Cure moje, dobro vam jutro želim!!!
Nisam bila od jučer ovdje, a vidim da imamo i novi plusić pa od srca čestitam 🥰🎊🎉🎊🎉
Andela111 sretno danas na pretragama. 🤞
Molim vas ako bi jedna od vas mogla opisati kako izgleda ta provjera prohodnosti jajovoda?! Napominjem da ja imam samo jedan i da su mi provjerili prohodnosti odmah nakon vanmaternične no tada sam bila u komi i pod anestezijom i ne sjećam se ničega…
Ja sam radila sono HSG (pomoću UZV) i moji su jajovodi prohodni. Dakle, stave ti kateter i kroz taj kateter ubrizgavaju fiziološku te UZV-om prate kako ona ide po jajovodu. Ajmo reći da tekućina imitira pokretanje spermija kroz jajovode. Prije nego što počnu ubrizgavati tekućinu, napušu neki balon kroz kateter i to boli kao grčevi kod M kad trebaš popiti tabletu. Srećom, sve to kratko traje pa te prestane boljeti odmah nakon vađenja katetera. Mene je bolilo kao svaki put kad dobijem M i da se izdržati.
Hvala ti puno na objašnjenju 💕💕
Nema na čemu. Tu sam ako treba još info ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa sretno od srca❤
Divna mislim da od 10-20 dc je najbolje raditi papa test tako sam negdje čitala i tako su mi rekli, iako zapravo sve to možeš u bilo koje vrijeme osim u vrijeme M.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pupasretno od srca❤
Divna mislim da od 10-20 dc je najbolje raditi papa test tako sam negdje čitala i tako su mi rekli, iako zapravo sve to možeš u bilo koje vrijeme osim u vrijeme M.
Ma da, znam da je bitno da nije tokom m, nego sam glavu opet opteretila, da mi je da dobijem danas, da uradim pretrage nakon m, prije kontrole. I sve to prije ovulacije, da ne propustim ovaj mjesec 😂😂 🤪 💆♀️
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ovo sam i ja procitala. Meni ce biti 8dc
Dobro sam ikako se narucila jos i da biram DC 😅😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima 🤗
Malac je dobro. Igra se, veseo....
Valjda je to to. Mrzim kad udre glavu, mrzim
Za sve drugo mi vise manje Al glava
Joj. Bas me muka sinoc uhvatila
Zaspala sam tek u 2h a i onda se budila svako malo i provjeravala ga. Ma bjezi. Nije lako biti roditelj 🤦♀️
Bili jutros na kavu, setnju. Kupila mu igracku u mullera a sebi adidas trenerku 🙂
Andela i Ancioo sretno danas u ginica 🙂🤞🤞
Clio kakav je nalaz mokrace?
Meni su leukociti 6-8 a normalno je do 2
Svega necega ima dosta, i bakterija okruglih, mislim stvarno da je to jer mi je menga taman zavrsilo.
Dr kaze da je to nista, eventualno za uvin caj
I da su leukociti u krvi mirni, da je neka upala da bi se i oni povisili.
Prije par godina sam imala leukocite u mokraci 10-12, a urinokultura bila čista 🤷♀️
Cure, jel vi piskite trakice vise puta dnevno da ulovite pik ili? Ja to nikako ne mogu uloviti…a kroz dan, prije 17h ni ne mogu piškiti jer sam na poslu
Piskim jednom dnevno oko 16.30 nakon posla.
Kad krene tamnit piskim vise puta
I ujutro i popodne i navecer. Uvijek uhvatim pik
Sanjarka mislim da si najiskusnija sa trakicama, ja sam sad opet piskila i trakica je negativna... sto to konkretno znaci, da je ovulacija prosla ili da imam danas jos fore?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sanjarka mislim da si najiskusnija sa trakicama, ja sam sad opet piskila i trakica je negativna… sto to konkretno znaci, da je ovulacija prosla ili da imam danas jos fore?
Pa. Moguce da je ovulacija bila nocas ili danas tokom dana. Ja bi na vasem mjestu jos danas pokrila
Jajna stanica je zrela 24h od pucanja folikula 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji