Sanjarka bit ce tvoj decko dobro, cim je noc dobro prosla, nema straha. Znam jer sam imala pošteni potres mozga pa znam kako je to... Povracanje, glavobolja, cak sam i u bolnici zavrsila. Tako ako je noc mirno prosla, nema opasnosti 😉.
Evo vratila se iz bolnice... Piknuli me i opet vadili krv zbog trombocita. E stvarno imam srecu s ginekolozima. Em moja privatna, em ovaj u bolnici, stvarno su predobri. Nemam riječi.Uspio mi je povući nalaze krvi sto sam radila u petak... Sve super, samo nesto u urinu malo povišeno ali on to nije ništa komentirao. Danas popodne nosim nalaze svojoj gin. pa cemo vidjeti sto ona kaže. A pregled je u petak
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja ti mogu reci danas kada obavim sve.
Sretno danas na pregledu 🤞🤞😘😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Juče sam nažalost ipak dobila M....a kasnila je jedan dan, a nikad nije. Toliko sam nade polagala, jer smo radili na bebi bukvalno svaki dan od početka O pa do kraja mjeseca. Isplakala sam se toliko i bukvalno izgubila volju za sve. Godinu dana sam potrošila na jednu prekratku radost, pretjerane nade i najduže razočarenje! Obzirom da M četvrta po redu nakon kiretaže, ovaj put je mnogo drugačijeg sadržaja, nekako baš rijetka i dosta svjetlije nego što je uobičajeno.
Ako mogu bilo kakvi savjeti vezani za pomoć u vezi začeća ... čajevi, tablete... Bilo šta.
Clio35 drago mi je da sve tece po planu, da je sve okej, uzivaj i prati nas obavezno!
Citam vas svaki dan, ali pošto radim ne stignem sve prročitati.. Ali tu sam ja. Neidem nigdje od vas. 😘😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Andela bas me zanima što će ti reći, sretno i javi se poslije😘
Anciooo 😘😘😘
Clio sretno za petak. Znam da si nervozna, ali drzi se.❤
Ivek bas mi je žao za M. 😔😔 probajte imati odnose nekoliko dana prije O i oko O. tad je najveća šansa. Uzmi si neke prenatalne tablete koje imaju folnu u sebi,imaš toga puno danas. I hrabro u novi ciklus ❤
Watson kad ćeš raditi test?🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kiflica sretnooo, sve bude u najboljem redu 💕 samo navrati i uljepsavaj nam grupu s divnim novostima, obavezno se javi nakon pregleda!
Ancio dobra neka doktorka 😉 znaci akcija i samo akcija za vikend 😍 drzim fige vec sad da se primi 🤞
Klaricka da i ja pozelim dobrodoslicu 🖑
Clio moja poznanica se takoder morala pikati cijelu trudnocu svaki dan u trbuh. ti isto moras u trbuh ili? uglavnom bilo joj je mucno dok je saznala za to ali stvarno se brzo privikla i bilo joj pod normalno, rodila je predivnu i zdravu curicu😍 tako da sve ce to proci, ti si hrabra i na kraju ces dobiti jedan predivan smotuljak srece💕
Stormy cista ce ti puknuti sama, malo ce zaboljeti taj cas ali onda ce nestati. i ja sam imala pred 2 godine. drzi se😘
Traveller takoder imala ureu pozitivnu prosli mjesec i dobila sam antibiotik, dr je rekla da ne moram na kontrolu da bude to rijesilo stvar. ista stvar pred nekih 5 god.
Lullaby to jos nista ne mora znaciti! saljem dobre vibre da se pretvori u veliki + 😘😘😘🍀
Sanjarka joj kako sam nisko na listi 🙈 bude sve dobreko i s malcem i nalazima, sigurnoo 💕
Sassy sretno draga! 🍀
Mara5 😁 ajde daj reci sto je sad bolja strategija hopsanje vise puta dnevno tj kad se god stigne ili jedno hoosanje za koje se cuvas i lezanje nakon istog da se to fino pohvata? 😂 ja sam prosli mj lezala i hopsanje 1x dnevno pa nije upalilo.. mozda bi ovaj mj trebalo lance potrgati heheh jao poludit cu 😉😉
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty pa pojma nemam, evo da 3 sata moram odluciti ocu odmah skocit na muza kad dodjem s posla ili cu cekat vecer 🤔 Andela ❤
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ovaj mjesec je poceo sa bas dobrom vibrom i super raspolozenjem, nadam se da ce tako i zavrsiti 😁🤞💪
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro zenice, pa sta je ovo koliko stiva za citanje 👆😂 zaboravila sam kome sam sto htjela napisati 😩
Pupa draga moja, drago mi je da si tu i da je beta dosla na nulu! Ovo da je dosla vjestica je bas sok...nezz sto da kazem!!! Neka se samo sve ustabili ♥
Stormy koji je vas sljedeci korak? Hvala ti na informacijama i sretno dalje u borbi 🙏
Ancioo radije ne hopsati vecer prije pregleda, ako su ti nalazi bili oke nazalost ti nece raditi nove nakon 6mjeseci jer ti oni po zakonu smiju svakih godinu dana a cesce samo ako je doslo do kakve promjene.
Dapace,ti jos pitaj,ovo ti kazem da se ne razocaras.
Mašo sretno s urinom javi se ♥
Bella ma sinoc nisam izdrzala i popiskila sam LHt trakicu koja je bila jako jako svijetla, i onda poludim na samu sebe,sto mi je to trebalo...
U meni uvijek čuči mala nada no nakon toliko razocarenja mislim da bih pala u nesvijest da vidim plus 😂😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji