a dpo?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pa to je druga crtica, slaba je ali definitivno JE!! Ponovi za dan dva pa da se skupa veselimo!
Ja cu ovaj mjesec preskocit s akcijom, doduse uz takav tsh se nece ni primit ali opet bolje da prije snizim to pa onda krenemo dalje nego da nesto krene po zlu. Nadam se da cu sto prije dobiti terapiju i to sniti. Ove sam godine radila domaci liker s zelenim orasima i citala sam da bas oni dosta pomazu kod hipotireoze i sad pijem svako jutro jedan gutljaj, i sok od aronije sam uvela..u utorak ponovno vadim krv pa cemo vidjet je li se ista promjenilo u tjedan dana, barem za 0,5 pa da se spustim ispod 10
Sanjarka, Majo, Paula, Zabice hvala vam na lijepim zeljama
Pravila sam kinder pingvin tortu, inace kinder pingvin obozavam
Sanjarka, e bas si mi uljepsala rodjendan, crtica se vidi, a nadam se da ce za koji dan jos potamniti
Sanjarka...i ja vidim drugu liniju...da ako Bog da postane jos upadljivija.
Ja sam vam dva dana nervozna, glava mi puca, probada me oko jajnika, kao iglom, plakala bi po cio dan i jela kiselu sarenu salatu 😀
Zelje za sexom nemam ni sekunde cak mi se gadi muza i poljubiti....a to se samo u prosloj trudnoci dogodilo.
Bas sam nikakva 😣
Dobro jutro cure
Test ponovljen, crtica je hvala Bogu i dalje tu, elimirala sam grešku na testu, čak je malo tamnija.
http://i60.tinypic.com/10rpmc5.jpg
http://i60.tinypic.com/97us12.jpg
Ništa sad mi preostaje čekat subotu i nadat se da je to to....
Hvala svima što se veselite i nadate s menom, divne ste
Vecka nadam se da je torta bila uspješna i da su gosti zadovoljni
Miska držim ti figa na najjače da čim prije riješiš tsh i da mala beba nađe put do svoje mame
Tynchy,Dunya, Orhideja što ima nova?
Tynchy znaš i sama da je rano, pričekaj sad 25. stvarno malo kome pokaže plusić već 10dpo, ja i dalje mislim da je kod tebe to to po simptomima, drži se
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.