Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    08. Studeni 2020. 20:25

Angeleyes

Ne treba se previse opterecivat jer je to najgore. I ja jedva cekam napokon neke simptome koji ce me natjerat da uzmem taj test napokon, ali evo jos nista. Trebam dobiti m za 3 dana i vec vidim da ce doc, nista posebno ne osjecam i sve je regularno kao i svaki mjesec. 😒 Umara to s plodnim danima, ali nema odustajanja, mozemo mi to 💪🏻! Posao, stres i sve ostalo stavit sa strane.

💪🤞❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 20:44

maša25

Sanjarka , si sigurna da tsh veci od 2.5 utjece na trudnocu. Meni se doktori skoro pa smiju kad im to kazem. Ja iman 3.41. I vec sam pitala i svog doktora, ginekologicu i privatnu ginekologicu i svi su mi rekli ako je u intervalu da je uredu

Kao sto su vec cure rekle. Trebao bi biti ispod 2.5 za trudnocu. Ne znaci da se ne moze zatrudniti ako je veci niti da ce za sigurno doc do spontanog. Ali moze utjecati na plodnost i na rani gubitak trudnoce 
    Kolegica koja je sad u mpo vodama ima cini mi se 3.9 i odmah su joj dali terapiju 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 21:06

Sve slasticarke na temi 😍😍
    Ja jako volim peci i jesti kolače 😁 zato ne volim kuhat 😒
    Mi smo popodne isli na mini izlet. Pa pokupili tatu s trajekta, kuci, tusiranac... Malac skoro pa zaspao a mogla bi i ja ubrzo 🥱 
    Mokosh grlim te 🤗🤗🤗
    Cure moje! Znam da je tesko i da je lakse reci, Al bit ce, sve ce te biti mame samo se jos malo strpite ❤️

marija3998
    08. Studeni 2020. 21:15

Je stvarno je teško, ja na primjer ne razmišljam toliko o tome tokom mjeseca ali par dana prije nego treba doc M nemrem prestati razmišljat o bebi i jesam li trudna ili nisam, baš se razalostim kad stigne M,nakon tog pozitivnog testa i te biokemijske trudnoće mi je još gore 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Lindsay
    08. Studeni 2020. 21:36

watson009

Amy zao mi je zbog testica 😩 drzi se i hrabro u nove pobjede!
    Ja sam si sinoc skuhala vino na prvi dan menge i gustala u svakom gutljaju, sva tuga je momentalno nestala 👆
    Mara imam slicnosti s Watson zbog crne kose i sto sam niska kao dzepna venera, hrabrost i odlucnost su nam takoder zajednicke a najvise to kopanje i istrazivanje! Trebala sam se nazvati njuskalo 😂
    Anabela kakvi su bili cevapi ?
    Pupa kako si nam ? Lindsay kamo si nestala ? Falis,vrati se ♥

Nasla sam vremena procitati zadnjih desetak stranica i nadjem gdje ti pitas za mene i srce mi je puno ❤
    Testirala sam se na sars-cov 2 i negativna sam 💪 Radimo 12 sati dnevno , kada dodjem kuci onesvjestim se. Bas mi je bilo napeto zadnja dva tjedna. Jesi ti  bila poz ili neg? Kako si? 
    Ja cu ovaj tjedan nadam se otici po sve svoje nalaze. Stigao mi je pripravak od casne Ljubice i kupila sam maticnu mlijec. Dragi ce doci pocetkom 12 mj i praviti ce trojke odjednom. Sta je tebi strategija dalje? 

Lindsay
    08. Studeni 2020. 21:55

Hvaka ancioo
    Vidim da si se ufurala u pracenje i trazenje O na vise nacina 👌 znaci cekamo plusic za desetak dana.

watson009
    08. Studeni 2020. 22:01

Buhtlice tvoj kolac je slikan profi i izgleda njamiii ajme mene 😍 bitno da smo mi sretne,kila gore ili dole nece skoditi 👆
    Lindsay pa to je ooodlicna vijest da dragi stize za mjesec dana! Presretna sam zbog tebe,ima nade za plusic pod bor! Ja sam bila pozitivna ali evo sad je to sve iza mene, sutra vadim spolne hormone i idem na konzultacije u jednu privatnu polikliniku,sljedece mi je prohodnost jajovoda.
    Andela ma zeno to je pik na tim zelenim trakicama, bravo i samo pokrivajte, sutra ti je Ovulacija i jos sutra piski obavezno-trebala bi opet biti svijetla druga crtica.
    Ancioo iscekujemo tvoj uskori plusic, drago mi je da si sve ovaj mjesec poslozila po planu ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    08. Studeni 2020. 22:04

Lindsay cekam da javis nalaze ❤👆
    Mokosh razumijem koliko si nestrpljiva pogotovo jer vec imas dvoje djecice...budi tu s nama i reci sve sto ti je na dusi ❤
    Ja kad se sjetim da sam sad vec mogla roditi koliko se dugo trudimo srce mi se steze, doista ima teskih dana, no ja sam ti veliki inat i doista za mene vrijedi "sto te ne ubije to te ojaca" vodi se i ti tom logikom i bori se kao lavica! Ljubim vas sve trudilice, uspjeti cemo mi ! Moramo! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 22:08

Andela 💪💪💪💪💪 ovulacija ti slijedi sutra ili preksutra, tako da imate jos posla. Fige na najjače da se mrvica primi ❤️❤️❤️

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 22:09

Lindsay i Watson sretno s nalazima cure!! 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.