Hvala minions , mislim da cu dobiti zato sto smo prosli mjesec kasno krenuli u akciju, ali iduci ciklu je nas i vas
Miska koliko dugo radite na bebi??
Miska istina, svi imamo različite putove, a oni nas trebaju još više očvrstiti i osnažiti.Samo naprijed i to podignute glave,ipak smo mi žene! Brzo ćeš riješiti preglede i znati što je to kočilo trudnoću! Želim ti svu sreću ovog svijeta i da što prije ugledaš plusić! 😘😘
Dobro vam jutro cure, nije baš jutro, ali meni je
Aktivne ste, koliko postova, ne mogu popratiti.
Miska sretno u pohodima, nije ti lako, ali samo hrabro
Pepita čestitke na curici
Agness čestitke na ostvarenju želja, predivno je čuti da se nečiji planovi ostvaruju po planu
Ostalima šaljem jer mi mozak ne funkcionira, M kasnila jedan dan samo da mi se poigra s mozgom
probudilo me u noći i baš sam koma (sutra ću opet biti po starom)
hoću, hoću, hoću.
Doći će i to valjda jednog dana... dobro je da imam vas
Da da drage moje stiže meni malena curka i hvala vam Paula osjećam se bolje jer je nestala napetost, pa mi se i curka više javlja, ali se fizički ne osjećam najbolje već treći dan me muči taj osjećaj mučnine, slabosti i umora, ali je super sve je to dio trudnoće
Bambola 2109 je datum mog rođendana, tako da imamo rođendan na isti dan meni će sada biti punih 23
Minions volim tu svratiti jer sam ovdje počela, kao i vi, i želim i svima vama da uskoro dolazite na ovaj pdf samo kao podrška novim trudilicama
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav svim budućim i sadašnjim mamama!
Nisam pisala svoje dane ciklusa, jer su kod mene neredoviti pa nikad ne znam što očekivati.
Miska glavu gore..bit će dobro! Mogu razumjeti kako se osjećaš, jer sam i sama isto prolazila. Istina da svi imamo različite životne putove.Ja sam u braku skoro 3 god, toliko isto želimo i bebicu, al' zasad ne ide. U prvoj god. sam imala polip, koji sam odstranila..tako da tu prvu god i ne računam.
Kad se radi papa test, 2 puta štapićem uzimaju uzorak, sa dva različita mjesta i zato mislim da ti gin nije radio briseve. Inače, naglasili bi ti to. Rade se cerikvalni brisevi..na ureoplasmu, mikroplasmu, hpv, klamidiju..i ne znam još što, nemam sad nalaz kod seve. Dobro je da i muž odradi briseve, uz spermiogram.
Hormonski status isto treba odraditi. Dobro je da i muž odradi hormone, da odmah znate na čemu ste..kako dalje. Te tablete pretpostavljam da su klomifen, al' nisam sigurna..
Provjera prohodnosti jajnika, ne ide baš među prvim pretragama, al' svakako je to bolje odraditi prije korištenja stimulacije klomifenom...ako za to bude potrebe.
Meni je papa test bio uredan, a brisevi i nisu baš...Imunitet mi je bio u lošem stanju. Sad je to sve ok, odradila sam i hsg pa me od idućeg ciklusa čeka klomifen.
A vjerujem da tamo mozak zablokira. Imaš stotine pitanja, a tamo sve od nervoze zaboravljaš. I ja sam se grozno osjećala prije tih nekih nalaza, al' živ čovjek svašta preživi. Briseve smo radili u Splitu, privatno. Bilo je skupo..al' zadovoljna sam s doktoricom. Konkretna i otvorena, pristupačna i otvoreno kaže kakvo je stanje, bez uljepšavanja.
Sanjarka ma deveti mjesec je naš glavu gore i idemo u nove pobjede
zajedno!
Lei što je s tobom? Znam da si i ti tu u istom dijelu ciklusa s nama... Ima li kakvih novosti kod tebe?
Agness nismo se nikada tipkale al baš me veseli pročitati da imamo novi plusić Čestitam ti i uživajte u vašoj mrvici
Meni danas temp pala za 0,1 stupanj što ako je suditi po prošlom ciklusu znači da prekosutra očekujem vješticu, a ako vjerujem FFu onda tek u uto, pošto mi je on detektirao O 16dc a + 14 koliko mi je zadnji puta trajao ciklus od O do M znači da ju očekujem tek onda 31dc ugl što prije dodje, prije ćemo zasukati rukave tako da ju željno iščekujem, vrlo vjerovatno jedini puta u životu
Sortiraj odgovore
Najstariji