Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    02. Studeni 2020. 21:42

Klaricka ispusi se, kak pratis plodne dane? Jel uzimas nesto?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

watson009
    02. Studeni 2020. 21:42

Bella🍁

Watson bas mi je drago za cervikalni sa su ok🤗 znači slijedeći tjedan ides na prohodnost? Gdje ćeš to ići i kad ideš?

Draga Bella, ovaj tjedan treba doci vjestica ( da,vec sam se pomirila da ce doci) pa odmah zovem Beta plus za neki sto prije termin jer se to radi do 12.dana ciklusa...to mi je ionako iduci korak uz vadenje spolnih hormona.
    Cekam sutra Andelino izvjesce o prohodnosti ♥ Andela sretno sutra! Kada si narucena ?
    Klaricka dobro nam dosla u klub, slobodno se izjadaj...ima nas jos ovdje seniorki koje nikako da napustimo temu 😭
    Jeste radili sto od pretraga ?
    Koliko imate godina ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mia333
    02. Studeni 2020. 21:48

Klaricka

Pozdrav Cure,
    Moj muž i ja već 5 mj radimo na bebi i ništa. Pratim ja plodne dane i ništa. I stalno sebi govorim pusti i ne nerviraj se ali to vi razumijete da je to nekako nemoguće. Trudim se ali mi neide. Pa sam odlučila ovdje pronaći ispušni ventil jer me vi razumijete a i ja vas.

Pozdrav i tebi draga Klaricka i dobro dosla! Razumijemo te potpuno... Pisi sve sto ti je na umu, imamo uho za sve za svakoga 😊 i nadam se da ces ubrzo na ljepse teme 😉

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

▪Marty
    02. Studeni 2020. 21:58

Bella🍁

Marty07

buhtlica23

Cure, cestitam svima na +
    Kod mene je ova M skroz cudna, kroz dan nesto malo navecer i ujutro bude krvi. Napravila sam ja jos jedan test da budem 100% da nije imp. krvarenje. Nisam mogla izdrzat tu neizvjesnost ja uvijek imam crva sumnje. Mislim da ako ikad dobijem taj + da necu vjerivat 😅🤣
    Sveu svemu jako me iznenadilo sto je doslo toliko prije inace uvijek kasni, sad je dosla prije. Sve u svemu nadam se + ovaj ciklus da muzicu dam najljepsi poklon na 🌍 za pod bor

da to bi stvarno sad bio najljepsi poklon pod bor 😍❤ drzim fige tebi, Belli i sebi da tog 30.11. ugledamo plusic 😊😊😊 i naravno svim ostalim curama koje cekaju svoje plusice da sve dobimo taj ocekivani i divan poklon i damo ga muzicima/deckima pogotovo sad u ovo vrijeme koje dolazi🎁
    ja ne znam kad mi je bila gora menga, bas jako krvarim i skroz na ketonalima vec sam iznemogla od svega a tek je pocelo 😯 i nikako da prevalim to sto sam glupacu ipak dobila. tesko mi palo bas…

🤞🤞🤞❤❤❤
    Bit će ovo nas mjesec drage moje ženske. Kako je počelo, izgleda obećavajuće 🤞💛❤
    Izdrži te bolove, ušuškaj se u krevet i smišljaj strategiju hopsanje i to kak ćeš ovaj mjesec po +.😁

nema druge 🍀🤞💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    02. Studeni 2020. 21:58

watson009

Bella🍁

Watson bas mi je drago za cervikalni sa su ok🤗 znači slijedeći tjedan ides na prohodnost? Gdje ćeš to ići i kad ideš?

Draga Bella, ovaj tjedan treba doci vjestica ( da,vec sam se pomirila da ce doci) pa odmah zovem Beta plus za neki sto prije termin jer se to radi do 12.dana ciklusa…to mi je ionako iduci korak uz vadenje spolnih hormona.
    Cekam sutra Andelino izvjesce o prohodnosti ♥ Andela sretno sutra! Kada si narucena ?
    Klaricka dobro nam dosla u klub, slobodno se izjadaj…ima nas jos ovdje seniorki koje nikako da napustimo temu 😭
    Jeste radili sto od pretraga ?
    Koliko imate godina ?

Watsooon nadam se da neće doći M i od srca ti zelim plus i da ta prohodnost padne u drugi plan😁❤❤❤ uopće sam smetnula s uma da odbrojavas tako blizu,drzim🤞🤞🤞🤞

Klaricka dobrodosla🤗🤗 ovdje se sve kuzimo😘 sretno i što prije otišla na lijepse teme u naše ljetne bebe npr😘💛

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mokosh
    02. Studeni 2020. 22:26

Klaricka

Pozdrav Cure,
    Moj muž i ja već 5 mj radimo na bebi i ništa. Pratim ja plodne dane i ništa. I stalno sebi govorim pusti i ne nerviraj se ali to vi razumijete da je to nekako nemoguće. Trudim se ali mi neide. Pa sam odlučila ovdje pronaći ispušni ventil jer me vi razumijete a i ja vas.

Dobrodošla u klub! 🙃 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    02. Studeni 2020. 22:30

Marty07

Mokosh

Samoja6

Ina85

Samoja6

😮😯😲😳
    Osjećaji svakakvi!

Ovulacija ili trudnoca?

Trudnoća… 😲

Cestitam! Kako je krenilo mogle bi sve do kraja godine… 😁

Cestitaaaam i jaa 😁😍
    Mokosh curke su fantasticno zapocele! rijeci ti se pozlatile 😘 ovaj mjesec moramo dati sve od sebe 😁probati max izbaciti stres, i opet, probati se ne toliko opterecivati s tim. Bio bi to stvarno predivan poklon za Bozic 🌟

Da, stvarno bi bio divan poklon. 🥰 U 9mj cesto bude baby boom, tako da ako ne ovaj mjesec iduci garant...cure, pripremite se!!! 🥳🥳🥳

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    02. Studeni 2020. 22:39

Stormy

Konačno sam uspjela sve pročitati 😊
    Od srca sretno novim plusićima i bacite malo prašine na nas ostale 💫
    Cure koje ste dobile vješticu ili osjecate da nece biti ništa, kako ono kažemo "novi ciklus, nova nada" 🥰
    Kad vas čitam kako pišete, ježim se i strašno suosjećam, sve bih vas jako zagrlila ❤
    Ja sam danas bila na prvim konzultacijama na humanoj r. tj. očekivala sam konzultacije no imala sam i pregled utz prilikom kojeg mi je otkrivena vodena cista koju prije nisam imala. Gin. je rekla da smatra da će to uskoro puknuti. Također odmah me naručila za par dana da dođem opet na humanu da pogleda situaciju i ona će mi uzeti briseve. Od ostalog još moram AMH i CA 125.
    Nakon toga me čeka prohodnost jajovoda.
    Dijagnoza mi je nespecificirana, rekla je da slobodno dalje pokušavamo.
    Ispričavam se na podužem postu, ali evo ako kome bude poslužilo kako izgleda prvi pregled na humanoj.
    I za kraj, ako mogu i ja na listu, za nedobiti 23.11.
    Želim vam svima lijepu, hopsastu, slatku laku noć 😘

Sretno draga! Takoder i tebi ugodna noc, kao i ostalim curama.😊

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Kiflica
    02. Studeni 2020. 23:18

Cestitam na novim plusicima!!!!  Vidim da se nastavio sretan niz. Zvala sam gin danas, pregled mi je tek za 22 danaaa, novo iscekivanje je u tijeku, trudim se biti opustena i ne panicariti oko svega sto moze krenuti po krivu. Prikljucujem se ljetnim bebama i cekam vas tamo, ljetne su tek krenule, jos ima vremena! Navracat cu do vas tu i tamo jer cete mi faliti, divne ste, vezala sam se za vas i silno zelim da uspijete!

Ivo& Ivana💙♥️
    03. Studeni 2020. 06:46

Dobro jutro trudilice drage. Sinoc sam rano zaspala pa sam sad procitala sve do kraja. 
    Cure koje ste dobile, nemojte biti tuzne i ne gubite nadu. Ja sam dragom plakala svaki dan zasto nemogu ostati trudna i ubijala se svojim godinama, on me stvarno stalno tješio i govorio da ce beba svaki cas samo da se sprema na dolazak na ovaj svijet. Eto ja imam punih 37 i hvala Bogu opet sam trudna tako da ne gubite nadu.
    Ja evo papala, mučnina se smanjila. nocas sam slabo spavala. Bilo mi malo mučno i stalno sam se budila gledati dali se modrica od uboda širi. Evo se spremam za bolnicu na novo pikanje.
    Sretno svim curama koje trebaju piškiti🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.