Watson, jesi piškila LH ili hcg?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sanjarka kad budeš mijenjala listu stavi me za 30/11. Ako ništa, ovaj mjesec ću dva puta iščekivati m 😄
Btw. nadam se da je sa sinom sve ok. Sada je prošla opasnost?
Moze 🙂
Sin se ponasa super, normalno. Lipo se igra. Spava
Nije gubio svijest nakon udarca, nije puno plakao. Sve pet
Mi smo isli na hitnu jer nitko nije vidio kako je tocno pao (bio je kod bake), s kauca je ljosnio ili na parket ili polovice jer su jedno do drugog, lezao je na parketu doduse kad ga je baka digla.
Na hitnoj su ga provjerili neuroloski, rekli su da ga nece zracit bespotrebno jer nema nikakve simptome ozljede da ga tu noc pratim i budim svako 2h. To je sve proslo super i jucer i nocas isto...
Naravno da sam isla guglat i da sam cila napeta jer tamo pise svasta i da se simptomi ozljede mozga mogu javit i danima nakon. Majke mi odselit cu se negdje na planinu gdje nema interneta 🙄
Bit ce dobro 🙏🙏🙏 moram se otarasiti glupih misli o crnih rijetkih scenarija
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancioo stavi graf da bas me zanima😁😁
Pijem i ja vrkutu,2 šalice na dan. Iako da bi se nešto tako jako promijenilo mislim da bi se can trebao piti u većim količinama duže vrijeme. Dok sam bila na terapiji dr. Ksenije krajine pokupec, pila sam 1l mješavinu čaja i maksimalnu dozu tinktura koju sam kapala u čaj i tako 3 mjeseca svaki svaki dan. To sam pila za endometriozu, i na početku mi se činilo da je djelovalo ali kasnije kao da više nije bilo učinka. Tako da mislim da salica/dvije na dan su čisto ok, pomoć i preventiva.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarko mani se interneta. Tocno znam taj osjećaj i bolje je ne čitati ništa. Čim dalje to bolje. Ok je pripaziti malo i osluškivati kako je ali crni rijetki scenariji čim dalje. Jer ćeš još više biti anksiozna😘
Ancy, dobro nam došla. Želim ti svu sreću u novim pokušajima i da što prije dobiješ svoj ➕.
Znam da ti je prebolna tema, ali svaki put kad vidim tvoj potpis, stegne me u grlu. Ne znam što se dogodilo, ali jako mi je žao i drži se. Stvarno si žena lavica, kraljica! 😘❤️
Hvala draga Traveller
Iskreno ni mi ne znamo sto se dogodilo... Bila mi je to prva T. Svi nalazi u trudnoci su mi bili uredni imala sam kako kazu najdosadniju trudnocu ikad. Sve do eto ulaska u 7 mj T kada sam skuzila da se beba umirila i da manje udara. Reagirala sam na vrijeme i sve ali eto bebi je srceko stalo.
Poslije su nalazi pokazali i da je sa bebom bilo sve ok nikakve deformacije ni sindrome nije imao. Mah horor prica koja je sad iza nas i idemo dalje. Strah je tu ali zelja za bebom je veca
Radila sam i test na trombof. Samo mi je MTHFR homozigot pa mi tijelo ne pretvara folnu kako spada pa moram dr oblik folne piti, folate..
Drage moje nema odustajanja. Svasta se dogada, ali moramo biti pozitivne i nadati se jedino tako cemo doci do naseg cilja
Puse vam svima lete
Mislim nije da mi je prvo dijete. Niti je prvi put zveknuo glavom. Zvekala sam i ja kao i dite i brat mi i sestra. Udarala sam glavom od plocice i kolutala ocima. Mala mi je s 2 godine ljosnula sa kauca ajme, sutra dan je povracala, nije bila ni stabilna bas...
Pedijatrica je rekla da je moguce da je potres mozga ali da tu se ionako ne moze nista, proc ce...
Uglavnom.
Svi smo dobro! Samo onda nije Google bio dostupan
To je jedno obicno zlo.
Uglavnom dijete mi je super i nije mi nista. A ja sam kroz zivot nekako se pretvorila u drama kraljicu 🙄
Sanjarko mani se interneta. Tocno znam taj osjećaj i bolje je ne čitati ništa. Čim dalje to bolje. Ok je pripaziti malo i osluškivati kako je ali crni rijetki scenariji čim dalje. Jer ćeš još više biti anksiozna😘
Ma u pravu si. Samo eto kad su mi oni dvoje u pitanju pretjerivanju nema kraja
Ide mi na zivce u sta sam se pretvorila 🙄
Idemo dalje, danas ginekolog pa cekamo nalaze i cekamo o 😁
Ancy, dobro nam došla. Želim ti svu sreću u novim pokušajima i da što prije dobiješ svoj ➕.
Znam da ti je prebolna tema, ali svaki put kad vidim tvoj potpis, stegne me u grlu. Ne znam što se dogodilo, ali jako mi je žao i drži se. Stvarno si žena lavica, kraljica! 😘❤️
Hvala draga Traveller
Iskreno ni mi ne znamo sto se dogodilo… Bila mi je to prva T. Svi nalazi u trudnoci su mi bili uredni imala sam kako kazu najdosadniju trudnocu ikad. Sve do eto ulaska u 7 mj T kada sam skuzila da se beba umirila i da manje udara. Reagirala sam na vrijeme i sve ali eto bebi je srceko stalo.
Poslije su nalazi pokazali i da je sa bebom bilo sve ok nikakve deformacije ni sindrome nije imao. Mah horor prica koja je sad iza nas i idemo dalje. Strah je tu ali zelja za bebom je veca
Radila sam i test na trombof. Samo mi je MTHFR homozigot pa mi tijelo ne pretvara folnu kako spada pa moram dr oblik folne piti, folate..
Drage moje nema odustajanja. Svasta se dogada, ali moramo biti pozitivne i nadati se jedino tako cemo doci do naseg cilja
Puse vam svima lete
Hvala ti što si podijelila s nama svoju priču 😘 mogu pretpostaviti da si jako hrabra i vjerujem da ćeš jako brzo držati svoju bebicu u naručju. Šaljem ogroman zagrljaj ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
oh Ancy zeno skidam kapu za svu snagu i bol koju si prosla
Sanjarko ja znam da nama google nekad super pomogne ali odmogne jos vise, stoga najbolje ni ne citat nista
Moze Bella budem stavila, al vjerujem da ce sanjarka umrt od smija, doduse tek mjerim 4 dan
Zasto? Cekamo nestrpljivo graf 🤟
Ma u pravu si. Samo eto kad su mi oni dvoje u pitanju pretjerivanju nema kraja
Ide mi na zivce u sta sam se pretvorila 🙄
Idemo dalje, danas ginekolog pa cekamo nalaze i cekamo o 😁
Sanjarko takva sam i ja postala unazad par godina pa zato i kažem to. Sebi pomazem tako da se ne fokusiram na strahove i pretpostavke jer nema smisla i izludis od tog.
Sretnoo na pregledu i javi kako je proslo😘
Sortiraj odgovore
Najstariji