Jutro cure 🌞
Mene je gospođa migrena ubila noćas. Srećom je muž napokon izašao iz izolacije pa su dječaci već u ophodnji kvartom. 😁
Ivek žao mi je 😞 drži se ❤️ Mi oko O imamo odnos svaki drugi dan. Nekad se dogodi par dana za redom ali mislim da je bolje svaki drugi jer se koncentracija plivaca oporavi.
Andela sretno danas, javi nam! 🤞🤞
Sanjarka ljubi glavu, bit ce malac dobro 😘
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Marty pa pojma nemam, evo da 3 sata moram odluciti ocu odmah skocit na muza kad dodjem s posla ili cu cekat vecer 🤔 Andela ❤
Samo ti zaskoci kad dodes doma, navecer isto...dva puta je dva puta 😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson draga sve smo nestrpljive , sta ces😁😁 jedva čekam tvoj +❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Watson draga sve smo nestrpljive , sta ces😁😁 jedva čekam tvoj +❤
Da watson.. bit ce, bit ce! 💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure, jel vi piskite trakice vise puta dnevno da ulovite pik ili? Ja to nikako ne mogu uloviti...a kroz dan, prije 17h ni ne mogu piškiti jer sam na poslu
Cure moje, dobro vam jutro želim!!!
Nisam bila od jučer ovdje, a vidim da imamo i novi plusić pa od srca čestitam 🥰🎊🎉🎊🎉
Andela111 sretno danas na pretragama. 🤞
Molim vas ako bi jedna od vas mogla opisati kako izgleda ta provjera prohodnosti jajovoda?! Napominjem da ja imam samo jedan i da su mi provjerili prohodnosti odmah nakon vanmaternične no tada sam bila u komi i pod anestezijom i ne sjećam se ničega…
Ja sam radila sono HSG (pomoću UZV) i moji su jajovodi prohodni. Dakle, stave ti kateter i kroz taj kateter ubrizgavaju fiziološku te UZV-om prate kako ona ide po jajovodu. Ajmo reći da tekućina imitira pokretanje spermija kroz jajovode. Prije nego što počnu ubrizgavati tekućinu, napušu neki balon kroz kateter i to boli kao grčevi kod M kad trebaš popiti tabletu. Srećom, sve to kratko traje pa te prestane boljeti odmah nakon vađenja katetera. Mene je bolilo kao svaki put kad dobijem M i da se izdržati.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro 😊 sretno svima koje radite pretrage, bit ce to sve ok!
Nekako mi se siri pozitivna energija u posljednje vrijeme i vjerujem da ce biti bas dosta plusica 😍
Ja jos uvijek cekam prvu m poslije operacije, koja kazu moze malo i kasniti. Nakon toga imam kontrolu i nadam se zeleno svjetlo za dalje.
Na koji DC otprilike vi inace radite Papa i briseve? Posto razmisljam da i to opet uradim prije novog pocetka.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Evo me, Bellica spava duze ova dva dana jer je doma jos danas😁 skuhala kavu, vratila se u krevet i krenula sa jutarnjim štivom🤗prva stvar koju pogledam kad upalim net na mobu ujutro je ova nasa mala zajednica❤danas je 4 DC, bolovi polako prestaju,jucer je bila komica al proslo je. Razmisljala sam dok sam kavu kuhala kako kad bi ovaj mjesec bio +, kako bi nasima obznanili na Božićnom rucku koji svake god pripremamo za njih. To bi tako lijepo bilo, neka nam ovaj mjesec plodan 😍😊🎅💖💝
Anciooo očekuje te super vikend😁 taman se sve poklopilo da se stigne lijepo oploditi🤭😁🤞😜❤
Clio ma to pikanje ćeš ti savladati, svašta si već prošla da ne bi i to pikanje❤ tvoj ponovni pregled je uskoro jel tako?
Lullaby draga žao mi je😢😣 drzibsebi plaću se i dignu glavu gore i idemo u novi ciklus u nove pobjede🤞❤
Sanjarko ma bit će tvoj malac dobro,izdrzljiv je kao i ti. I tvoji nalazi isto. Nema razloga da ne budu. Točno znam kako ti,sjećaš se da sam u osmom mjesecu i sama sanjala te nalaze briseva i žurila da ne propustim O. Al ja vjerujem da će tebi biti to ok i iskreno mislim da ćeš ti brzo nazad u trudničke vode😘😘 sanjarko, noćas sam toliko loše spavala i stalno se nešto budila i razmišljala o toplomjeru, ne bi vjerovala, danas mi stiže, bar bi trebao. E moje pitanje je, što ako se ja npr mjerim inače temp u pola 6 recimo, pa ako mi se kao noćas dogodi da se svako malo budim.. kad da onda mjerim? Ne znam jesam li dobro pojasnila svoje pitanje😅
Pupa draga💛 neka je to sve samo palo na 0 i neka ti je stigla da se čim prije sve stigne vratiti u normalu. Jesu li ti kakve posebne preporuke dali za slijedeću trudnoću? Osim što moraš mrvicu pričekati sad zbog situacije.
Mašo nadam se da će ti ovaj put s urinom biti sve ok🤞 i samo piški na nešto, nedostaju nam tvoji testici 😘💛
Maro u akciju😁🤞😘
Rekli su samo da će najvjerojatnije biti IVF, a ne više inseminacije. Za druge info ću morati još pričekati. No, bitno da je sve dobro prošlo 😊😊😊
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro zenice, pa sta je ovo koliko stiva za citanje 👆😂 zaboravila sam kome sam sto htjela napisati 😩
Pupa draga moja, drago mi je da si tu i da je beta dosla na nulu! Ovo da je dosla vjestica je bas sok…nezz sto da kazem!!! Neka se samo sve ustabili ♥
Stormy koji je vas sljedeci korak? Hvala ti na informacijama i sretno dalje u borbi 🙏
Ancioo radije ne hopsati vecer prije pregleda, ako su ti nalazi bili oke nazalost ti nece raditi nove nakon 6mjeseci jer ti oni po zakonu smiju svakih godinu dana a cesce samo ako je doslo do kakve promjene.
Dapace,ti jos pitaj,ovo ti kazem da se ne razocaras.
Mašo sretno s urinom javi se ♥
Bella ma sinoc nisam izdrzala i popiskila sam LHt trakicu koja je bila jako jako svijetla, i onda poludim na samu sebe,sto mi je to trebalo…
U meni uvijek čuči mala nada no nakon toliko razocarenja mislim da bih pala u nesvijest da vidim plus 😂😂😂😂
Ma ne puštam ja vas 😘 čekam dan kad ćemo sve biti trbušaste 🤰😉🤣
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Cure moje, dobro vam jutro želim!!!
Nisam bila od jučer ovdje, a vidim da imamo i novi plusić pa od srca čestitam 🥰🎊🎉🎊🎉
Andela111 sretno danas na pretragama. 🤞
Molim vas ako bi jedna od vas mogla opisati kako izgleda ta provjera prohodnosti jajovoda?! Napominjem da ja imam samo jedan i da su mi provjerili prohodnosti odmah nakon vanmaternične no tada sam bila u komi i pod anestezijom i ne sjećam se ničega…
Ja sam radila sono HSG (pomoću UZV) i moji su jajovodi prohodni. Dakle, stave ti kateter i kroz taj kateter ubrizgavaju fiziološku te UZV-om prate kako ona ide po jajovodu. Ajmo reći da tekućina imitira pokretanje spermija kroz jajovode. Prije nego što počnu ubrizgavati tekućinu, napušu neki balon kroz kateter i to boli kao grčevi kod M kad trebaš popiti tabletu. Srećom, sve to kratko traje pa te prestane boljeti odmah nakon vađenja katetera. Mene je bolilo kao svaki put kad dobijem M i da se izdržati.
Hvala ti puno na objašnjenju 💕💕
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji