Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Rujan 2015. 09:38

tynchy hvala ti
    kakav ti je iscjedak?
    partiš li ti bazalnu?

Dunya i osjećaji nekad znaju prevariti, čekamo s tobom nedjelju i nadamo se najboljem

Vecka još ništa? aaaaaaa svaka čast na strpljivosti s tako dugim ciklusima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    21. Rujan 2015. 09:47

Jutros sam mjerila temperaturu, normalna je, oko 36,5.. jučer je bila 37.

iscjedak prisutan svakako, ali nema krvi...

Dunya, možda je taj filing prisutan samo zato jer se bojiš razočaranja... držim fige i čekam nedjelju s tobom!

MalaKoza
    21. Rujan 2015. 11:25

Sanjarka, cestitaaaaam!!!!

Ja se sinoc vratila iz Hrvatske. Nisam bila u wi fi zoni pa vam nisam mogla pisati. Bila sam u petak kod ginekologice i vidjela mi je 2 velika folikula, na svakom jajniku neki. I rekla da bi se mogli primiti i blizanci :) I da ako je sve u redu s mm plivacima da ce mi iduci pregled biti uzv bebice jer prema njoj sve izgleda savrseno. Taman preko vikenda trebamo biti romanticni i sve bi se poklopilo. (pravilo 2 dana prije i 2 dana poslije ovulacije, pa sam racunala svaki dan 5 dana za redom) 
    i sad slijedi tuzniji dio.
    Kazem ja dragom, sad te gnjavim 5 dana i onda si miran. Veli on ok. 
    A kad smo dosli u Hrvatsku,bio je umoran, pa gladan, pa umoran pa neraspolozen i jedva sam ga nagovorila da pokrijemo barem jedan dan. i to je bilo preko volje. Jucer kad smo dosli ja kazem da bi trebali jer mi je bas pik ovulacije, a on kaze, budemo sutra, ima vremena. A zna da bez tableta nemam ovulacije, i sad nakon prvog ciklusa terapije sve super napreduje, a on zabusava. Kaze mi, ako ne uspije ovaj ciklus, budes iduci opet pila tablete.
    Pa nije to Tic-Tac!! i ne mogu me tablete oploditi. Koja korist od tableta ako nema fizickog kontakta

Ja sam istovremeno bila i ljuta i povrijedena i tuzna.
    I danas mi je pozlilo na poslu, povracala sam, pritisak u donjem dijelu trbuha, skocio mi tlak, pocela se rusit, ruke i usnice trnuti i odmah su me spojili na infuziju. Ginekologica je rekla da su to nuspojave tableta....i da mogu potrajati jos tjedan dana
    Ali ocito sam ih pila bez razloga. I sto se tice dragog, mogu i iduci mjesec.
    Super je on meni i volim ga, ali nekad je pravi tuntlek!

Oprostite na dugom postu ali totalno sam u depresiji

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    21. Rujan 2015. 11:47

Malakoza hvala

nemoj se živcirat, nemaju oni pojma niti imaju ikakve osjećaje vezane uz to posebne, kao željeli bi a klika u glavi nema i ne kuže naša nadanja i očekivanja..... znam da je teško al trebale bi ih nekako skužit, nisu oni jadni krivi
    iskreno se nadam da slijedeći ciklus neće ni potrebe za terapijom..... jednom je dovoljno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.