Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei
    28. Kolovoz 2015. 10:44

Hvala minions , mislim da cu dobiti zato sto smo prosli mjesec kasno krenuli u akciju, ali iduci ciklu je nas i vas 

Miska koliko dugo radite na bebi??

Minions
    28. Kolovoz 2015. 11:04

Miska istina, svi imamo različite putove, a oni nas trebaju još više očvrstiti i osnažiti.Samo naprijed i to podignute glave,ipak smo mi žene! Brzo ćeš riješiti preglede i znati što je to kočilo trudnoću! Želim ti svu sreću ovog svijeta i da što prije ugledaš plusić! 😘😘

frufi
    28. Kolovoz 2015. 11:25

Dobro vam jutro cure, nije baš jutro, ali meni je 
    Aktivne ste, koliko postova, ne mogu popratiti.
    Miska sretno u pohodima, nije ti lako, ali samo hrabro 

Pepita čestitke na curici 

Agness čestitke na ostvarenju želja, predivno je čuti da se nečiji planovi ostvaruju po planu 

Ostalima šaljem  jer mi mozak ne funkcionira, M kasnila jedan dan samo da mi se poigra s mozgom  probudilo me u noći i baš sam koma (sutra ću opet biti po starom)  hoću, hoću, hoću.

Doći će i to valjda jednog dana... dobro je da imam vas 

Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 11:34

Da da drage moje stiže meni malena curka i hvala vam  Paula osjećam se bolje jer je nestala napetost, pa mi se i curka više javlja, ali se fizički ne osjećam najbolje već treći dan me muči taj osjećaj mučnine, slabosti i umora, ali je super sve je to dio trudnoće 
    Bambola 2109 je datum mog rođendana, tako da imamo rođendan na isti dan  meni će sada biti punih 23 
    Minions volim tu svratiti jer sam ovdje počela, kao i vi, i želim i svima vama da uskoro dolazite na ovaj pdf samo kao podrška novim trudilicama 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Nona1
    28. Kolovoz 2015. 11:35

Pozdrav svim budućim i sadašnjim mamama! 
    Nisam pisala svoje dane ciklusa, jer su kod mene neredoviti pa nikad ne znam što očekivati.

Miska glavu gore..bit će dobro! Mogu razumjeti kako se osjećaš, jer sam i sama isto prolazila. Istina da svi imamo različite životne putove.Ja sam u braku skoro 3 god, toliko isto želimo i bebicu, al' zasad ne ide. U prvoj god. sam imala polip, koji sam odstranila..tako da tu prvu god i ne računam.
    Kad se radi papa test, 2 puta štapićem uzimaju uzorak, sa dva različita mjesta i zato mislim da ti gin nije radio briseve. Inače, naglasili bi ti to. Rade se cerikvalni brisevi..na ureoplasmu, mikroplasmu, hpv, klamidiju..i ne znam još što, nemam sad nalaz kod seve. Dobro je da i muž odradi briseve, uz spermiogram.
    Hormonski status isto treba odraditi. Dobro je da i muž odradi hormone, da odmah znate na čemu ste..kako dalje. Te tablete pretpostavljam da su klomifen, al' nisam sigurna..
    Provjera prohodnosti jajnika, ne ide baš među prvim pretragama, al' svakako je to bolje odraditi prije korištenja stimulacije klomifenom...ako za to bude potrebe.
    Meni je papa test bio uredan, a brisevi i nisu baš...Imunitet mi je bio u lošem stanju. Sad je to sve ok, odradila sam i hsg pa me od idućeg ciklusa čeka klomifen.
    A vjerujem da tamo mozak zablokira. Imaš stotine pitanja, a tamo sve od nervoze zaboravljaš. I ja sam se grozno osjećala prije tih nekih nalaza, al' živ čovjek svašta preživi. Briseve smo radili u Splitu, privatno. Bilo je skupo..al' zadovoljna sam s doktoricom. Konkretna i otvorena, pristupačna i otvoreno kaže kakvo je stanje, bez uljepšavanja.

Lelly
    28. Kolovoz 2015. 11:55

Sanjarka ma deveti mjesec je naš  glavu gore i idemo u nove pobjede  zajedno!
    Lei što je s tobom? Znam da si i ti tu u istom dijelu ciklusa s nama... Ima li kakvih novosti kod tebe?
    Agness nismo se nikada tipkale al baš me veseli pročitati da imamo novi plusić  Čestitam ti i uživajte u vašoj mrvici 
    Meni danas temp pala za 0,1 stupanj što ako je suditi po prošlom ciklusu znači da prekosutra očekujem vješticu, a ako vjerujem FFu onda tek u uto, pošto mi je on detektirao O 16dc a + 14 koliko mi je zadnji puta trajao ciklus od O do M znači da ju očekujem tek onda 31dc  ugl što prije dodje, prije ćemo zasukati rukave tako da ju željno iščekujem, vrlo vjerovatno jedini puta u životu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.