Traveller, ma ja mislim da ti to nije pik ni blizu
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Traveller kad ubacujes sliku testa imas tocno za namjestit sta ti je testna crta a sta ova druga, napravis to?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Clio nasa 💜 drago mi je kada se javis!
Budi hrabra!!! Lavice moja ma sve za malu mrvicu...
Znam da nije lako kada se moras piknuti no stisni zube i svaki dan se sjeti da se boris za svoje malo cudo 👆♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Clio nasa 💜 drago mi je kada se javis!
Budi hrabra!!! Lavice moja ma sve za malu mrvicu…
Znam da nije lako kada se moras piknuti no stisni zube i svaki dan se sjeti da se boris za svoje malo cudo 👆♥
Hvala ti draga Watson, u pravu si,sve za ovo malo čudo. Vračam se s posla danas i u voznji vidim plakat bebe i pise "za tebe se vrijedi boriti"...e taj čas sam si rekla ma taman bila modra od glave do pete samo da za 9 mj drzim u rukama to svoje malo čudo.
Drage moje, najveća mi je želja da sa vama zajedno komentiram naše trudnoće!! Jedva čekam vaše plusiće
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Koliko pluseva 🥰
Cestitam Samoja, reakcija je normalna, sve je to novo, pogotovo ako je prva trudnoca :)
Traveller, bio peek ili ne, pokrij ti te dane s muzem za svaki slucaj 😂 i nastavi pratiti u slucaju da nije bio. Mazenja nikad dosta
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mia333 još ne vjerujem… Napravila sam i drugi test, "onaj pravi" i također je odmah pokazao I I.
Sad imam osjećaj da treba toliko toga napraviti, mada vjerojatno ne treba ništa, pomutnja u glavi. Kad se naručiti na pregled, dali je sve u redu, kako sad? Toliko pitanja, nigdje odgovora.
I ja sam se pitala kako će to izgledati jednog dana kad vidim te 2 crtice, i nisam mislila da će biti baš ovako! 🤭
Ja sam u trenu bila zelena, ljubičasta, blijeda, išla nekoliko puta od kuhinje do WC-a kao Baltazar. Eto, ko blesava. Zapravo je nevjerojatno koliko se sve promijeni u sekundi i koliko god ljudi govorili da su spremni, mislim da nikad nismo u potpunosti spremni. Da me netko nebi krivo shvatio, i dalje to želiš, naravno, ali moji osjećaji od jutros dok još nisam ništa znala i sada su neusporedivi.
Naravno, koliko god vi to sebi željele, ja Vam želim 100 puta više! I to do kraja godine!
Cestitam od ❤️❤️ koje si simptome imala?
👩23
👨24
Traveller kad ubacujes sliku testa imas tocno za namjestit sta ti je testna crta a sta ova druga, napravis to?
Jesam, sve poriktam kako treba. Meni se isto ne čini uopće kao pik, evo ovo je veća slikahttps://ibb.co/QkrzbK5
Koliko znam, pik treba biti jednak ili tamnija. Ovo je tamnije od zadnjih dana, ali mene isto iznenadilo kad mi je to iskocilo
Draga jeso ti danas 27DC?
Ovo nije pik, tamnija je ali blizu pika nije.
Ja sam prvi mjesec nakon spontanog dobila M tek nakon 46 dana ali sam ja imala kiretazu. Mozda se i kod tebe malo poremetilo zbog spontanog, ipak tijelu treba nesto vremena, da se vrati u normalu
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure, cestitam svima na +
Kod mene je ova M skroz cudna, kroz dan nesto malo navecer i ujutro bude krvi. Napravila sam ja jos jedan test da budem 100% da nije imp. krvarenje. Nisam mogla izdrzat tu neizvjesnost ja uvijek imam crva sumnje. Mislim da ako ikad dobijem taj + da necu vjerivat 😅🤣
Sveu svemu jako me iznenadilo sto je doslo toliko prije inace uvijek kasni, sad je dosla prije. Sve u svemu nadam se + ovaj ciklus da muzicu dam najljepsi poklon na 🌍 za pod bor 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mia333 još ne vjerujem… Napravila sam i drugi test, "onaj pravi" i također je odmah pokazao I I.
Sad imam osjećaj da treba toliko toga napraviti, mada vjerojatno ne treba ništa, pomutnja u glavi. Kad se naručiti na pregled, dali je sve u redu, kako sad? Toliko pitanja, nigdje odgovora.
I ja sam se pitala kako će to izgledati jednog dana kad vidim te 2 crtice, i nisam mislila da će biti baš ovako! 🤭
Ja sam u trenu bila zelena, ljubičasta, blijeda, išla nekoliko puta od kuhinje do WC-a kao Baltazar. Eto, ko blesava. Zapravo je nevjerojatno koliko se sve promijeni u sekundi i koliko god ljudi govorili da su spremni, mislim da nikad nismo u potpunosti spremni. Da me netko nebi krivo shvatio, i dalje to želiš, naravno, ali moji osjećaji od jutros dok još nisam ništa znala i sada su neusporedivi.
Naravno, koliko god vi to sebi željele, ja Vam želim 100 puta više! I to do kraja godine!
Cestitam od ❤️❤️ koje si simptome imala?
Izostanak menstruacije! 🤭 Ali to mi nije bilo čudno jer mi nisu baš točni ciklusi.
Zapravo mi je jedini simptom bio taj što su mi počeli grčevi kao pred menstruaciju prije nego što sam trebala dobiti, nekih 10-ak dana prije... Nebi mi bilo čudno jer mi i inače počnu koji dan prije, ali je ovaj put dosta prije i nisam dobila M a grčeve još uvijek osjetim. Slabije nego u početku, ali još uvijek da. I primijetila sam zadnjih par dana par prištića s kojima inače nemam problema. Dosta mi je masnije lice.
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji