Mimica24, ne znam ako mogu reći da sam još u iščekivanju budući da mi je beta 0,1.
NA zamolbu muža, napravila sam danas test i on je negativan. Tako da sada samo mogu čekati M.
Sanjarka88, nema predaje, očekuj i dalje plusić i tješi se da je to to. Meni je bilo uzalud, temp je još prisutna..
Bambola i Pepita, čestitke od srca! Baš sam sretna zbog vas..sretno :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Miska zelim ti svu srecu. Javi kako teku pretrage i nalazi. Na ovaj ili onaj nacin ces ostat trudna! Zelim tebi i ostalim curama sve naj naj!
Bambola bebać napreduje,uživaj ulijepim trenutcima,a mučnine i malaksalost će proći.Sve to moramo proći prije nego upoznamo naše male ljubavi
Minions i mene je potpuno prestala boliti glava nakon sinoćnje akcije
Bome smo prave žene,nema kod nas izgovora:"Boli me glava"
Miska sretno s pretragama
Miska, bit će dobro, ja vjerujem! Mislim da su to iste tablete, po sastavu..za stimulaciju ovulacije. Svaki dr ima svoju metodu i redosljed obavljanja pretraga..Nadam se da ćete vi biti zadovoljni sa svojim dr i da će biti uspjeha...da se što manje zadržite u toj poliklinici.
Evo, našla sam e-mail u kojem mi je dr napisala koje briseve: "briseve cervixa za Vas(aerpobi, anaerobi ch. trachomatis, mycoplasmae, ureasplasme, hpv), urinokultura i hormonski status (hormoni štitnjače i spolni hormoni). Za supruga su potrebni brisevi uretre i spermokultura na iste bakterije." Muž je već prije radio dva puta spermiogram, sve ok.
Mislim da se za ove briseve ne treba nabrajati sve pojedinačno, već da to tako ide u kompletu. Ako ti muž često radi hormonske nalaze, mislim da ne treba ponavljati, samo ponijeti zadnje kad bude trebalo. Mi smo briseve radili skupa, tako nam je bilo lakše..a i zbog eventualne terapije, lakše je. Muž se mora malo paziti poslije brisa uretre, al' ništa prestrašno.
Mimica24 super što je i tebi akcija pomogla da prestane glavobolja! 😊 Kod mene je izgovor za glavobolju samo dok jako boli(migrene) da nemogu glavu podići a kamoli ostatak tijela, onda mm zna da nema akcije i da je najbolje da me ostavi na miru da odspavam i da sam sutra ona stara! 😊
Lei žao mi je što je došla m, brzo će proći pa akcija! Idući ciklus je tvoj!😘
Minions pa znala sam da će doći kad smo prošli mjesec kasno krenuli u akciju :)))
Drago mi je što je došla na vrijeme i što ne moram dugo čekati.. Prošli mjesec mi je kasnila 5 dana, izludila sam..a nisam bila T...
Nona vjerojatno su iste da, samo meni ih on nije dao radi poticanja ovulacije jer ovuliram, dao mi ih je za jacanje jajne stanice. Narucila sam se danas za briseve, tek krajem 9. idem, a urinokulturu svejedno mogu napravit bilo kad i nalaz je za par dana, hormone vadim za 2 tjedna i to je onda to od pretraga za sad.
Vjerujem da cemo kratko biti tamo, hvala na lijepim rijecima i tebi i svim ostalim trudilicama i trudnicama
Cureeeee
evo ja danas u nekoj gužvi, morala sam i izać s posla, predat zahjev za školske knjige, općina daje neke novčeke
ja sam ok, hvala svima na želji da se minus pretvori u plus, nemam neka očekivanja pa šta bude bude ,ako ne ništa duže ću se družit s vama i imat ću malo priliku upoznat svoje cikluse
lei ajde odradi tu m, pa onda u akciju meni je zadnji put kasnila tjedan dana. ne ponovilo se toliko dugo čekanje bez plusića.
frufi a baš mi je žao ništa napadamo 9mj
i bit će očito ljetni baby boom
Zabica koji ti je dc danas, nešto se u tebe to dobro oteglo
lelly osvajamo početak jeseni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bambola, bebica napreduje bas lijepo :)
Miska ja vjerujem da su ovih mj dva tvoji!
Zabice, Lei, frufi....zao mi je sto ovaj mjesec nije....aal mi cemo osvojit jesen ;)
Sanjarka mozda bude plusic....ako I ne bude onda osvajamo jesen svi skupa!
Drzim nam fige :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji