Cure, cestitam svima na +
Kod mene je ova M skroz cudna, kroz dan nesto malo navecer i ujutro bude krvi. Napravila sam ja jos jedan test da budem 100% da nije imp. krvarenje. Nisam mogla izdrzat tu neizvjesnost ja uvijek imam crva sumnje. Mislim da ako ikad dobijem taj + da necu vjerivat 😅🤣
Sveu svemu jako me iznenadilo sto je doslo toliko prije inace uvijek kasni, sad je dosla prije. Sve u svemu nadam se + ovaj ciklus da muzicu dam najljepsi poklon na 🌍 za pod bor
da to bi stvarno sad bio najljepsi poklon pod bor 😍❤ drzim fige tebi, Belli i sebi da tog 30.11. ugledamo plusic 😊😊😊 i naravno svim ostalim curama koje cekaju svoje plusice da sve dobimo taj ocekivani i divan poklon i damo ga muzicima/deckima pogotovo sad u ovo vrijeme koje dolazi🎁
ja ne znam kad mi je bila gora menga, bas jako krvarim i skroz na ketonalima vec sam iznemogla od svega a tek je pocelo 😯 i nikako da prevalim to sto sam glupacu ipak dobila. tesko mi palo bas...
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Clio nasa 💜 drago mi je kada se javis!
Budi hrabra!!! Lavice moja ma sve za malu mrvicu…
Znam da nije lako kada se moras piknuti no stisni zube i svaki dan se sjeti da se boris za svoje malo cudo 👆♥
Hvala ti draga Watson, u pravu si,sve za ovo malo čudo. Vračam se s posla danas i u voznji vidim plakat bebe i pise "za tebe se vrijedi boriti"…e taj čas sam si rekla ma taman bila modra od glave do pete samo da za 9 mj drzim u rukama to svoje malo čudo.
Drage moje, najveća mi je želja da sa vama zajedno komentiram naše trudnoće!! Jedva čekam vaše plusiće
prekrasnooo😍😍😍😍 sretno i saaamo hrabro! 💪💪❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Mia333 još ne vjerujem… Napravila sam i drugi test, "onaj pravi" i također je odmah pokazao I I.
Sad imam osjećaj da treba toliko toga napraviti, mada vjerojatno ne treba ništa, pomutnja u glavi. Kad se naručiti na pregled, dali je sve u redu, kako sad? Toliko pitanja, nigdje odgovora.
I ja sam se pitala kako će to izgledati jednog dana kad vidim te 2 crtice, i nisam mislila da će biti baš ovako! 🤭
Ja sam u trenu bila zelena, ljubičasta, blijeda, išla nekoliko puta od kuhinje do WC-a kao Baltazar. Eto, ko blesava. Zapravo je nevjerojatno koliko se sve promijeni u sekundi i koliko god ljudi govorili da su spremni, mislim da nikad nismo u potpunosti spremni. Da me netko nebi krivo shvatio, i dalje to želiš, naravno, ali moji osjećaji od jutros dok još nisam ništa znala i sada su neusporedivi.
Naravno, koliko god vi to sebi željele, ja Vam želim 100 puta više! I to do kraja godine!
Cestitam od ❤️❤️ koje si simptome imala?
Izostanak menstruacije! 🤭 Ali to mi nije bilo čudno jer mi nisu baš točni ciklusi.
Zapravo mi je jedini simptom bio taj što su mi počeli grčevi kao pred menstruaciju prije nego što sam trebala dobiti, nekih 10-ak dana prije… Nebi mi bilo čudno jer mi i inače počnu koji dan prije, ali je ovaj put dosta prije i nisam dobila M a grčeve još uvijek osjetim. Slabije nego u početku, ali još uvijek da. I primijetila sam zadnjih par dana par prištića s kojima inače nemam problema. Dosta mi je masnije lice.
Aha ja imam puno nekih simptoma a Imam isto blage grceve vec nekih 13 dana sutra trebam dobit a Danas test bio negativan i ja danas mi se javila ta neka mucnina na neke stvari stvarno ne znam hvala puno 💕❤️
👩23
👨24
Traveller, novi ciklus nova nada, bas me zanima kada ce mi zavrsiti M., jer je ovo skroz cudno no nakon 2 negativna testa nemam se cemu nadati osim da cemo ovu O pogoditi i da cemo se konacno oploditi 😅🤣🤣😂
Kad se samo sjetim koliko smo se pazili dode mi da lupim glavom o zid 😅
Mislim da ce mi muz skviknit koliko ga napadam oko O 😆
Jadan mi je neki dan reko ja stvarno nisam mislio da cu ovo rec al ne mogu vise 😅😅 daj mi dan odmora, ja proplakala od smijeha. Sad sam ga zajebavala da nam je taj njegov dan odmora upropastiio + .
Odusto je od raspravljanja samnom 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
😮😯😲😳
Osjećaji svakakvi!
Ovulacija ili trudnoca?
Trudnoća… 😲
Cestitam! Kako je krenilo mogle bi sve do kraja godine… 😁
Cestitaaaam i jaa 😁😍
Mokosh curke su fantasticno zapocele! rijeci ti se pozlatile 😘 ovaj mjesec moramo dati sve od sebe 😁probati max izbaciti stres, i opet, probati se ne toliko opterecivati s tim. Bio bi to stvarno predivan poklon za Bozic 🌟
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ancio, nego šta nego hoćemo, nema sumnje uopće.
Marty, svaki dan vještice si dan bliže novoj mogućnosti. Samo hrabro i glavu gore. Bit će, jesmo se dogovorili da pakiramo torbe i selimo se uskoro svi 😍😍😍
ocito mi ovaj dan mora biti takav. bude sutra vec sve 5, ja ocito bas moram.odtugovati danas..
jesmooo se dogovorili 😊😊 i to ljetnee torbe 😉😘😘😘 hvala ti na podrsci!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure, cestitam svima na +
Kod mene je ova M skroz cudna, kroz dan nesto malo navecer i ujutro bude krvi. Napravila sam ja jos jedan test da budem 100% da nije imp. krvarenje. Nisam mogla izdrzat tu neizvjesnost ja uvijek imam crva sumnje. Mislim da ako ikad dobijem taj + da necu vjerivat 😅🤣
Sveu svemu jako me iznenadilo sto je doslo toliko prije inace uvijek kasni, sad je dosla prije. Sve u svemu nadam se + ovaj ciklus da muzicu dam najljepsi poklon na 🌍 za pod bor
da to bi stvarno sad bio najljepsi poklon pod bor 😍❤ drzim fige tebi, Belli i sebi da tog 30.11. ugledamo plusic 😊😊😊 i naravno svim ostalim curama koje cekaju svoje plusice da sve dobimo taj ocekivani i divan poklon i damo ga muzicima/deckima pogotovo sad u ovo vrijeme koje dolazi🎁
ja ne znam kad mi je bila gora menga, bas jako krvarim i skroz na ketonalima vec sam iznemogla od svega a tek je pocelo 😯 i nikako da prevalim to sto sam glupacu ipak dobila. tesko mi palo bas…
🤞🤞🤞❤❤❤
Bit će ovo nas mjesec drage moje ženske. Kako je počelo, izgleda obećavajuće 🤞💛❤
Izdrži te bolove, ušuškaj se u krevet i smišljaj strategiju hopsanje i to kak ćeš ovaj mjesec po +.😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Watson bas mi je drago za cervikalni sa su ok🤗 znači slijedeći tjedan ides na prohodnost? Gdje ćeš to ići i kad ideš?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav Cure,
Moj muž i ja već 5 mj radimo na bebi i ništa. Pratim ja plodne dane i ništa. I stalno sebi govorim pusti i ne nerviraj se ali to vi razumijete da je to nekako nemoguće. Trudim se ali mi neide. Pa sam odlučila ovdje pronaći ispušni ventil jer me vi razumijete a i ja vas.
Jaaao pa kak je krenuo mjesec ovo je predobro! 🥳🥳🥳
Samoja cestitam!!! 🥰🥰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji