Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    21. Rujan 2015. 08:20

Sanjarka i ja vidim drugu i da tamnija je Cekamo subotu pa cemo skupa slavit ...bas mi je drago

Sanjarka88
    21. Rujan 2015. 08:33

Tynchy nema šampnajca do subote psssssssssst
    ja sam prvo posumnjala zbog preuranjenih pms simptoma.... ajde ajde daj Bože da je to to, navijam na najjače

ja sam totalna zbunjola, evo me na poslu i ne radim ništa totalno sam dekoncetrirana

Lea  hvala ti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    21. Rujan 2015. 08:53

Jutro cure!!
    Sanjarka, pa ova se crta lijepo vidiiii!!!! Imamo li mi još jednu trudnicu?!?!?! 
    Ako je sad već tako lijepo vidljiva, u subotu će biti tamna kao ova testna!! 
    Vecka, ja sam jučer propustila čestitiati ti rođendan, pa s malim zakašnjenjem- sretan rođendan!! 

Ja sam isto, mislim da nisam trudna, cice me rasturaju ali onaj unutarnji osjećaj mi govori da se nije primilo. Ne razmišljam o testu, pričekat ćemo prijateljicu do nedjelje. Iako zapravo, niti jednog simptoma pms nemam- osim cica i jednog prištića ispod nosa. 

Cure, ugodan vam dan želim svima!

Veja
    21. Rujan 2015. 08:53

Tynchy, pa i kod tebe bio mogao jedan plusić isplivat

Veja
    21. Rujan 2015. 08:55

Dunyasha, hvalaa ti, za lijepe želje nikad nije kasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.