Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 07:53

mara5

Traveller ja sam sinoć još jednom piškila lh i bila je ful tamna aplikacija kaze 111% , čak sam si ponijela na posao da i tu malo piškimda popratim hoće još rasti ili padati. ne znam da hopsam dva puta ili da se čuvam za večer pa odmah ostanem ležati da se utabore do jutra. Iskreno nisam očekivala da ću ovakve planove stvarati i kalkulirati oko hopsanjaLullaby drži seSanjarka joj, već vidim da bi mogla biti taka mater

Daj slikicu te trakice da se malo divimo 😍 sretno 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    03. Studeni 2020. 07:54

Jutro 😘 evo ja sam jučer dobila M, a prije par dana trebala biti O (znam jer sam bila na UZV). Šta da vam kažem, sve je poludilo nakon vanmaternične. Vještica me baš iznenadila, ali mislim da je došla jer je beta tek sada nestala iz krvi.
    Čestitam novim trudnicama, a novim članovima ekipe želim dobrodošlicu (što prije otišle na drugu ljepšu temu 🤰) 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

mara5
    03. Studeni 2020. 07:59

https://ibb.co/Lv2b0bz

https://ibb.co/s57zBKk
    Sto znaci da ovulacije slijedi kroz 12h? 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 08:02

Pupa

Jutro 😘 evo ja sam jučer dobila M, a prije par dana trebala biti O (znam jer sam bila na UZV). Šta da vam kažem, sve je poludilo nakon vanmaternične. Vještica me baš iznenadila, ali mislim da je došla jer je beta tek sada nestala iz krvi.
    Čestitam novim trudnicama, a novim članovima ekipe želim dobrodošlicu (što prije otišle na drugu ljepšu temu 🤰)

Normalno je da se to sve malo poremeti, bude to sve doslo na svoje 🤗
    Bitno da je beta na nuli. Sad malo odmora od svega pa idete po svoju bebicu ❤️

Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 08:03

mara5

https://ibb.co/Lv2b0bz

https://ibb.co/s57zBKk
    Sto znaci da ovulacije slijedi kroz 12h?

Pravi pik 
    Ovulacija ti od pika ide 12-36h ovisi
    Racunaj oko 24h 🙂

Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 08:05

Samoja Cestitam ti od ❤️ na plusicu i nek bude skolska 😍
    Divno je krenuo ovaj 11mj, bude hrpa plusica ❤️❤️❤️

Maša🤰🏼
    03. Studeni 2020. 08:19

Jutro trudilice ❤️ Evo ja na putu, nosim urin 😂 
    Danas mi je 8DC mogla bi uskoro pocet piskit trakice , jedvaaa cekam 😍😍😍😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mia333
    03. Studeni 2020. 08:23

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarko, aplikacija se skroz zbrckala sinoć. Skuzila sam da je sliku uploadala na 31.10.,a trebao je biti jučerašnji datum. Ja ga nisam mijenjala. Samo sam upalila i kliknula na kameru. Tako da je nešto skroz poludjelo sinoć. 😂 Ma nemaš me šta pratit, stvarno sam sigurna da od ovog ciklusa ništa.
    Evo ti još danas moraš izdržati Corona free i sutra pregled, ajde samo da to prođe sve super. 😍😍😍 I hoće!
    Gdje nam je Bella jutros, ona je obično među prvima s kavom? 😍

Hvala ti ❤️
    Ja cilo vrijeme kontam da ce sve to bit dobro i da mogu za koji dan bacit se na posao. Ni na kraj pameti da je moguce da nalazi ne budu najbolji, pa onda antibiotici, pa nove kontrole 🤦‍♀️.
    Ne smijem niti pomisliti, ima i moje strpljenje kraj 😁😁😁

Draga Sanjarka tako i treba, to ti ni ne treba biti na kraju pameti! Nemoj se jos dodatno stresirati problemima koji ne postoje!
    A sto se tice strpljenja, znam da je tesko, ali moramo ga imati. Pocela sam skicati u grupu Potpomognuta oplodnja i ima zena koje cekaju veci broj godina, koje su isle i na 10 transfera, proputovale Europu uzduz i poprijeko, dale i do 60.000 € na zahvate, uzimaju donora sperme ili jajne stanice i te zene ne odustaju ni dalje. Dakle zene se bore ne kao lavice, vec kao zmajevi i zato im skidam kapu do poda!!
    Od ovih nasih "one hit wonder" ucim kako se postaviti i normalno funkcionirati u trudnoci i kao roditelj u smislu da jednog dana od silne muke, zelje, srece i zahvalnosti dijete ne stavim pod stakleno zvono, a od nasih "majka zmajeva" da je nasa snaga beskonacna i da ne trebamo nikad odustati. Sve za nase mrvice! 🤗
    Saljem ti brdo snage i pozitive uz caroliju da vec slijedeci put bude dobitan ❤🙌💫

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Bella🌟
    03. Studeni 2020. 08:28

Jutrooo☕😁🤗
    Evo me, Bellica spava duze ova dva dana jer je doma jos danas😁 skuhala kavu, vratila se u krevet i krenula sa jutarnjim štivom🤗prva stvar koju pogledam kad upalim net na mobu ujutro je ova nasa mala zajednica❤danas je 4 DC, bolovi polako prestaju,jucer je bila komica al proslo je. Razmisljala sam dok sam kavu kuhala kako kad bi ovaj mjesec bio +, kako bi nasima obznanili na Božićnom rucku koji svake god pripremamo za njih. To bi tako lijepo bilo, neka nam ovaj mjesec plodan 😍😊🎅💖💝
    Anciooo očekuje te super vikend😁 taman se sve poklopilo da se stigne lijepo oploditi🤭😁🤞😜❤
    Clio ma to pikanje ćeš ti savladati, svašta si već prošla da ne bi i to pikanje❤ tvoj ponovni pregled je uskoro jel tako?
    Lullaby draga žao mi je😢😣 drzibsebi plaću se i dignu glavu gore i idemo u novi ciklus u nove pobjede🤞❤
    Sanjarko ma bit će tvoj malac dobro,izdrzljiv je kao i ti. I tvoji nalazi isto. Nema razloga da ne budu. Točno znam kako ti,sjećaš se da sam u osmom mjesecu i sama sanjala te nalaze briseva i žurila da ne propustim O. Al ja vjerujem da će tebi biti to ok i iskreno mislim da ćeš ti brzo nazad u trudničke vode😘😘 sanjarko, noćas sam toliko loše spavala i stalno se nešto budila i razmišljala o toplomjeru, ne bi vjerovala, danas mi stiže, bar bi trebao. E moje pitanje je, što ako se ja npr mjerim inače temp u pola 6 recimo, pa ako mi se kao noćas dogodi da se svako malo budim.. kad da onda mjerim? Ne znam jesam li dobro pojasnila svoje pitanje😅
    Pupa draga💛 neka je to sve samo palo na 0 i neka ti je stigla da se čim prije sve stigne vratiti u normalu. Jesu li ti kakve posebne preporuke dali za slijedeću trudnoću? Osim što moraš mrvicu pričekati sad zbog situacije.
    Mašo nadam se da će ti ovaj put s urinom biti sve ok🤞 i samo piški na nešto, nedostaju nam tvoji testici 😘💛
    Maro u akciju😁🤞😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 08:31

Draga Mia hvala ti 🤗🤗🤗
    Bit ce kako mora biti i kada mora biti, samo hrabro treba koracati dalje.... Do cilja. 
    Puno stvari mozemo nauciti na ovom forumu pa i to da naša muka nije najveca i da se žene zaista bore sa svacim i izađu kao pobjednice u konacnici.
    Strpljenje vjezbam svaki dan, cak cu cekat i rezultate pape 😅 tako da. Zivot nas oblikuje iz dana u dan 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.