Dobro jutro i od mene,
Ja izgleda najduze spavam ovdje 🙈
Sanjarka jos uvijek mi kasni, osjecam kao da cu dobiti svaki cas, radim test sutra ujutro ako ne dodje vjestica. Inace ovo me bas nervira, nikako da dodje , vise necu znati kada je O, a obzirom da sam radila test na dan ocekivane m i dan poslije ocekivane, sanse za T su male.
Mali ti je presladak!
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Bella Uzivaj u slobodnom danu i kavici u krevetu ☕😍
Sta se tice temp, nema veze sta si se nudila. Mjeri je uvik u isto vrijeme. Ta slaba spavanja nekome utjecu manje, nekome vise, nekome nista vidit ces vec u koju kategoriju spadas. No ovulacija se svejedno da utvrdit tako da nije neki problem 🙂
Bozicna ideja je super 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Draga Mia hvala ti 🤗🤗🤗
Bit ce kako mora biti i kada mora biti, samo hrabro treba koracati dalje…. Do cilja.
Puno stvari mozemo nauciti na ovom forumu pa i to da naša muka nije najveca i da se žene zaista bore sa svacim i izađu kao pobjednice u konacnici.
Strpljenje vjezbam svaki dan, cak cu cekat i rezultate pape 😅 tako da. Zivot nas oblikuje iz dana u dan 🙂
Draga Sanjarka potpisujem svaku tvoju rijec!
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Bella Uzivaj u slobodnom danu i kavici u krevetu ☕😍
Sta se tice temp, nema veze sta si se nudila. Mjeri je uvik u isto vrijeme. Ta slaba spavanja nekome utjecu manje, nekome vise, nekome nista vidit ces vec u koju kategoriju spadas. No ovulacija se svejedno da utvrdit tako da nije neki problem 🙂
Bozicna ideja je super 😍
Hvala ti na pojasnjenju🤗😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro cure 🌞 kako ste?
samo da javim da sam jucer odtugovala, muz me mazio i pazio cijeli dan pa je sve onda lakse, navecer je i keksic pao caak (inace ne volimo bas kad je M prve dane, ali valjda od toliko mazenja i tuge i svega...) i evo novog dana, novi ciklus i idemo u nove pobjede i po taj plusic 😁
nego molim vas prosvijetlite me, razgovarate o piku i nije mi to skroz jasno 🙈 dal je to vrijeme kad je lh najvisi i nakon toga dolazi do ovulacije 12-36 sati? to je zapravo vrijeme kad bi najvise trebalo hopsati da vojska bude spremna za gospodu jajnu stanicu? 😁 ili je to nesto drugo, ispricavam se na glupom pitanju..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hvala cure ❤️ Evo dok sam došla do posla počelo me boluckati pa mislim da m dolazi. Taman sam saznala da je rodica trudna. I to mlađa od mene preko 10 god. Malo sam tužna, ali proći će. Tek je bio drugi ciklus, ne smijem se rano bedirati.
Marty drago mi je da te mužić oraspoložio😁😘 mislim da je pik to što si napisala.
Andela kako si ti ? Jel još uzimaš klomifen? Kakva je situacija kod tebe?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Marty da, tako sam i ja shvatila 😅 ovo mi je prvi uhvaceni pik, danas i sutra sam u akciji a nakon toga opusteno u odbrojavanje 🤞
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure moje, dobro vam jutro želim!!!
Nisam bila od jučer ovdje, a vidim da imamo i novi plusić pa od srca čestitam 🥰🎊🎉🎊🎉
Andela111 sretno danas na pretragama. 🤞
Molim vas ako bi jedna od vas mogla opisati kako izgleda ta provjera prohodnosti jajovoda?! Napominjem da ja imam samo jedan i da su mi provjerili prohodnosti odmah nakon vanmaternične no tada sam bila u komi i pod anestezijom i ne sjećam se ničega...
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji