kad sam pila antibiotike) i sada treba da nadjem nacin da me neko pregleda obzirom na ovu groznu situaciju gdje svi bjeze od ljudi s grloboljom. Ovo mi se vuce vec tri sedmice i sad je i gore, tako da vjerovatno cu morat opet antibiotik ukljucit i pauzirat malo oko bebe.
Ako neko ima neki recept za gnojno grlo, javite se.
Ljubim vas sve
Hren,djumbir I med ,za grlo..nakon toga limuna uzeti,ujedno cisti I pluca I dobro je za bronhitis,meni je to pomoglo.
Hvala na pomoci <3
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Sta je sad s mojim temperaturama🙄 Napravio se presjek,ali temp skroz malo porasla,inace bude u ovim danima 36,7 Pocecu sumnjat I ovaj graf,da li se uopce ovulacija desila.Mozda me laze 😁
Ajde mozda poraste naknadno 😁 trakice radis?
Tek sam ih nabavila,radila u subotu I nedjelju,nista…Zao mi sto nisam dan prije,bila bi sigurnija da je doslo do O.Nisam je ocekivala ovako rano.Prosli mjesec sam dobila dva dana ranije,moze li to biti razlog I ranije O?
Mislim da nije povezano
Jedino da te sad nije izludilo pomicanje sata
Pa bi to prije pomicanja bilo sigurno za 0.1 manje 🤷♀️ Al opet trakice miruju 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure 🌞 kuham kavicu ☕ Anci tebi čaj da nam cim prije budes bolje 🍵🤗🤗
Bella sretno danas! 🥰 Javi nam 🤞
Amarenna piskis danas?? 🙂
Chloe, Olimpija, Dada, Sunny_ kakav je plan za piskenje? 😁🤞🤞🤞🤞
Jutro svima
Sanjarka moj test jutros negativan, bijel kao snijegbas sam nešto tužna, sve smo pokrili bili, ostajale poslje ležati, jeli ananas, pila te dodatke
Ponekad se pitam kako se djeca uopće prave, sta nije uredu, kako nekome iz prve a nekome nikako
Eto, depra me neka spucala
Zao mi je Olimpija 😪😪
Koliko vam je trebalo za prvo dijete?Sanjarka za prvo nam je trebalo 1,5 godina
Međutim, u proljeće 2018 sam ostala u drugom stanju skroz neplanirano, bila sam šokirana da sam ja uspjela a nisam htjela 😅
Nažalost se trudnoća zavrsila u 7 tjednu 😥
Onda smo nastavili sa drugim planovima, i od januara aktivno radimo na bebi
Najgore mi pada, kada me sin pita kada će on konacno dobiti batu ili seku 😢
A znam 😪 ista stvar i mene mori
Malac jako voli bebe i ne moze docekat
Kad se sjetim da bi sad bila vec 4mj trudna, bas me tuga uhvati
Citala sam negdje da je simptom zivotopisni san, jel imala koja iskustva? Zadnje dvije noci mi imam snova kao cijelu prethodnu godinu zajedno, kao meksicke sapunice😅 bas si ocajno zvucim kad tako trazim, da ne kazem izmisljam simptome….🤷♀️
I ja sanjam gluposti dva dana vec 😂 sta i to je simptom? 😂
Slucajno naisla na to dok sam googlala simptome😂 iako ne znam sto je tono "zivotopisni san", meni je svaki takav
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sunny drzim ti fige na najjaceOlimpija jako mi je zao, ali znas da ides dalje nema odustajanja!
Lora sretno!
Meni dusa spava, sinoc sam toliko bila uzbudena zbog tempice i noac kad me to uhvatilo doslo mi da placem, doslovno sam svega spavala 4h a sada radim glava mi padatocno zamisljam svoj krevet kad kuci dodem i moj graf me sada zivcira
Sanjarko glavu gore, dogodilo se sa razlogom budes sada ugledala uskoro mrvicu opet
Ne treba te živcirat graf 🙂 jedna temp nece nista poremetit, meni takav budei i normalan skok
Uostalom tek si 4dpo, jos se nista ne događa pa neces nista ni propustit, drzi se 🤗
Znam da je s razlogom, to me i digne kad padnem 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji